N8 update v0.13.015 ...yalnızca flashlı cıhazlar ıcın yenı guncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okin

okin

Üye
    Konu Sahibi
N8 update v0.13.015 ...yalnızca flashlı cıhazlar ıcın yenı guncelleme
Arkadaslar buyrun n8 yenı guncellleme .....navıfırm den ındırılmıstır....yalnızca flash atılmıs n8 lere atılıp yukseltılebılır....

--------------- Ekleme ---------------

:megafon:

• Beğen
Tepkiler: ayhanberber30 ve orcusss

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
normal cihazlara nasıl yükleyebiliriz..???

marsoy

marsoy

Üye
ewet normallere yükleme yokmu ?

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
yokmu arkadaşalar bir fikri olan

marsoy

marsoy

Üye
arkadaş başlığı yazıp uçtu sanırım :)

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
aynen valla :D bizde dk sayfayı 10 kez yeniliyoruz :)

marsoy

marsoy

Üye
:d:d:d

okin

okin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar offıcal olana kadar normal icin beklemek gerekiyo....yeterince cihaz ve bilgisayar program bilgisi olmayan lutfen guncellemeyw kalkmasın...cıhazı cokertırsınız

marsoy

marsoy

Üye
tşklerrrrr bekleyelim bakalım

olciay

olciay

Üye
The Nokia N8 finally got a new firmware version (PR 1.1 v13.15). The PR1.1 firmware is not yet available via Nokia but you still can download it from Navifirm (expert users). The new firmware should be available via Nokia Software Updater in a couple weeks.

Nokia N8 nihayet yeni bir firmware sürümü (PR 1.1 v13.15) var. PR1.1 firmware henüz Nokia yoluyla ulaşılabilir değil ancak yine de Navifirm (uzman kullanıcılar) indirebilirsiniz. Yeni firmware birkaç hafta içinde Nokia Software Updater üzerinden mevcut olmalıdır.

google translate ıle cevrılmıstır ...Resmi Acıklama degıldır ...Bilgi Amaçlıdır ...

ozggurr

ozggurr

Üye
Asiri yuklenmeden dolayi an itibari ile Nokia Serverini kilitleyen guncellemedir.
Yarin, oburgun hepimiz rahat rahat guncelleme yapabilecegiz demektir ayni zamanda da...

Hayirli ugurlu olsun....

BU ARADA ANLASILAN O KI PR2.0 ICIN BIR ON DUZENLEME VE TELEFON PERFORMANSINI ARTIRAN BIR GUNCELLEME OLMUSTUR.

BROWSER GUNCELLENMEMIS... ARAYUZDE BIR DEGISIKLIK DE YOK...

BROWSER KONUSUNDA YANILIYOR OLMAYI UMUYORUM...

xparissx

xparissx

Üye
hayirli olsun simdiden "beklenen gun gelicekse cekilen cile kutsaldir derler" umarim herkesin beklentilerini azda olsa karsilarlar

barisakkaya

Üye
Bir kaç hafta içinde mi oysa ki etrafta hep tarih veriliyordu, neyse ben n8 ime kıyamıyorum jaf flash atmaya nokia güncellemesi kendi çıktığında yükleyeceğim kıymetlime yinede teşekkürler

ziya68

ziya68

Üye
Bir kaç hafta içinde mi oysa ki etrafta hep tarih veriliyordu, neyse ben n8 ime kıyamıyorum jaf flash atmaya nokia güncellemesi kendi çıktığında yükleyeceğim kıymetlime yinede teşekkürler

kardes aldiktan 6 gün sonra caldirdim bu sen olsaydin calanida dünyayida yakardin herhal:d::d:
eee bosuna kiymetlim demiyosun:d:
türkiyede caldirsaydim bulabilirdim sanirim ama burda polisin dedigi lafa bak calan yada bulan polise teslim ederse anca alabiliyomusum sacmaliga bak ki bunla bitmiyor operator servisi tlf kitleyemiyor anliyacan giden gitti caldirdiktan 1mi 2 gün sonra bi tane daha aldim

teknopat

teknopat

Üye
Ne zaman bu güncelleme tam olarak......

--------------- Ekleme ---------------

normal gülcelleme ne zman çıkcak bilgisi olan var mı????

Uruloki

Uruloki

Üye
güncelleyen varsa nasıl oldu telefon bilgi verebilir mi lütfen

edit: özgür abi görmedim sen kurdun galiba birde video vardı onun gibi olmamış mı acaba kötü oldu bu işte beklediğimiz güncelleme değil ki bu o zaman

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Dostum ben Navifirm'de de göremiyorum güncellemeyi... +0.9 versiyoununu kullanıyorum, hala Releases kısmında sadece 11.012 var. Navifirm'in hangi sürümünde çıkıyor bu 13.15 ?

sh0ck

sh0ck

Üye
Dostum ben Navifirm'de de göremiyorum güncellemeyi... +0.9 versiyoununu kullanıyorum, hala Releases kısmında sadece 11.012 var. Navifirm'in hangi sürümünde çıkıyor bu 13.15 ?

Buradaki gibi yaparsan görüceksin :).

"Quality Assurance" seçiceksin. :)

Değişiklikler kısmına gelince;

Yeni Web browser Malesef yok..

Fakat telfon daha hızlı olduğu söyleniyor...

A new firmware is available for the Nokia N8 (PR1.1) v13.015. It´s still the skandinavia version but has also ENGLISH integrated.
Today i flashed my phone with this new firmware, and all i can say is, it not only “feels” snapier….... it´s really faster then before, e.g. you don´t have any delay when you open the app-folder.
Also the keylock is much faster, and the camera “feels” faster.
Unfortunately CAF is still not working as expected, (doesn´t focus on objects that are more then ~2m away)
But all in one the upgrade is worth a try !

Çıksada kopsak..

gercori

Üye
flash atılmış telle normal yazılım arasında ne fark var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt