[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

-Oruc

-Oruc

Üye
hocam su yazdigimda not found dior

enenengin

Üye
usta eline sağlık çok başarılı ve güzel bir rom olmus..ama bi sorunla sürekli karşılaşıyorum ekran kilidi yaptıkdan snra tekrar açmak isterken beyazlaşıyo ve acayip bi görüntü oluyo bikaç saniye snrada eski haline geliyor romu tekrardan kurmama rağmen sorun halen gitmedi yarımcı olurmusun sana zahmett.

Ekran kilidini tekrar açınca ekranda gölgelenme - dalgalanma oluyor sanki ekran bozuk. Biraz kararmış olan ekran biraz da gecikme ile açılıyor.
▬ Bu gibi şikayetleri yazalım ki Yenilensin yahut birsonraki rom için iyileştirilmiş bir rom çıksın karşımıza.
Uğraşıp da yapan arkadaşın ellerine emeğine sağlık. Sonuçta zaman ve emek harcanmış.
Bazi sorunlarin duzeltilmesi mumkun ancak bazilarini arco duzeltebilir yeni cm11 guncellemesini bekliyorum onun uzerinde bir calisma yapicam

İlgin için teşekkürler.
Şu iki uygulamayı çok sık kullanmaktayım : Bluetooth ve ses kayıt kısmı.
Bluetooth için birşey yapabilir misin rica etsem. Hem işim gereği hemde iş harici bluetooth'u kullanmam gerekmekte. Bu rom ile bu iletişimi kuramadım. Daha önce de bu sıkıntıyı belirtmiştim. Bu konuda küçük uygulama mı yükleyeceğiz yahut ne gibi bir çözüm önerin olur. Son çare başka bir rom yüklemem gerekecek ki bunu istemiyorum.
Ses kayıt için : sesi kaydettik dur'a bastık fakat kayıt listesi ekranda yok. bu listeye klasör bazında karta girerek ulaşıyorum ki bu epey zaman alıyor.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tsklr google playden ses kayit indirile bilir blutut ile ilgili problem nedir kardesim su siralar cok vaktim yok ama oldugu zaman elimden geleni yaparim

enenengin

Üye
Tsklr google playden ses kayit indirile bilir blutut ile ilgili problem nedir kardesim su siralar cok vaktim yok ama oldugu zaman elimden geleni yaparim

bluetooth ile sıkıntım şu:
kulaklık ile bağlantıyı sağlayamıyor bu rom. Orjinal romda problemsiz idi. Şöyle bir hata veriyor :
bluetooth ayarından kulaklığa bağlan dediğimde : PIN VE PASSKEY KODU YANLIŞ OLDUĞUNDAN NOKİA BH-214 İLE EŞLEŞTİRİLEMEDİ.
kulaklık başka telefonlarda bağlantı sağlıyor. Yine bu telefonda da kullanmakta idim zaten. Bu rom ile kullanamıyorum.
ilgilenirsen sevinirim.

-Oruc

-Oruc

Üye
ustam bunun kilit ekranini nasil degistircemm

-Oruc

-Oruc

Üye
peki ustam suan bu romumu duzenliorsun

enenengin

Üye
rom ile alakalı olmam kullanıcısı olduğumdandır. kilit ekranını sevmediğim için iptal edilebilirliğini kurcalayarak çözdüm.

-Oruc

-Oruc

Üye
Duzenledigin halde bi link atarmisin usta rica etsem

getget

Üye
üstad mega dan dosya indirmiyor % 99 da takılı kalıyor indirebilecegim başka bir yer varmı ?

enenengin

Üye
bluetooth ile sıkıntım şu:
kulaklık ile bağlantıyı sağlayamıyor bu rom. Orjinal romda problemsiz idi. Şöyle bir hata veriyor :
bluetooth ayarından kulaklığa bağlan dediğimde : PIN VE PASSKEY KODU YANLIŞ OLDUĞUNDAN NOKİA BH-214 İLE EŞLEŞTİRİLEMEDİ.
kulaklık başka telefonlarda bağlantı sağlıyor. Yine bu telefonda da kullanmakta idim zaten. Bu rom ile kullanamıyorum.
ilgilenirsen sevinirim.

Yukarıdaki sıkıntı giderildi mi acaba, sormak isterim.wipe data/factory reset
format /system","format /cache
yapmış olmama rağmen telefon belleğindeki eski romda kurmuş olduğum bazı oyun ve uygulamaların klasörleri durmakta, silinmemiş ( yani bu bellek formatlanmamış gibi)

Yukarıdaki iki seçeneği de uyguladım bu konuda çok çok eminim.
Acaba başka bir adım daha vardıda onu mu atladık ?

Başka bir sorum da şu olacak : Whatsapp tan iş gereği gün içerisinde 15 civarı fotoğraf çekip paylaşıyorum. Ancak 3 - 5 paylaşımdan sonra [ ki bu sayı değişiklik göstermekte ] paylaşımı yapamıyorum bellek dolu diyor. Sıkıntıyı çözemedim. Hafıza kartım da 400 mb ve sd kartta yine bir o kadar boş alan var. Whatsapp hafıza kartında kayıtlı, oraya taşıdım.

Son düzenleme:
clgnkral

clgnkral

Üye
Yukarıdaki sıkıntı giderildi mi acaba, sormak isterim.wipe data/factory reset
format /system","format /cache
yapmış olmama rağmen telefon belleğindeki eski romda kurmuş olduğum bazı oyun ve uygulamaların klasörleri durmakta, silinmemiş ( yani bu bellek formatlanmamış gibi)

Yukarıdaki iki seçeneği de uyguladım bu konuda çok çok eminim.
Acaba başka bir adım daha vardıda onu mu atladık ?

Başka bir sorum da şu olacak : Whatsapp tan iş gereği gün içerisinde 15 civarı fotoğraf çekip paylaşıyorum. Ancak 3 - 5 paylaşımdan sonra [ ki bu sayı değişiklik göstermekte ] paylaşımı yapamıyorum bellek dolu diyor. Sıkıntıyı çözemedim. Hafıza kartım da 400 mb ve sd kartta yine bir o kadar boş alan var. Whatsapp hafıza kartında kayıtlı, oraya taşıdım.

telefon belleğini temizlemek için format /sdcard0'ı seçip default yapmalısın.

• Beğen
Tepkiler: enenengin
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Format sd0 yapmalisin tlfn bellegi ile alakali sorun clean master indir google playdan temizle duzelir

• Beğen
Tepkiler: enenengin
Otroligt

Otroligt

Üye
Format sd0 yapmalisin tlfn bellegi ile alakali sorun clean master indir google playdan temizle duzelir
Abi bi sorun var ya. Google playda indirme sorunu. Hesaptan çıkıyorum verileri silip birdaha giriyorum bir iki indirme yapıyo sonra yine aynı hata. Her seferinde hesaptan çık verileri sil hesaba gir bıktım usandım. Varmıdır bu sorunun bir çözümü

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
yeni gapps flasla

clgnkral

clgnkral

Üye
@Bysalih41 Hocam bu romda ekran aydınlatması ile ilgili bi sorun var.

clgnkral

clgnkral

Üye
tmm hocam kolay gelsin.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
tşklr

Üst Alt