N8 update v0.13.015 ...yalnızca flashlı cıhazlar ıcın yenı guncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheORCUN

TheORCUN

Üye
Risk farkı var:) Beceremezsen cihaz ölür... Çalışamaz hale gelir... Dead Phone USB Flashing ile düzeltir kurtarırsın fakat teknisyenler bu işlemi farkedebiliyor... Çoğu zaman önemsemiyorlar ama telefonun Garanti Dışı kalabilir...
Bu arada Navifirm'de Quality'i seçince hata veriyor, PC kapayıp açtım, sildim yükledim... Hala hata :)

--------------- Ekleme ---------------

Bi de Sanırım Navifirm'de de Türkçesi yok, sadece Finlandiya sürümü mevcut... ? Tek Product var orda :D

teknopat

teknopat

Üye
Risk farkı var:) Beceremezsen cihaz ölür... Çalışamaz hale gelir... Dead Phone USB Flashing ile düzeltir kurtarırsın fakat teknisyenler bu işlemi farkedebiliyor... Çoğu zaman önemsemiyorlar ama telefonun Garanti Dışı kalabilir...
Bu arada Navifirm'de Quality'i seçince hata veriyor, PC kapayıp açtım, sildim yükledim... Hala hata :)

--------------- Ekleme ---------------

Bi de Sanırım Navifirm'de de Türkçesi yok, sadece Finlandiya sürümü mevcut... ? Tek Product var orda :D

AYNEN KARDEŞİM adece Finlandiya sürümü mevcut...:vur

okin

okin

Üye
    Konu Sahibi
dosya paylasımı nereden yapılıyor

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bu gun itibariyle yeni surum PR1.1 yayinlandi ama telefondan girmek cok zor galiba nokiada yogunluk var ama navifirm ile indirip flashlayabilirsiniz.ben indiriyorum bakalim nasil yenilikler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt