@aJHier cozum yazisini bende okudum fakat ben hic bir sistem uygulamasini kaldirmamama ragmen olduysa demek ki kesin bir cozum degil onun yaptigi kendisinde boyle sorun kalmamis olabilir ama dedigim gibi bende oldu. 4.4 haric diger surumlerse hep walkman player kullanirim boyl boyle bir sorun yoktu az once bir dqha bqktim donanimsal sorun var mi diye. cm11 i kullanmqmq engel olqn en.buyuk sorun bu benim icin.Dediğim gibi ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ama sorun donanimsal olarakda kaynaklaniyor olabilir eğer kulaklik yada kulaklik girişi arızalı ise telefon kulaklığı algılamayacaktır ve bu sebeptende haliyle sesi hoparlöre verecektir grafik hatalarına gelirsek bende karşılaşıyorum hem kendi tarayıcısında hemde chrome tarayıcıda bu yüzden raporda ettim. Ama beyaz nokta hatasını burda bazı arkadaşlar alırken bazılarıda almıyprlar örneğin @aJHier sorunu çözdüğünü söyledi galiba artık karşılaşmıyor
@aJHier cozum yazisini bende okudum fakat ben hic bir sistem uygulamasini kaldirmamama ragmen olduysa demek ki kesin bir cozum degil onun yaptigi kendisinde boyle sorun kalmamis olabilir ama dedigim gibi bende oldu. 4.4 haric diger surumlerse hep walkman player kullanirim boyl boyle bir sorun yoktu az once bir dqha bqktim donanimsal sorun var mi diye. cm11 i kullanmqmq engel olqn en.buyuk sorun bu benim icin.
Google playdan root recovery uygulamasini indir indirdigin recovery img dosyasini goster kurulum yaphocam benım sorunum var yardımcı olurmusunuz eger cozebılırsek sızın romu kullanmayı dusunuyorum
cwm hakkında yardım lütfen.. - MaxiCep
sorunla ilgili konu açtım yardımcı olursanız sevınırım..
Tmm kisa surede yapmaya calisacagimdurum çubugunu şeffaflaştırmamız mümkün mü(taktımda bu soruna)?
Gapps i tekrar flaslayip denrdinmiArkadaslar ozellikle sistem uzerine hicbir oynama yapmadim ilk baslarda beyaz nokta yoktu ama aradan uc bes gun gecti gozume carpti bi baktim kosede beyaz nokta var. onceden uygulama kaldirarak bunla.karsilastim fakat simdi kaldirmamama ragmen var. walkman kullanmamin nedeni xloud clear audio ozelligi olmasi yani cok daha kaliteli ses
DenedimSaf cm11 kullanirken hicbir uygulama kaldirmayarak kernel yuklemeyerek beyaz nokta olustu hqtta bilerek havq durumu uyg kaldirmadim fakat ilk kurulumda nokta yoktu iki uc gun sonra beyaz nokta kndini gosterdi.Gapps i tekrar flaslayip denrdinmi
ya font insataller de beğendiğim fontu indiriyorum sonra tekrar açılıyo telefon ama o font olmamış nasıl yapcaz bunu ?Bu arada rom bayaaa ram yiyor 269 ram kullanıyo bu çok fazlaGoogle playdan font installer uygulamasini kullanabilirsin
Kesinlikle haklisin usta tskr ederim
Bu romun ismi samkat xda da paylasildiGalaxy W i8150 Wonder - [ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL) | Sayfa 58 - MaxiCep beyler bu linkteki ekran görüntüleri çok hoşuma gitti adam cm11 in üzerine touchwiz yüklemiş
ya font insataller de beğendiğim fontu indiriyorum sonra tekrar açılıyo telefon ama o font olmamış nasıl yapcaz bunu ?Bu arada rom bayaaa ram yiyor 269 ram kullanıyo bu çok fazla
Bu konudaki kerneli kullanmani oneririm yaptigim testlere gore soyluyorumBen Cm11 i ilk kurdugumda Beyaz nokta yoktu Sonra Uygulamarı kaldırınca geldiğini gördüm.
Sonra baştan kurup. Her uygulama sildiğimde kontrol ettim, Hava durumu uygulamasını sildikten sonra geldiğini gördüm .
Bir daha Baştan kurup o hariç ilk başta sildiğim tüm sistem uygulamarı sildim ve beyaz noktayı hiç görmedim.
müzik sesi bende dışardan gelmiyor.Poweramp ve acid Kullanıyorum beraber.
ama Bu sabah müzikte takılmalar oldu . bugune kadar hiç olamıştı. sanırım dün hurtskt kernelini yükledim ondan Emin degilim.
Ram kullanimina cok takilmamalisin bence cok saglikli gostrdigini dusunmuyorumGalaxy W i8150 Wonder - [ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL) | Sayfa 58 - MaxiCep beyler bu linkteki ekran görüntüleri çok hoşuma gitti adam cm11 in üzerine touchwiz yüklemiş
ya font insataller de beğendiğim fontu indiriyorum sonra tekrar açılıyo telefon ama o font olmamış nasıl yapcaz bunu ?Bu arada rom bayaaa ram yiyor 269 ram kullanıyo bu çok fazla
Bu konudaki kerneli kullanmani oneririm yaptigim testlere gore soyluyorum
Ram kullanimina cok takilmamalisin bence cok saglikli gostrdigini dusunmuyorum
Bu sorun değil türkçeleştiririm biraz zaman lazım banakardeşşş bu romda menüde çoğu yer yabancı yaaa....
Hurtsky nin kernellerde genelde var bu ses sıkıntısı özellikle governer lulzactive kullanıyorsan.Zaten V1.0.0 Yüklü. eger bida karşılaşırsam stock kernele geçerim sanırım. yada Khan'ı deneyebilriim.
Hurtsky nin kernellerde genelde var bu ses sıkıntısı özellikle governer lulzactive kullanıyorsan.
Hurtsy kernelin en belirgin özelliği perfonsıdır tabi konu performans olunca vide ve ses sorunları çıkması olası bir durumevet sanırım SmarttasV2 Yapsam daha iyi