[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41
obaspinar

obaspinar

Üye
6.0.1.0'ı nasıl kurduysan odinle aynı işlemleri 6.0.4.5 ile yap böulylece cwm güncellemiş olursun ikinci soruna gelirsek tabikide 6.0.4.5 ile tüm romları kurabilirsin zaten yeni cwm sürümleri Otomatik olarak eskiyle uyumlu gelirler yeni çıkan cm sürümleri için(Örneğin cm11) cwm güncellenir
...Cok tesekkur ederim gercekten cok iseme yaradi eve gecince hemen yukleyecegim..

bayfeat

bayfeat

Üye
Rica ederim :) ama aklıma şu takıldı bir önceki mesajında bu beyaz noktanın mesaj yazarken oluştuğunu söyledin şimdi ise mesajlara girdiğimde oluşuyor diyorsun tam olarak nasıl oluşuyor açıklayabilirmisin
bak kardeşim bugün daha dedaylı baktımda nasıl oluyor biliyormusun grafiklerden kaynaklı :) bak hatta menüye tıkla animasyon kenardan gölgelenerek yada kayarak geliyorya tam o kayma kısmına bak bir ileri bir geri yap hatayı anlıyacaksın resimler tam ekrana oturmuyor ve sol kenar boydan boya bir çizgi var ve bu solun ekran başlangıcında bulunuyo ordada resmin farklı bir noktası gözüküyor :) ------------------- bu çizgiyi diklemesine düşün kardeş orda işte arka planın farklı kareleri var :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
bak kardeşim bugün daha dedaylı baktımda nasıl oluyor biliyormusun grafiklerden kaynaklı :) bak hatta menüye tıkla animasyon kenardan gölgelenerek yada kayarak geliyorya tam o kayma kısmına bak bir ileri bir geri yap hatayı anlıyacaksın resimler tam ekrana oturmuyor ve sol kenar boydan boya bir çizgi var ve bu solun ekran başlangıcında bulunuyo ordada resmin farklı bir noktası gözüküyor :) ------------------- bu çizgiyi diklemesine düşün kardeş orda işte arka planın farklı kareleri var :)
Ne noktaymis be :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve hasaneness

cntr555

Üye
Radyo internet radyosumu???

Son düzenleme:

scope_123

Üye
Öyle sol yukarı köşede göze çarpınca gıcık oluyorum :D

sir mordred

sir mordred

Üye

Defalarca denedim ki artık eminim romda böyle bir hata yok bende dahil birkaç arkadaş daha böyle bir sorunla karşılaşmıyor screen recorder uygulamaları çalışsa size göstericem ama maalesef uygulamalar doğru düzgün çalışmıyor ama son bir kez daha bi test yapıp lcd türünüzü rapor edebilirmisiniz(belki bundan kaynaklanıyordur)

Terminal emulatore girin ilk önce

su yazın ve enter'a basın daha sonra cat /proc/cmdline yazın ve yine enter'a basın karşınıza console ile başlayan bir satır gelicek o satırın sonundaki lcd_hw nin sonundaki rakamı buraya bildirin

scope_123

Üye
@sir mordred dün apollo ile denedim direkt romu yükledikten sonra sesi hoparlörden dışarı verdi

sir mordred

sir mordred

Üye
Bu testi hatayı alan tüm arkadaşlar deneyebilirlermi acaba birde cat ifadesinin yanında boşluk var unutmayın

nameoflord

Üye
Ben restore yapıyorum ama Samsung Galaxy w Cm açılışında kalıyor yardım edebilir misinz?

nameoflord

Üye
Cwn 6.0.4.5

sir mordred

sir mordred

Üye
Beyaz nokta ve ekran kayması sorunlarını alan arkadaşlardan testi yapan varmı?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bysalih romlarınız baya güzel ve kullanışlı oluyor olumsuz yorumlara aldanmayın ben zaten sizin oynadığınız cm 10.1 kullanıyorum kaynakla oynayabildiğinizi gördüm romdaki hataları giderip betaya taşırsanız 4.4.2 çok kullanışlı olur çünkü arco 1,5 aya yakındır güncellemiyor

ismailnayir

Kapalı Hesap
bysalih romlarınız baya güzel ve kullanışlı oluyor olumsuz yorumlara aldanmayın ben zaten sizin oynadığınız cm 10.1 kullanıyorum kaynakla oynayabildiğinizi gördüm romdaki hataları giderip betaya taşırsanız 4.4.2 çok kullanışlı olur çünkü arco 1,5 aya yakındır güncellemiyor

Kaynak kolla oynama nerden çıkıyor
Backup olan romlar arconun romunukuruyorlar üstüne kernel gapps tema bide build.prob Isim yedek alıp rom diye konu açıyorsun taman önce rom dediğin kurulmalı ilk nu yapsınlar sonra konu açılsın

Kimse kusura bakmasın backup rumlarının pc bile gerekmiyor

hasaneness

hasaneness

Üye
Kaynak kolla oynama nerden çıkıyor
Backup olan romlar arconun romunukuruyorlar üstüne kernel gapps tema bide build.prob Isim yedek alıp rom diye konu açıyorsun taman önce rom dediğin kurulmalı ilk nu yapsınlar sonra konu açılsın

Kimse kusura bakmasın backup rumlarının pc bile gerekmiyor
Sonucta bi emek meselesi bizler icin zamanini ayirip ugrasiyorlar

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
bayfeat

bayfeat

Üye
Defalarca denedim ki artık eminim romda böyle bir hata yok bende dahil birkaç arkadaş daha böyle bir sorunla karşılaşmıyor screen recorder uygulamaları çalışsa size göstericem ama maalesef uygulamalar doğru düzgün çalışmıyor ama son bir kez daha bi test yapıp lcd türünüzü rapor edebilirmisiniz(belki bundan kaynaklanıyordur)

Terminal emulatore girin ilk önce

su yazın ve enter'a basın daha sonra cat /proc/cmdline yazın ve yine enter'a basın karşınıza console ile başlayan bir satır gelicek o satırın sonundaki lcd_hw nin sonundaki rakamı buraya bildirin
hocam dediklerini yaptım ama hiçbirşey çıkmadı :/arkadaşlar sonuçta emek var onu yapamayanlarda var ben şahsım adıma konuşayım rom düzenlemeyi tam anlamıyla yapamıyorum.bu durumdan memnun değilseninz en iyisini siz yapın sizlerinkini kullanalım.eleştirilerinizi lütfen kırıcı olmadan yapalım.modifiye etmek kolay görünüyor ama hiçte öyle değil emin olun arkdaşlar.bu romu düzenleyen kişiler kendi telefonuna göre düzenlerler değilmi haliyle en iyisini yapmak için çaba sarf ederler bunu unutmayın... :)

nameoflord

Üye
La bi yardim edin acilis ekraninda kaliyo

sir mordred

sir mordred

Üye
hocam dediklerini yaptım ama hiçbirşey çıkmadı :/arkadaşlar sonuçta emek var onu yapamayanlarda var ben şahsım adıma konuşayım rom düzenlemeyi tam anlamıyla yapamıyorum.bu durumdan memnun değilseninz en iyisini siz yapın sizlerinkini kullanalım.eleştirilerinizi lütfen kırıcı olmadan yapalım.modifiye etmek kolay görünüyor ama hiçte öyle değil emin olun arkdaşlar.bu romu düzenleyen kişiler kendi telefonuna göre düzenlerler değilmi haliyle en iyisini yapmak için çaba sarf ederler bunu unutmayın... :)

Kodları doğru girdiysen kesinlikle birşey çıkar yanlış girdiysende en azından cant found türünden bi yazı çıkar tekrar dene

Terminal emulator

su enter'a basın
cat /proc/cmdline enter'a basın
La bi yardim edin acilis ekraninda kaliyo

Tekrar tekrar dene (romu ve gappsı yeniden indir belki dosya bozuktur)

Üst Alt