ReiS v1.4 CFW Belle RM-596_111.030.0609 Update 21-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

AYDIN1979

Üye
Dostum teşekkürler güzel iş yapmışsın eline sağlık.
Benim de ufak bir sorunum var beyaz saat eklediğim zaman saatın yazısı da beyaz oluyor bunu nasıl düzeltebilirim.

arama yaptığında etkin aktarmalar yazısı çıkıyor mu?

selly1310

selly1310

Üye
[/URL][/IMG]

resi kardeş bende bu 2 dosya kırmızı gözüküyor.nerde hata yaptım kardeşim.sen 1 tane kırmızı olması gerekiyor diye yazmışın.yardımcı olurmusun.teşekkürler

kundura

Üye
E hafizaya format atma nasıl yapılacak .teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
reis abim ellerine sağlık şiöiden çok teşekkür ederim şuan indiriyorum görüşlerimi paylaşırım ayrıca bi sakıncası yoksa bişey sormak istiyorum yanlış anlama ama şu shell 3d nin bi deneme sürümü falan yol mu yada bunun hakkında bi bilgin var mı acaba nasıl kullanışlı mı bunun kırılmışı felan yokmu diye sormak istiyorum şimdiden teşekkürler ustam.

Esra ben bu programi cok onceden bir kez denemistim pek kullanmadim birde batarya konusunda sorun oldu telefonu kasti diye silmistim ondan sonrada hic ugrasmadim ama bir sey olursa eklerim buraya soz..

----------Eklendi @ 21:21:43 ---------- Yazıldı @ 21:20:06 ----------

E hafizaya format atma nasıl yapılacak .teşekkürler

Menu ye girin dosya yoneticisni acin orda E depo hafiza yazan yere eliniz basili turun ve acilan pencereden bicimlendiri secin..formatlanir..

----------Eklendi @ 21:25:07 ---------- Yazıldı @ 21:21:43 ----------

[/URL][/IMG]

resi kardeş bende bu 2 dosya kırmızı gözüküyor.nerde hata yaptım kardeşim.sen 1 tane kırmızı olması gerekiyor diye yazmışın.yardımcı olurmusun.teşekkürler

Kardes alttaki dosya tamam silinecek ama ustteki silinmeyecek o bizim icin gerekli bir dosya..niye kirmizi anlamadim ismi dicem ama dogru gozukuyor..siz phoenix i kapatip acin tekrar deneyin ama sakin o dosyayi silip flash atmayin telefon acilmaz..phoenix baska bir surumunu deneyin biraz eski galiba sizdeki..

selly1310

selly1310

Üye
cevabın icin saol kardeşim.Birde başka sorum c: yi nasıl bicimlendircegiz.Cünkü c: üstüne geldigim zaman bicimlendirme diye bir secenek yok.ama sen bicimlendiriniz diye yazmışınız.birde yardımın icin eline yüregine saglık

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Reis hocam gerçekten çok güzel bir cfw olmuş. Tebrik ve teşekkür ediyorum. Yanlız benim bi sorum var ben zil sesleri içindeki bazı dosyaları silip kendi dosyalarımı koymak istiyorum, x plore dan bi türlü yapamıyorum. Devamlı dosya açılamıyor uyarısı veriyor.

Kardesim zil dosyalarini silemezsiniz orayada dosya ekleyemezsiniz yanilmiyorsam Z diskte olcak onlar..ama siz istediginiz zil seslerini E diskte music icine atip ayarlardan zil sesi olarak atayabilirsiniz..illaki orda olmasi gerekmezki..birde acilis sesi ve gifi icin C startup klasoru icindekileride degistirip kendinize gore ayarlayablirsiniz..

----------Eklendi @ 21:32:42 ---------- Yazıldı @ 21:31:01 ----------

cevabın icin saol kardeşim.Birde başka sorum c: yi nasıl bicimlendircegiz.Cünkü c: üstüne geldigim zaman bicimlendirme diye bir secenek yok.ama sen bicimlendiriniz diye yazmışınız.birde yardımın icin eline yüregine saglık

C icin dosya yoneticisinden degil arama ekranindan *#7370# yapin ve evet diyin tamamdir.

----------Eklendi @ 21:36:39 ---------- Yazıldı @ 21:32:42 ----------

REIS HOCSAM bu YENI BEllen cfw v1.3 deki gibi sarj iyimi sakliyo?

----------Eklendi @ 16:31:49 ---------- Yazıldı @ 16:29:11 ----------

azeri dilinde danisacam .reis bey. yani ki zaryatka yaxsimi saxlayir. v1.3 de 1.5 gun gedirdi goresen bu belle de zaryatqa yaxsimi he?

Penah bu 1.3 ten biraz daha iyi bataryasi..yaxsi daha yaxsi bu..bende 2 gun gdiyor..yeterde..birde bazi widgetler ekledim bunda adobe ekli geliyor acilis kapanis daha hizli ve sistem kendinden hackli rompatcher yok bunda..

----------Eklendi @ 21:41:26 ---------- Yazıldı @ 21:36:39 ----------

Şahin bu rof dosyaları ne ben anlamadım normal programı atınca bu rofları eklemeden çalışmayacakmı ?

Hayir distum onlardan birini secmeniz lazim..cunki indirdiginiz sahinv1.4 belle.rar icinde rofs2 yok..oyle yaptim cunku secimi size biraktim..toplu menu yazan ekran goruntulerine bak ordaki gibi menu ye girince klasorler var internet oyunlar ofis vs..gibi yani programlar grup seklinde bu klasorlerde toplanir..bir oyun yuklediniz iconu direk oyun klasorune gider..

acik menu standart menu buda bildigimiz orjinal belledeki gibidir..kurdugunuz program iconlar menude hepsi bir arada bulunur klasorlere gitmez..

----------Eklendi @ 21:44:44 ---------- Yazıldı @ 21:41:26 ----------

Dostum teşekkürler güzel iş yapmışsın eline sağlık.
Benim de ufak bir sorunum var beyaz saat eklediğim zaman saatın yazısı da beyaz oluyor bunu nasıl düzeltebilirim.

Valla bende normal kardesim bir fikrim yok inan ama baska bir tema ile denermisiniz..

• Beğen
Tepkiler: semiko

esra3444

Üye
çok teşekkürler reis ustam sorumu cevaplayıp beni aydınlattığın için çok teşekkürler ederim ilginiz için sağolun

Enola19

Üye
@semiko google a white belle clock yaz ayrı bir sis dosyası olarak mevcut kurduktan sonra telefonu resetle eğer gene olmazsa saati ekrandan kaldırıp tekrar ekle
kendi saatinden çok daha güzeldir

• Beğen
Tepkiler: semiko ve ЯReiS

esra3444

Üye
ya reis usta ben bu belleyi inceliyorum ellerine saglık allah razı olsun süper olmuş ama bi kaç sorunla karşılaştım paylaşmak istedm acaba sorn benm tlfnda mı yoksa cfw demi diye ilk olarak telle internetteyken aniden webden çıkıp menüye dönüyor bi digeri ise galiride fotograflarda ne düzenle seceneği var nede kullan işte byle acaba sorn bnm telde mi eğer teldeyse ne yapabilirim acaba.şimdiden çok teşkrler

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
ya reis usta ben bu belleyi inceliyorum ellerine saglık allah razı olsun süper olmuş ama bi kaç sorunla karşılaştım paylaşmak istedm acaba sorn benm tlfnda mı yoksa cfw demi diye ilk olarak telle internetteyken aniden webden çıkıp menüye dönüyor bi digeri ise galiride fotograflarda ne düzenle seceneği var nede kullan işte byle acaba sorn bnm telde mi eğer teldeyse ne yapabilirim acaba.şimdiden çok teşkrler

Internet konusunu bilmiyorum niye oyle cunki bende yok defalarca denedim..galerideki resimler konusunda once verdigim programlar.rar klasorunu indirin ordaki video ve photo editor programini yukleyin sonra teli kapatip acin..geleride resimlerde duzenle secenegi cikacaktir..orda daha degisik programlarda var bakin ofisi yukleyin mesela..ben bunlari eklemedim cfw ye cunki siz yuklerken E hafizaya ekleyebilir ve C den yer kazanirsiniz diye..kolay gelsin.

----------Eklendi @ 10:01:22 ---------- Yazıldı @ 09:59:21 ----------

@semiko google a white belle clock yaz ayrı bir sis dosyası olarak mevcut kurduktan sonra telefonu resetle eğer gene olmazsa saati ekrandan kaldırıp tekrar ekle
kendi saatinden çok daha güzeldir

Ya arkadaslar bu beyaz saati kurmadan once telefondaki butun saat widgetlerini kaldirin sonra sis dosyasini kurun..teli kapatip acin ve tamamdir..kafama takildi bir kac sefer denedim sorun yok..ben unutmusum once saatleri kaldirin demeyi..

----------Eklendi @ 10:04:43 ---------- Yazıldı @ 10:01:22 ----------

[/URL][/IMG]

Kardesim senin sorunu anladim..sen rofs2 dosyasini RM-596 klasorune koymadigin icin kirmizi gozukuyor..bakin konunun sosnuna kadar okuyun..orda rofs2 iki tane var secenekli siz secin diye ben ayri ayri verdim..siz indirdiginiz sahinv1.4 belle.rar kalsorunde rofs2 yok..ayriyetten hosunuza giden menuye ait rofs2 yi indirip klasore atin sorun yoktur..(siz kendi klasorunuze bakin orda 7 dosya var 8 olmasi lazim yani rofs2 eksik)

• Beğen
Tepkiler: semiko

sero35354

Üye
ellerıne saglık

• Beğen

esra3444

Üye
ustam evet ben şimdi o klasörü indirdim ama içinde birsürü dosya var içinde photo editörü bulamadm ve o diger fxml gibi uzantısı olan belgeler ne işe yarıyor acaba

• Beğen

yahyademirci

Üye
Sağolasın şahin bende öyle tahmin etmiştim orjinali atıp yükledim. Ellerine sağlık bu sürümde hafıza kartındaki müzikleri direk gördü.
ЯReiS;4389669' Alıntı:

Kardesim zil dosyalarini silemezsiniz orayada dosya ekleyemezsiniz yanilmiyorsam Z diskte olcak onlar..ama siz istediginiz zil seslerini E diskte music icine atip ayarlardan zil sesi olarak atayabilirsiniz..illaki orda olmasi gerekmezki..birde acilis sesi ve gifi icin C startup klasoru icindekileride degistirip kendinize gore ayarlayablirsiniz..

C icin dosya yoneticisinden degil arama ekranindan *#7370# yapin ve evet diyin tamamdir.

----------Eklendi @ 21:36:39 ---------- Yazıldı @ 21:32:42 ----------

Penah bu 1.3 ten biraz daha iyi bataryasi..yaxsi daha yaxsi bu..bende 2 gun gdiyor..yeterde..birde bazi widgetler ekledim bunda adobe ekli geliyor acilis kapanis daha hizli ve sistem kendinden hackli rompatcher yok bunda..

----------Eklendi @ 21:41:26 ---------- Yazıldı @ 21:36:39 ----------

Hayir distum onlardan birini secmeniz lazim..cunki indirdiginiz sahinv1.4 belle.rar icinde rofs2 yok..oyle yaptim cunku secimi size biraktim..toplu menu yazan ekran goruntulerine bak ordaki gibi menu ye girince klasorler var internet oyunlar ofis vs..gibi yani programlar grup seklinde bu klasorlerde toplanir..bir oyun yuklediniz iconu direk oyun klasorune gider..

acik menu standart menu buda bildigimiz orjinal belledeki gibidir..kurdugunuz program iconlar menude hepsi bir arada bulunur klasorlere gitmez..

----------Eklendi @ 21:44:44 ---------- Yazıldı @ 21:41:26 ----------

Valla bende normal kardesim bir fikrim yok inan ama baska bir tema ile denermisiniz..

• Beğen
Tepkiler: penah0 ve ЯReiS

hus.277

Üye
reis kardeş. telefon açtığımızda yani bir kişiyi aradığıomızda ekrana gelen 'etkin aktarmalar' olmasa olmazmı kurtuluş40 da yoktu. nasıl çözeriz bunu gıcık oldum valla.şimdiden teşekkür ederim emeğne ve yüreğine sağlık

ЯReiS

ЯReiS

Üye
reis kardeş. telefon açtığımızda yani bir kişiyi aradığıomızda ekrana gelen 'etkin aktarmalar' olmasa olmazmı kurtuluş40 da yoktu. nasıl çözeriz bunu gıcık oldum valla.şimdiden teşekkür ederim emeğne ve yüreğine sağlık

hus.277 kardesim bu cok ilginc cunku bende hic bir zaman cikmadi bu uyari..bazi arkadaslarda cikti aydin arkadasimizdada bayagi sorun oldu galiba..ben bir sis dosyasi yaptim bunu kurun(hafiza sorarsa C secin sormayacak ama olsun) sizden ricam lutfen sonucu buraya yazinki olumlu olursa sis dosyasini konu basina ekliyeyim..

----------Eklendi @ 16:33:29 ---------- Yazıldı @ 16:28:08 ----------

ustam evet ben şimdi o klasörü indirdim ama içinde birsürü dosya var içinde photo editörü bulamadm ve o diger fxml gibi uzantısı olan belgeler ne işe yarıyor acaba

Esra galiba yanlis dosya indirdiniz..siz PROGRAMLAR.SIS dosyasini indireceksiniz orda fxml uzantili dosya yok..sis dosyalari var birde 2 tane efects klasoru var..sis dosyalarindan video ve photo editor olani kuracaksiniz..

Arkadaslar ordaki ROFS2 yi karistirmayin iyi okuyun konuda yazdin..1.rofs2 menu degisik (toplu menu seklindedir ekran goruntusundeki gibi) 2.rofs2 standart orjinal belle menusudur..

indirdiginiz ilk pakette rofs2 yok..onu siz sececeksiniz hangi menuyu istiyorsaniz o rofs2 yi indirin..buna dikkat..

esra3444

Üye
yok ustam ben programlar.sis klasörünü indirdim ams benm telfnda o klasörü acınca içince birsürü dosya vardı ama bilgisayara attım aynen söylediğin dosyalar var oradan yeni klasöre atıp yükledim oldu çok sağolasın allah razı olsun reis ustam çok sağol.

• Beğen

penah0

Üye
reis kardes cox sagol cavab yazdigin ucun.spasiba druq moy :)

• Beğen

penah0

Üye
bugun azerbaycanda asger gunu yok erkekler gunu 23 fevral erkekler gunu

• Beğen

nbjoker

Üye

Reis Hocam saol bişey daha soracağım programlarda verdiğin screen lock programı çok güzel çok beğendim. Fakat telefonu kapatıp açtığımda bi restart olarak çalışmıyor manual çalıştıyorum. Bunun yolu yok mudur ? Şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: penah0 ve ЯReiS

Üst Alt