ReisCFWv1.2 Fixed N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

iatis

iatis

Üye
Dostum REİS,orjinal belle (N8) dosyalarını naviden indirdim.Toplam 8 dosya var. Şimdi senin bu cfw'dan orjinale nasıl flsh atacağım.Adım adım tarif edebilirmisin?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
ben direk uzerine normal flash olarak (dead degil) yazdim oldu..sorun yok ama once mutlaka hem E hem C ye format atin..Bu onemli..

----------Eklendi @ 21:36:45 ---------- Yazıldı @ 21:35:45 ----------

ben simdi ekliyorum orjinal ve duzenlenmis olarak..az bekleyin bi goz atin derim..

• Beğen
Tepkiler: iatis ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
ЯReiS;4326738' Alıntı:
ben direk uzerine normal flash olarak (dead degil) yazdim oldu..sorun yok ama once mutlaka hem E hem C ye format atin..Bu onemli..

----------Eklendi @ 21:36:45 ---------- Yazıldı @ 21:35:45 ----------

ben simdi ekliyorum orjinal ve duzenlenmis olarak..az bekleyin bi goz atin derim..
Reis senden hareket bekliyoruz zaten:)Zaten en azından bir tema sözün vardı unutmadım:)

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
hazir abi hepsi hazir simdi yenice bitti paketliyorum..ben bir kurayaim bi bakayim hemen eklicem siteye ama belki yeni bi konu acarim ee nede olsa orjinal surum artik..

• Beğen
Tepkiler: vcihan ve Esendağlı

dogan64

Üye
bekliyorum hocam emeklerin için şimdiden çok teşekkürler.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ЯReiS;4326933' Alıntı:
hazir abi hepsi hazir simdi yenice bitti paketliyorum..ben bir kurayaim bi bakayim hemen eklicem siteye ama belki yeni bi konu acarim ee nede olsa orjinal surum artik..
Bencede yeni konu ile başla orjinale.son cfw süperdi,bu daha da güzel olur bence

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bu son surumu nokianin bence bir cok kisinin beklentisini karsilamadi..gene hatalar eksikler var..ben su DCIM klasorunu cozemedim yaa ona yanarim nokia gene aynen vermis..butun video ve resimler dcim e gidiyo..ilginc yanisa cozumude kimse bilmiyo heralde..

• Beğen
Tepkiler: iatis

mg020

Üye
Reis final fiksed beleyimi yükleyecez sadece yardimci olsan sevinirim

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

Üst Alt