MeeksTR
Üye
Bildirimleri farkli bir sekilde gormenize yararhalo nedir blgi verirmisin
Bildirimleri farkli bir sekilde gormenize yararhalo nedir blgi verirmisin
Her linkteki ROM çıkış tarihine göre sıralanmıştır. En son yayımlanan ROM'u kurmanızı öneririm. OTG yazılımsal olarak desteklenmektedir. Ancak kullanım için bağladığınız cihaz harici güç kaynağı gerektirmektedir.hangi linki indirelim hepsinin boyutu farklı farklı
otg varmı
BUNLARDAN HANGİSİ EN YENİSİHer linkteki ROM çıkış tarihine göre sıralanmıştır. En son yayımlanan ROM'u kurmanızı öneririm.
NE DEMEKAktif Ekran
1213 tarihli sürümü bana gore en iyisi kardeşim. Aktif ekran kelimesini nerede kullandım hatırlamıyorumKENDİ HAFIZA KARTIM İLE KURDUM HATA VERDİ
BAŞKA HAFIZA KARTI İLE KURDUM KURULDU
BUNLARDAN HANGİSİ EN YENİSİ
NE DEMEK
gaps yüklemiyor
bu roma yalnızca konuda belirtilen gapps paketini yukleyebilirsiniz.Kusura bakma kardeşim. Linkteki gapps paketi Cm12 için güncellenmiş. Konu linkini güncelledim.kitkat uyumlu gapps paketini Indirebilirsin.gapps yuklenmiyor 20 kere yukldım
sağol kardeş sorun değil
yükledim ama sadece google play yüklendi
diğerlerini kendim yükledim google play güncellenmiyor bir yol göster
Malesefki bu ROM'da google play guncellenemiyor
Guncelleniyor ancak internet bağlantısı yokmuş gibi davranıyor diye hatırlıyorum. Güncellemeyi kaldırdığınız da tekrardan kullanmaya devam edebiliyorsunuzSonradan güncellendi
Bende darkcm ye donucem fakat hafiza degisikligi yok sen hangi surumdesin birde hafiza degisikligi varmi?ben tekrar darkcm ye döndüm
En basit yoldan telefonuna orjinal ROM'u tekrar kurup , aynı işlemleri tekrarlayarak yukleyebilecegini umuyorum.Arkadaslar cm11 romlarini yukleyemiyorum nedense hersey sorunsuz eskiden sorun yoktu ama simdi yukledikten sonra com.phone.system durduruldu diyor ve acildiktan sonra surekli reset atip duruyor birde telefonda sadece sd kart gorunuyor telefon hafizasi yok nasil duzeltebilirim bu sorunu cwm den mountlarla alakali olabilecegine inaniyorum hangileri unmount hangileri mount olmali ilgili birisi yazarsa sevinirim