ReiS v1.4 CFW Belle RM-596_111.030.0609 Update 21-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

hadesperado

hadesperado

Üye
Reis, bende v1.3 var, 12.02.2012 tarihli. Her şey iyi güzel fakat canımı sıkan bi durum var: Ne zaman nasıl ve neden olduğunu bilmiyorum ama bazen ana ekranlardaki kısayollar ve widgetlar tamamen işlevsiz hale geliyor, misal wi-fi'yı açmak istiyorum işlemiyor, sessiz moda almak istiyorum işlemiyor, rehbere girmek istiyorum olmuyor. Ana menüdeki kısayollar çalışıyor. Restartlamadan da düzelmiyor. İki kez flaşladım, uyumsuz bişey de yüklemedim, ara sıra yapıyor bunu. Ne diyorsun? sorunun farkındaysan ve v1.4'te düzeldiyse ayrı konu...

Ayrıca bunu yaşayan başka kimse var mı?

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Reis, bende v1.3 var, 12.02.2012 tarihli. Her şey iyi güzel fakat canımı sıkan bi durum var: Ne zaman nasıl ve neden olduğunu bilmiyorum ama bazen ana ekranlardaki kısayollar ve widgetlar tamamen işlevsiz hale geliyor, misal wi-fi'yı açmak istiyorum işlemiyor, sessiz moda almak istiyorum işlemiyor, rehbere girmek istiyorum olmuyor. Ana menüdeki kısayollar çalışıyor. Restartlamadan da düzelmiyor. İki kez flaşladım, uyumsuz bişey de yüklemedim, ara sıra yapıyor bunu. Ne diyorsun? sorunun farkındaysan ve v1.4'te düzeldiyse ayrı konu...

Ayrıca bunu yaşayan başka kimse var mı?

Dostum bu bendede oluyor sebebide yeni roompatcher..(ben onu kullanmistim) eskiye donemek lazim bendede ayni sorunlar var donma sorunu oluyor bazen..duzelticem.biliyorum tesekkur ederim yazdiginiz icin..

Bosuna flash atmayin duzelmicek..eger duzeltmek isterseniz sadece rofs3 u acin ve sys/bin icindeki installserver.exe yi silip eskisini koyun..forumda var sanirim.

----------Eklendi @ 14:55:11 ---------- Yazıldı @ 14:52:07 ----------

Hocam peki bunun için otomatik başlat sağlayan bi program yok mudur ? Ona eklesek te başlatsa

Bu jbaktaskman ile olurmu bilmiyorum yanlis hatirlamiyorsam onun otomatik baslatma ile ilgili bi ayari vardi..(emin degilim)

Enola19

Üye
Dostum kolay gelsin ben bugün 1.4ü kurdum ama ekolayzır hala değişmedi müzikte eski ayarlar var başka bi yerdede benmi bulamadım

TurcpoweR

Üye
Yükledim ama rom patcher yok :/

----------Eklendi @ 15:58:22 ---------- Yazıldı @ 15:52:11 ----------

Ama şimdi rom patcher indirip kurdum sorun yok çalışıyor ellerine sağlık :)

• Beğen
Tepkiler: penah0

penah0

Üye
reis hocam v1.5 i merakla bekliyorum haa
yarina tama olurmu acaba?
unutma dediyim gibi adobe readeri falan hepsini kaldir gitsin C hafiza maximum olsun rompacer gizli olmasin cunki biz rom pacere girib bazi uyqulamalari deakdiv ede bilek diye onceden twk

kundura

Üye
Reis, bende v1.4 var, wifi ye giremiyorum acaba nedeni ne?

tipo2000

tipo2000

Üye
Reis hocam bu c6-01 içinde geçerlimi bir cevaplasan abi

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Reis hocam bu c6-01 içinde geçerlimi bir cevaplasan abi

Hayir malesef sadece N8 icindir..sakin denemeyin..c6-01 icinde var galiba forumda..

----------Eklendi @ 23:09:24 ---------- Yazıldı @ 23:07:47 ----------

Reis, bende v1.4 var, wifi ye giremiyorum acaba nedeni ne?

Wi-fi baglanti ayarlarini el ile yapilandirin (ip ve dns leri) sorun yok ama bu telefondan diil sanirim modemden kaynakliyor benim evdeki modeme baglanmiyor ama dsarda sorun yok.

Enola19

Üye
Dostum bu ekolayzır ayarları neden olmamış olabilir bi fikrin varmı

ЯReiS

ЯReiS

Üye
orda nasil bir sorun var hocam? biraz acarmisin?

yahyademirci

Üye
şahin 1.5 ne zaman piyasaya sürecen ?

hadesperado

hadesperado

Üye
evet madem eski roompatcher'la çıkacak, o zaman v1.5'i bekliyoruz reis reyizzz :yuru
kolay gelsin.

wratH!

wratH!

Üye
reis flashlayacağım ama o homescreendeki donma var mı acaba ona göre flashlamayı düşünüyorum?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ya arkadaşlar yüklemeyi çok isltiyorum ama tek çekindiğim şey şu an orjinal belle var onu kendime göre ayarladım şimdi en baştan her şeyi ayaramak zoruma gidiyo eski ayarlarımı yükleyebileceğim bi program varmı(Not: Yedekleme almadan)?

Enola19

Üye
ЯReiS;4406748' Alıntı:
orda nasil bir sorun var hocam? biraz acarmisin?

bahsettiğin ekolayzır ayarlarının hiç biri müzik çalınırken ayarlara girdiğimde gözükmüyor sadece kendi pop klasik caz falan yazıyor senin eklediğin özel ayarlar hiç yok.bide ses 1.3 te daha yüksekti bunda daha az gibi geldi bana

hus.277

Üye
ЯReiS;4396727' Alıntı:

hus.277 denedigin ve cevap yazdigin icin tesekkur ederim..1.cisini anladim neden yuklenmedigini ama photo ve video editoru anlamadim simdi..ben sadece denemek icin sildim yukledim simdi sorun yok..yuklendi..galiba kucuk bir update software yapmak gerekecek..biraz oyle idare duzelticez insallah o sorunu..formatsiz verilerin kaybolmiyacak..su bi kac gun yogunluk var bende hele bi bitsin hallederiz ..

----------Eklendi @ 21:17:54 ---------- Yazıldı @ 21:16:50 ----------

sevgili reis senden yardım bekliyorum . şu etkin aktarmaları unuttun galiba . yada yeni cfw mi çıkaracaksın. foto ve video editör sorunumuz hala devam ediyor.cevap bekliyoruz usta. sevgi ve selamlar. kolay gelsin

ЯReiS

ЯReiS

Üye
unutmadim..simdi bitiridim yeni cfw yi ve eklicem siteye..onda bu sorunlarin hic biri yok..ne foto ne video editore nede aktif aktarmlar..okursunuz sunumda yazicam..

rmxman

Üye
c7 uyumlumu?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
bu sadece n8 icin kardesim

Üst Alt