Galaxy W i8150 Wonder [ROM][PORT][OTA][KTU84P][4.4.4] MoKee OpenSource Project 44.4 (20141213) [UNOFFICIAL]

Sponsorlu Bağlantılar

mefa4745

Üye
hangi linki indirelim hepsinin boyutu farklı farklı
otg varmı

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
hangi linki indirelim hepsinin boyutu farklı farklı
otg varmı
Her linkteki ROM çıkış tarihine göre sıralanmıştır. En son yayımlanan ROM'u kurmanızı öneririm. OTG yazılımsal olarak desteklenmektedir. Ancak kullanım için bağladığınız cihaz harici güç kaynağı gerektirmektedir.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
KENDİ HAFIZA KARTIM İLE KURDUM HATA VERDİ

BAŞKA HAFIZA KARTI İLE KURDUM KURULDU

BUNLARDAN HANGİSİ EN YENİSİ

NE DEMEK
gaps yüklemiyor
1213 tarihli sürümü bana gore en iyisi kardeşim. Aktif ekran kelimesini nerede kullandım hatırlamıyorum :) bu roma yalnızca konuda belirtilen gapps paketini yukleyebilirsiniz.

mefa4745

Üye
gapps yuklenmiyor 20 kere yukldım

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
gapps yuklenmiyor 20 kere yukldım
Kusura bakma kardeşim. Linkteki gapps paketi Cm12 için güncellenmiş. Konu linkini güncelledim.kitkat uyumlu gapps paketini Indirebilirsin.

mefa4745

Üye
sağol kardeş sorun değil
yükledim ama sadece google play yüklendi
diğerlerini kendim yükledim google play güncellenmiyor bir yol göster

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeş sorun değil
yükledim ama sadece google play yüklendi
diğerlerini kendim yükledim google play güncellenmiyor bir yol göster

Malesefki bu ROM'da google play guncellenemiyor

jad06

Üye
peki kardeşim şimdi napacaz önerin var mı yada başka bir rom tavsiyen varmı link olarak atarsan yardımcı olursun.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Sonradan güncellendi
Guncelleniyor ancak internet bağlantısı yokmuş gibi davranıyor diye hatırlıyorum. Güncellemeyi kaldırdığınız da tekrardan kullanmaya devam edebiliyorsunuz

mefa4745

Üye
ben tekrar darkcm ye döndüm

mefa4745

Üye
Benim için farketmiyor

T.serdar

Üye
Arkadaslar cm11 romlarini yukleyemiyorum nedense hersey sorunsuz eskiden sorun yoktu ama simdi yukledikten sonra com.phone.system durduruldu diyor ve acildiktan sonra surekli reset atip duruyor birde telefonda sadece sd kart gorunuyor telefon hafizasi yok nasil duzeltebilirim bu sorunu cwm den mountlarla alakali olabilecegine inaniyorum hangileri unmount hangileri mount olmali ilgili birisi yazarsa sevinirim

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar cm11 romlarini yukleyemiyorum nedense hersey sorunsuz eskiden sorun yoktu ama simdi yukledikten sonra com.phone.system durduruldu diyor ve acildiktan sonra surekli reset atip duruyor birde telefonda sadece sd kart gorunuyor telefon hafizasi yok nasil duzeltebilirim bu sorunu cwm den mountlarla alakali olabilecegine inaniyorum hangileri unmount hangileri mount olmali ilgili birisi yazarsa sevinirim
En basit yoldan telefonuna orjinal ROM'u tekrar kurup , aynı işlemleri tekrarlayarak yukleyebilecegini umuyorum.

frdgngr

frdgngr

Üye
Meeks rica etsem
20141202 romu ve gaaps linkini yenilermisin

SuperGaga

SuperGaga

Üye
Sorum var
En iyi performans veren ve şarjı en iyi giden rom hangisi
CWM 6.0.5.1 ile yüklesek sorun olur mu

zaggor06