AYDIN1979
Üye
Dostum teşekkürler güzel iş yapmışsın eline sağlık.
Benim de ufak bir sorunum var beyaz saat eklediğim zaman saatın yazısı da beyaz oluyor bunu nasıl düzeltebilirim.
arama yaptığında etkin aktarmalar yazısı çıkıyor mu?
Benim de ufak bir sorunum var beyaz saat eklediğim zaman saatın yazısı da beyaz oluyor bunu nasıl düzeltebilirim.
reis abim ellerine sağlık şiöiden çok teşekkür ederim şuan indiriyorum görüşlerimi paylaşırım ayrıca bi sakıncası yoksa bişey sormak istiyorum yanlış anlama ama şu shell 3d nin bi deneme sürümü falan yol mu yada bunun hakkında bi bilgin var mı acaba nasıl kullanışlı mı bunun kırılmışı felan yokmu diye sormak istiyorum şimdiden teşekkürler ustam.
E hafizaya format atma nasıl yapılacak .teşekkürler
[/URL][/IMG]
resi kardeş bende bu 2 dosya kırmızı gözüküyor.nerde hata yaptım kardeşim.sen 1 tane kırmızı olması gerekiyor diye yazmışın.yardımcı olurmusun.teşekkürler
Reis hocam gerçekten çok güzel bir cfw olmuş. Tebrik ve teşekkür ediyorum. Yanlız benim bi sorum var ben zil sesleri içindeki bazı dosyaları silip kendi dosyalarımı koymak istiyorum, x plore dan bi türlü yapamıyorum. Devamlı dosya açılamıyor uyarısı veriyor.
cevabın icin saol kardeşim.Birde başka sorum c: yi nasıl bicimlendircegiz.Cünkü c: üstüne geldigim zaman bicimlendirme diye bir secenek yok.ama sen bicimlendiriniz diye yazmışınız.birde yardımın icin eline yüregine saglık
REIS HOCSAM bu YENI BEllen cfw v1.3 deki gibi sarj iyimi sakliyo?
----------Eklendi @ 16:31:49 ---------- Yazıldı @ 16:29:11 ----------
azeri dilinde danisacam .reis bey. yani ki zaryatka yaxsimi saxlayir. v1.3 de 1.5 gun gedirdi goresen bu belle de zaryatqa yaxsimi he?
Şahin bu rof dosyaları ne ben anlamadım normal programı atınca bu rofları eklemeden çalışmayacakmı ?
ya reis usta ben bu belleyi inceliyorum ellerine saglık allah razı olsun süper olmuş ama bi kaç sorunla karşılaştım paylaşmak istedm acaba sorn benm tlfnda mı yoksa cfw demi diye ilk olarak telle internetteyken aniden webden çıkıp menüye dönüyor bi digeri ise galiride fotograflarda ne düzenle seceneği var nede kullan işte byle acaba sorn bnm telde mi eğer teldeyse ne yapabilirim acaba.şimdiden çok teşkrler
@semiko google a white belle clock yaz ayrı bir sis dosyası olarak mevcut kurduktan sonra telefonu resetle eğer gene olmazsa saati ekrandan kaldırıp tekrar ekle
kendi saatinden çok daha güzeldir
[/URL][/IMG]
resi kardeş bende bu 2 dosya kırmızı gözüküyor.nerde hata yaptım kardeşim.sen 1 tane kırmızı olması gerekiyor diye yazmışın.yardımcı olurmusun.teşekkürler
ЯReiS;4389669' Alıntı:
Kardesim zil dosyalarini silemezsiniz orayada dosya ekleyemezsiniz yanilmiyorsam Z diskte olcak onlar..ama siz istediginiz zil seslerini E diskte music icine atip ayarlardan zil sesi olarak atayabilirsiniz..illaki orda olmasi gerekmezki..birde acilis sesi ve gifi icin C startup klasoru icindekileride degistirip kendinize gore ayarlayablirsiniz..
----------Eklendi @ 21:32:42 ---------- Yazıldı @ 21:31:01 ----------
C icin dosya yoneticisinden degil arama ekranindan *#7370# yapin ve evet diyin tamamdir.
----------Eklendi @ 21:36:39 ---------- Yazıldı @ 21:32:42 ----------
Penah bu 1.3 ten biraz daha iyi bataryasi..yaxsi daha yaxsi bu..bende 2 gun gdiyor..yeterde..birde bazi widgetler ekledim bunda adobe ekli geliyor acilis kapanis daha hizli ve sistem kendinden hackli rompatcher yok bunda..
----------Eklendi @ 21:41:26 ---------- Yazıldı @ 21:36:39 ----------
Hayir distum onlardan birini secmeniz lazim..cunki indirdiginiz sahinv1.4 belle.rar icinde rofs2 yok..oyle yaptim cunku secimi size biraktim..toplu menu yazan ekran goruntulerine bak ordaki gibi menu ye girince klasorler var internet oyunlar ofis vs..gibi yani programlar grup seklinde bu klasorlerde toplanir..bir oyun yuklediniz iconu direk oyun klasorune gider..
acik menu standart menu buda bildigimiz orjinal belledeki gibidir..kurdugunuz program iconlar menude hepsi bir arada bulunur klasorlere gitmez..
----------Eklendi @ 21:44:44 ---------- Yazıldı @ 21:41:26 ----------
Valla bende normal kardesim bir fikrim yok inan ama baska bir tema ile denermisiniz..
reis kardeş. telefon açtığımızda yani bir kişiyi aradığıomızda ekrana gelen 'etkin aktarmalar' olmasa olmazmı kurtuluş40 da yoktu. nasıl çözeriz bunu gıcık oldum valla.şimdiden teşekkür ederim emeğne ve yüreğine sağlık
ustam evet ben şimdi o klasörü indirdim ama içinde birsürü dosya var içinde photo editörü bulamadm ve o diger fxml gibi uzantısı olan belgeler ne işe yarıyor acaba
reis kardes cox sagol cavab yazdigin ucun.spasiba druq moy![]()
Kardesim zil dosyalarini silemezsiniz orayada dosya ekleyemezsiniz yanilmiyorsam Z diskte olcak onlar..ama siz istediginiz zil seslerini E diskte music icine atip ayarlardan zil sesi olarak atayabilirsiniz..illaki orda olmasi gerekmezki..birde acilis sesi ve gifi icin C startup klasoru icindekileride degistirip kendinize gore ayarlayablirsiniz..
----------Eklendi @ 21:32:42 ---------- Yazıldı @ 21:31:01 ----------