ReiS v1.4 CFW Belle RM-596_111.030.0609 Update 21-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

ЯReiS

ЯReiS

Üye

Arkadaslar Konu 21-02-2012 tarihinde guncellenmistir.Guncelleme sebepleri asagida yazilmistir.

UYGULANAN MODLAR;

-İlk açılışta 4 ekran vardır..siz iştediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
-Ses ve batarya icin gerekli duzenlemeler yapilmistir.
-Nfc destegi tamamen kaldirilmistir.
-Açılıştaki SMS gönderme kaldırıldı.
-Açılıştaki OVİ kaydı iptal edildi.
-Açılış sesi wakup tone olarak ayarlandı ve ses yükseltildi.
-Galeri klasör yaması eklendi. Sadece belirlenen klasörler taranıyor. (E,F:\Images E,F:\Images)
-Müzikçalar klasör yaması eklendi. Sadece belirlenen klasörler taranıyor. (E,F:\Music E,F:\Sounds)
-Tarayıcı önbelleği "E" sürücüsüne alındı.
-Tarayıcıyı yeniden başlattıktan sonra indirmeler kaldığı yerden devam edebiliyor
-Java izinleri için mod eklendi
-FOTA sıfıra ayarlanıp kapatıldı.
-Efektler için efekt yolu C den E ye değiştirilmiştir.Effects klasorunu E kok klasorune atip telefonu kapayip/acin kullanmaya baslayin.
-Sözlük için Türkçe veri tabanı eklendi.
-Arama esansında karşı taraf cevap verince veya konuşma bitince titreme(tactile feedback) eklendi.
-Wi-fi duyarlılığı artırılmıştır.
-Güç kaynağı tuşuna Yeniden Başlat seçeneği eklenmiştir.
-Connect popup eklendı(Bağlantı anında sol üst köşede açılan pencere)
-Tema effectleri default olarak AÇIK gelir.
- Dokunmatik Ekran Titreşiminde İyileştirilme Yapıldı
- Dosya Yöneticisinde .sis .sisx Dosyalarını gönderebilmeniz için mod eklendi.
-Arayüz (UI) hızlandırma ayarları yapıldı (Max CPU kullanımı 75 den 90 'a çıkarıldı, FPS 75 olarak ayarlandı.)
-GPS adresi supl.nokia.com eklendi.
-Muzik player screensaver eklendi
-Equallizer eklendi.
- Sorunsuz Güncelleme Yapabilmeniz İçin Mod EKlendi.
- Telefonun okuma dili ingilizce ve turkcedir.Yazma dili tr-ing ve ruscadir.
-Tweaks.sis eklenmiştir (flashtan sonra x-plore yardımıyla Z/ Tweaks klasörü içindeki tweaks.sis dosyasına tıklayıp kurunuz.)
Tweaks ile telefonun gizlenmiş bütün ince ayarlarına kolayca erişebileceksiniz ve daha keyifli ve rahat bir kullanıma erişeceksiniz.Ben klasör içine bazı pluginler koydum siz daha çok isterseniz sitesiden indirebilirsiniz.Eğer hiç kullanmak istemezsenız Z/ !Tweaks klasörünü silebilirsiniz.
Tweaks ile;
-Telefon bildirimlerini (batarya dolu batarya boş bildirimi,Tasarruf modu bildirimi gibi) açıp kapatabilirsiniz.
-Erişim noktası ayarı,Bluetooth ayarı,sms ayarları vs vs..
-C hafızada Startup klasörü eklenip açılış müziği ve anımasyonu sizin tercihinize bırakılmıştır.(klasör içindeki dosyalari silip kendi tercihinizi buraya koyuk kullanabilirsiniz.Ama Koyduğunuz dosyların isimleri kaldırdıklarınızla aynı olmalı onun için eklediklerinizin ismini düzenlemeyi unutmayın!!!)
NOT; Eklediğiniz gif anımasyon boyutu 360x640 olmalı ve uzunluğu 10 saniyeyi geçmemelidir.
-Kaldırılan ve Yararli bazi programları aşağıdaki linkten indirip (sis uzantılıdır) istediklerinizi kurun.

KALDIRILAN PROGRAMLAR;

-Shazam müzik programı
-Microsoft Communicator
-Youtube
-F-secure
-Ovi müzik kaldırıldı.
-TopApp kaldırıldı.
-Office
EKLENENLER;
-Adobe reader
-Buyuk saat ve Muzik player widget (degisik guzel bir goruntusu var)
-Bütün widget ler türkçe olarak eklenmiştir ve sorunsuz çalışıyor.

Not:Arkadaslar kuruluma baslamadan once mutlaka E hafizaya format atin sonra telefona *#7370# ile hard format atin ve butun klasorler temizlensin!!!

-Flashlama sorunsuzdur..phoenix ile dead format atilacak OPTION tusuna basinca sadece 1 tane kirmizi renkli dosya goreceksiniz onu silin ve REFURBISH ..
-Islem bitince hemen cikarmayin az bekleyin ekran kendisi acilacaktir..acildiktan sonrada az bekleyin..

Onemli: Butun islemler bittikten sonra Z hafizaya bazi sis dosyalari tweaks (ayarlar) koydum..x-plore yi yukleyip onunla bu sis dosyalarina tiklayip kurmaniz gerek..istemezseniz dokunmayin kalsin..

-Beyaz saat olarak kullanmak isterseniz gene !undomods klasoru icindeki
white_widget_digital_clock_117.sis- tiklayip kurmaniz lazim..(kurmadan once ekranlardaki digital saatleri varsa eger kaldrin sonra sis dosyasini kalsitirin ve restart atin)

-send_protected_files_145.sis - dosyasi ile korumali sistem dosyalarini(sis ve sisx gibi) gonderebileceksiniz.

-osenok_modification2331_168.sis -video ve foto ayari iyilestirme modu..

Telefon hafizasi C butun programlar kurulduktan sonra (ben sosyal kurmadim) 182 mb tir.

Onemli: Arkadaslar Ofisi kurmadan once Adobeyi kurun sonra C/system/data icindeki quickoffice klasorunu silin sonra ofisi istediginiz hafizaya kurabilirsiniz..(bu klasoru silmeden yukleme yapamazsiniz hata verir(guncelleme hatasi alirsiniz))
Heralde bir şey unutmamışımdır..Güle Güle kullanın..

Programlar

Best screensnap.sis
Ovi Music.sis v13.02(24)
Quickoffice 6.5.94.sis
Shazam.sis v3.23
Social.sis v1.5.214
Video ve photo editor.sis
YouTube.sis
Social 1.5.214.sis
Touch Balance v1.4.5
MondayCoder Battery Info
Jiikoo Fmobi v2.51
Mobineon ScreenLock FX
ThinkChange nUnlock

!! Surumde hic bir titresim sesi kaldirilmamis kapatilmamistir..

Arkadaslar once Asagidaki linkteki Belle 609.rar dosyasini indirin sonra hangi menuyu kurmak istiyorsaniz o rofs2 yi indirip RM-596 klasorune atin.

(Yukaridaki ekran goruntusu resminde gordugunuz sekildedir)

Not: Ekran goruntulerindeki tema ekli degildir cfw ye ama indirdiginiz rar icinde mevcuttur..Gorsellik degiskenlik gosterdigi icin eklemedim..isteyen baskasini ekleyebilir isteyen bunu..

Profildeki Sahin Yazisi sizde yoktur GeNel olarak cikacaktir..saygilarimla.

• Beğen
Tepkiler: south, freelion, yassiino ve 13 diğerleri

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Bende bunu sorsam mı sormasam mı diye düşünüyordum denk geldi, teşekkürler hemen deniyorum.
--
Deneyemiyorum, link bekliyorum, çok uzun sürer mi acaba?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
10 dakika yaziyo az yavas gidiyo..niye bilmiyorum..

• Beğen
Tepkiler: batmanyavuz
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bukadar erken yayınlayacağını bilseydim orj.hiç flash atmaz direk bunu atardım,eline sağlık şahin.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Sorun değil, yirmi dk da beklerim.

SalihByk

SalihByk

Üye
reis benım nokıa 700 e olurmu bu ?

nedim6363

Üye
sabırsızlıkla bekliyoruz reis üstad.keşke oyunları da kaldırsaydın.sonradan kaldırılsa kendimiz de uninstal ederiz.teşekkürler şimdiden.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
çok teşekkürler orijinali hiç yüklemeyip direkt bunu yükleyeyim bir sürü ek uğraştan kurtulmuş olurum:) upload işlemi bi an önce biter umarım

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Değişikliklere göz attım da batarya performansı ile ilgili de bir çalışma olsaydı keşke ama zannediyorum zamanla bunlarda olur.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
oyunlarda kaldrildi unutmusum yazmayi..

----------Eklendi @ 00:04:43 ---------- Yazıldı @ 00:03:07 ----------

Değişikliklere göz attım da batarya performansı ile ilgili de bir çalışma olsaydı keşke ama zannediyorum zamanla bunlarda olur.

inan mukemmel (kendim icin diyorum daha bir kac saattir yuklu gerci ama gerekli seyleri yaptim startuptan bazi programlari kapattim,temanin zorluk ayarini dusurdum biraz bunlar yeterli tamda kapatmak anlamsiz..

----------Eklendi @ 00:06:53 ---------- Yazıldı @ 00:04:43 ----------

son 1 dakika arkadaslar..ben orjinalligini bozmak istemedim fazla mod veya gereksiz seyler eklemedim..temayida eklemedim benim kendi yaptigim bi tema biraz acemice mahcup olmayalim dedim..ayri olarak eklicem isteyen indirip dener arkadaslar..orjinal temasi evolve var uzerinde..

• Beğen
Tepkiler: batmanyavuz ve Esendağlı
batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
ЯReiS;4327718' Alıntı:
inan mukemmel (kendim icin diyorum daha bir kac saattir yuklu gerci ama gerekli seyleri yaptim startuptan bazi programlari kapattim,temanin zorluk ayarini dusurdum biraz bunlar yeterli tamda kapatmak anlamsiz..

Heyecanım gittikçe artıyor, daha ne ister ki bir insan.

--

CFW iniyor temada hoş duruyor, onu da deneyeceğim.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Bu arada bu gun bir arkadas internete baglanamadgini soylemisti wifi ile modem sorunu var diyodu ben resmi ozellikle koydum ki ayarlar elle girilecek bende oyle yapiyorum tele kendisi bulamiyor..:hih:modem az dandik iste..mecbur..insallah gorur isini halleder..

yaves

Üye
Kardeş ellerine sağlık.en kısa zamanda deneyeceğim.

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
İlk farkedilen şey sesin yüksekliği oluyor, Nokia senin yanında yine halt etmiş gibi duruyor.

--

Duvar kağıtları kalabilirmiş sanki.

curtaincall

curtaincall

Üye
yükledim kullanıyorum , gayet güzel. Ellerinize sağlık

SalihByk

SalihByk

Üye
Reis nokıa 700 olmaz mı bu

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Ofisin daha üst sürümü varken bunun verilmesinin sebebi ne acaba? Diğerinde sorun falan mı yapıyor, ben sürekli son sürümü kuruyorum sadece bir kez girip çıkıyorum onun dışında ihtiyacım olmadığı için bilmiyorum.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
$ahinim gene yaptin yapacagini kardesim. Super olmus eline saglik. Hemen yukledim stabil ses super. Cok cok sagol. Zaten nokia neyi duzgun yapmisti ki belle de guzel olsun. Allahtan sen ve dgr arkadaslar var da telefonlar biseye benziyo. Tekrar tekrar sagol

----------Eklendi @ 02:21:10 ---------- Yazıldı @ 02:19:19 ----------

ha bu arada eger is yogunlugunu atlatabildiysen GALATASARAY temasini yapabilir misin kardesim? Mumkunse ana ekran siyah bi foto olsun. Kolay gelsin cankardesim.

• Beğen
batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Cidden cfw on numara olmuş eline, aklına sağlık. Tema bir ayrı muhteşem sadece yeni mesaj kısayolunun ikonu değişmemiş giriş ekranına koyduğum için dikkatimi çekti. Hepsi için çok teşekkürler...

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Ofisin daha üst sürümü varken bunun verilmesinin sebebi ne acaba? Diğerinde sorun falan mı yapıyor, ben sürekli son sürümü kuruyorum sadece bir kez girip çıkıyorum onun dışında ihtiyacım olmadığı için bilmiyorum.

ust surumunu hic denemedim ama lisans sorunu oldugunu duydum ve eklemedim bende pek hasir nesir degilim bazen e-mail gelince bi acarim o kadar..bunda sorunsuz ac-kapa..

----------Eklendi @ 08:58:54 ---------- Yazıldı @ 08:57:47 ----------

$ahinim gene yaptin yapacagini kardesim. Super olmus eline saglik. Hemen yukledim stabil ses super. Cok cok sagol. Zaten nokia neyi duzgun yapmisti ki belle de guzel olsun. Allahtan sen ve dgr arkadaslar var da telefonlar biseye benziyo. Tekrar tekrar sagol

----------Eklendi @ 02:21:10 ---------- Yazıldı @ 02:19:19 ----------

ha bu arada eger is yogunlugunu atlatabildiysen GALATASARAY temasini yapabilir misin kardesim? Mumkunse ana ekran siyah bi foto olsun. Kolay gelsin cankardesim.

murat sagol guzel yorumun icin temaya bakacam en guzeli olunca eklicem..

----------Eklendi @ 09:00:07 ---------- Yazıldı @ 08:58:54 ----------

İlk farkedilen şey sesin yüksekliği oluyor, Nokia senin yanında yine halt etmiş gibi duruyor.

--

Duvar kağıtları kalabilirmiş sanki.

Yer kapliyo C de..cok vardi icinde isterseniz eklerim onlarida

• Beğen
Tepkiler: KeSeGeN

Üst Alt