[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41
aga38

aga38

Üye
durum çubugunu şeffaflaştırmamız mümkün mü(taktımda bu soruna)?

asker656

Üye
hocam benım sorunum var yardımcı olurmusunuz eger cozebılırsek sızın romu kullanmayı dusunuyorum

cwm hakkında yardım lütfen.. - MaxiCep
sorunla ilgili konu açtım yardımcı olursanız sevınırım..

scope_123

Üye
Dediğim gibi ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ama sorun donanimsal olarakda kaynaklaniyor olabilir eğer kulaklik yada kulaklik girişi arızalı ise telefon kulaklığı algılamayacaktır ve bu sebeptende haliyle sesi hoparlöre verecektir grafik hatalarına gelirsek bende karşılaşıyorum hem kendi tarayıcısında hemde chrome tarayıcıda bu yüzden raporda ettim. Ama beyaz nokta hatasını burda bazı arkadaşlar alırken bazılarıda almıyprlar örneğin @aJHier sorunu çözdüğünü söyledi galiba artık karşılaşmıyor
@aJHier cozum yazisini bende okudum fakat ben hic bir sistem uygulamasini kaldirmamama ragmen olduysa demek ki kesin bir cozum degil onun yaptigi kendisinde boyle sorun kalmamis olabilir ama dedigim gibi bende oldu. 4.4 haric diger surumlerse hep walkman player kullanirim boyl boyle bir sorun yoktu az once bir dqha bqktim donanimsal sorun var mi diye. cm11 i kullanmqmq engel olqn en.buyuk sorun bu benim icin.

sir mordred

sir mordred

Üye
@aJHier cozum yazisini bende okudum fakat ben hic bir sistem uygulamasini kaldirmamama ragmen olduysa demek ki kesin bir cozum degil onun yaptigi kendisinde boyle sorun kalmamis olabilir ama dedigim gibi bende oldu. 4.4 haric diger surumlerse hep walkman player kullanirim boyl boyle bir sorun yoktu az once bir dqha bqktim donanimsal sorun var mi diye. cm11 i kullanmqmq engel olqn en.buyuk sorun bu benim icin.

Bana apollo müzik çalar uygulaması(romun kendi içinde gelen müzik player) yettiği için walkman player gibi uygulamalari kullanmiyorum bu yüzden sorun uygulamadan kaynaklı olabilir birde apollo ilendene ayni sorunla karşılaşıyormusun Ayrıca diğer hatalara gelirsek maalesef Birinin karşılaşdiğı hatayı diğer arkadaşımız karşılaşmıyorsa o hatayı bildiremeyiz ortak olan hatalari bildirmeliyiz kardeşim bu yüzden ya sen yada @aJHier bi yerde farklı birşey yapıyorsunuzki biriniz beyaz noktayla karşılaşıyor diğeriniz karşılaşmıyor

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
beyaz nokta olayi kesinlikle system uygulamasi kaldirma ile alakali
hocam benım sorunum var yardımcı olurmusunuz eger cozebılırsek sızın romu kullanmayı dusunuyorum

cwm hakkında yardım lütfen.. - MaxiCep
sorunla ilgili konu açtım yardımcı olursanız sevınırım..
Google playdan root recovery uygulamasini indir indirdigin recovery img dosyasini goster kurulum yap
durum çubugunu şeffaflaştırmamız mümkün mü(taktımda bu soruna)?
Tmm kisa surede yapmaya calisacagim

scope_123

Üye
Arkadaslar ozellikle sistem uzerine hicbir oynama yapmadim ilk baslarda beyaz nokta yoktu ama aradan uc bes gun gecti gozume carpti bi baktim kosede beyaz nokta var. onceden uygulama kaldirarak bunla.karsilastim fakat simdi kaldirmamama ragmen var. walkman kullanmamin nedeni xloud clear audio ozelligi olmasi yani cok daha kaliteli ses

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ozellikle sistem uzerine hicbir oynama yapmadim ilk baslarda beyaz nokta yoktu ama aradan uc bes gun gecti gozume carpti bi baktim kosede beyaz nokta var. onceden uygulama kaldirarak bunla.karsilastim fakat simdi kaldirmamama ragmen var. walkman kullanmamin nedeni xloud clear audio ozelligi olmasi yani cok daha kaliteli ses
Gapps i tekrar flaslayip denrdinmi

aJHier

aJHier

Üye
Ben Cm11 i ilk kurdugumda Beyaz nokta yoktu Sonra Uygulamarı kaldırınca geldiğini gördüm.
Sonra baştan kurup. Her uygulama sildiğimde kontrol ettim, Hava durumu uygulamasını sildikten sonra geldiğini gördüm .
Bir daha Baştan kurup o hariç ilk başta sildiğim tüm sistem uygulamarı sildim ve beyaz noktayı hiç görmedim.

müzik sesi bende dışardan gelmiyor.Poweramp ve acid Kullanıyorum beraber.
ama Bu sabah müzikte takılmalar oldu . bugune kadar hiç olamıştı. sanırım dün hurtskt kernelini yükledim ondan Emin degilim.

scope_123

Üye
Gapps i tekrar flaslayip denrdinmi
DenedimSaf cm11 kullanirken hicbir uygulama kaldirmayarak kernel yuklemeyerek beyaz nokta olustu hqtta bilerek havq durumu uyg kaldirmadim fakat ilk kurulumda nokta yoktu iki uc gun sonra beyaz nokta kndini gosterdi.

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Galaxy W i8150 Wonder - [ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL) | Sayfa 58 - MaxiCep beyler bu linkteki ekran görüntüleri çok hoşuma gitti adam cm11 in üzerine touchwiz yüklemiş
Google playdan font installer uygulamasini kullanabilirsin
Kesinlikle haklisin usta tskr ederim
ya font insataller de beğendiğim fontu indiriyorum sonra tekrar açılıyo telefon ama o font olmamış nasıl yapcaz bunu ?Bu arada rom bayaaa ram yiyor 269 ram kullanıyo bu çok fazla

hasaneness

hasaneness

Üye
Galaxy W i8150 Wonder - [ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL) | Sayfa 58 - MaxiCep beyler bu linkteki ekran görüntüleri çok hoşuma gitti adam cm11 in üzerine touchwiz yüklemiş

ya font insataller de beğendiğim fontu indiriyorum sonra tekrar açılıyo telefon ama o font olmamış nasıl yapcaz bunu ?Bu arada rom bayaaa ram yiyor 269 ram kullanıyo bu çok fazla
Bu romun ismi samkat xda da paylasildi

• Beğen
Tepkiler: enenengin

scope_123

Üye
Ben paylaştım onları @samsungkullanıcısı . İndirme çok ram yiyor demiştim.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ben Cm11 i ilk kurdugumda Beyaz nokta yoktu Sonra Uygulamarı kaldırınca geldiğini gördüm.
Sonra baştan kurup. Her uygulama sildiğimde kontrol ettim, Hava durumu uygulamasını sildikten sonra geldiğini gördüm .
Bir daha Baştan kurup o hariç ilk başta sildiğim tüm sistem uygulamarı sildim ve beyaz noktayı hiç görmedim.

müzik sesi bende dışardan gelmiyor.Poweramp ve acid Kullanıyorum beraber.
ama Bu sabah müzikte takılmalar oldu . bugune kadar hiç olamıştı. sanırım dün hurtskt kernelini yükledim ondan Emin degilim.
Bu konudaki kerneli kullanmani oneririm yaptigim testlere gore soyluyorum

Ram kullanimina cok takilmamalisin bence cok saglikli gostrdigini dusunmuyorum

aJHier

aJHier

Üye
Bu konudaki kerneli kullanmani oneririm yaptigim testlere gore soyluyorum
Ram kullanimina cok takilmamalisin bence cok saglikli gostrdigini dusunmuyorum

Zaten V1.0.0 Yüklü. eger bida karşılaşırsam stock kernele geçerim sanırım. yada Khan'ı deneyebilriim.

murat_3230

murat_3230

Üye
kardeşşş bu romda menüde çoğu yer yabancı yaaa....

lafactorial

lafactorial

Üye
Zaten V1.0.0 Yüklü. eger bida karşılaşırsam stock kernele geçerim sanırım. yada Khan'ı deneyebilriim.
Hurtsky nin kernellerde genelde var bu ses sıkıntısı özellikle governer lulzactive kullanıyorsan.

• Beğen
Tepkiler: aJHier
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: aJHier
samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Usta bende şimdi xda dan bulduğum bi rom yüklü de deniyorum daha şimdi ben senin kullandığın bu RADYO programını nasıl bu romda kullanabilirim bende de radyo olsun istiyorum ?

Üst Alt