[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye
lowram false durumunda ayrıca bende anlamadım saydam durum çubuğu aktif ama ekran kilitliyken aktif kilidi açınca saydamlık yok oluyor.
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

sir mordred

sir mordred

Üye
arkadaslar ben o romu kurdum fakat begenmedim teli cok zorluyor ram surekli 200 un uzerinde programlari kaldirdim yine ayni cm9 a geri dondum :)

Teli çok zorlayıp zorlamadını ram yüzdesine bakarak anlayamazsın aksine google android 4.4'ü temelde 512 mb rama sahip cihazlar için optimize etti (bu gerçekten devrimsel bir değişiklik hatta bu sayede firmalar eski telefonlarına 4.4 orijinal rom verebilecekler örneğin smasung eski s3 miniye orijinal kitkat verecek)bunu gözardı etme. Ayrıca androidde ram kullanımı farklıdır sen bir uygulamayı açınca lmk(low memory killer) diğer arkaplan işlemlerini öldürerek boş rami artırır ve kullanılan ram 200mb'den 120-130'a düşer.
lowram false durumunda ayrıca bende anlamadım saydam durum çubuğu aktif ama ekran kilitliyken aktif kilidi açınca saydamlık yok oluyor.
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Bu muhtemelen bir hack(mod yada xposed kullanılarak yapılmış) lowram false iken saydam durum çubuğu olması lazım (hem ekran kilitliyken hemde kilidi açınca)

scope_123

Üye
Dediklerine katılıyorum. Cm11 e tam anlamıyla diğer sürümlerde olduğu gibi stabil sorunsuz bir kernel çıkmadı bence. kHan kernel ve hurtsky revborn3 denedim cm kernele göre performans düştü takılmalar oldu. Ekran görüntüsü verdiğim romun ram kullanımı kötü. Telefonu açtığım gibi ram kullanımına baktım boşta 86 mb vardı. Kiktat ın özelliği var bu yönde ama boş miktarda ram yarı yarıya olsa telefon daha rahat olur. Bakalım şimdi ART a geçiş yapıyorum iyi olur umarım.
Teli çok zorlayıp zorlamadını ram yüzdesine bakarak anlayamazsın aksine google android 4.4'ü temelde 512 mb rama sahip cihazlar için optimize etti (bu gerçekten devrimsel bir değişiklik hatta bu sayede firmalar eski telefonlarına 4.4 orijinal rom verebilecekler örneğin smasung eski s3 miniye orijinal kitkat verecek)bunu gözardı etme. Ayrıca androidde ram kullanımı farklıdır sen bir uygulamayı açınca lmk(low memory killer) diğer arkaplan işlemlerini öldürerek boş rami artırır ve kullanılan ram 200mb'den 120-130'a düşer.

Bu muhtemelen bir hack(mod yada xposed kullanılarak yapılmış) lowram False iken gerçek saydamlık gerçekleşmez Ama lowram true iken saydam durum çubuğu olur(hem ekran kilitliyken hemde kilidi açınca)
Ekran kilidini açmadan saydamlık var açınca yok oluyor ve lowram buıld prob da false durumda. Dediğin gibi olabilir.

sir mordred

sir mordred

Üye
Ben antutu puanlarına pek güvenmediğim gibi boş ram yüzdesinede pek güvenmiyorum ben şuan saf cm11 kullanıyorum boş ram bazen 50mb'ye kadar duşüyor fakat şuana kadar geçişlerde ve uygulamalarda herhangi bir kasılmayla karşılaşmadım ayrıca samkat romunda çok fazla uygulama var bu sebeptendirki ram kullanimi çok fazlaHurtsky en baştan kernel derleyerek V1 versiyonlu yeni sürümü çıkardı onuda deneyebilirsin

scope_123

Üye
Ben antutu puanlarına pek güvenmediğim gibi boş ram yüzdesinede pek güvenmiyorum ben şuan saf cm11 kullanıyorum boş ram bazen 50mb'ye kadar duşüyor fakat şuana kadar geçişlerde ve uygulamalarda herhangi bir kasılmayla karşılaşmadım ayrıca samkat romunda çok fazla uygulama var bu sebeptendirki ram kullanimi çok fazlaHurtsky en baştan kernel derleyerek V1 versiyonlu yeni sürümü çıkardı onuda deneyebilirsin
veet samkat te çok program var keşke bir iki tane koyup yapsalardı ben ben toucchwiz haricinde kullanamıyorum s4 launcher var cm11 e flaslıyorum fakat docks kısmındakli uygulamaların adı gözümüyor sam kat ı yapan kişide aynı launherı kullanmış ama onda isimler gözüküyor nasıl yaptı acaba ?v1 linkini paylaşırsan sevinirim.bi deneyeyim

sir mordred

sir mordred

Üye
veet samkat te çok program var keşke bir iki tane koyup yapsalardı ben ben toucchwiz haricinde kullanamıyorum s4 launcher var cm11 e flaslıyorum fakat docks kısmındakli uygulamaların adı gözümüyor sam kat ı yapan kişide aynı launherı kullanmış ama onda isimler gözüküyor nasıl yaptı acaba ?v1 linkini paylaşırsan sevinirim.bi deneyeyim

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaslar sailfish os ne zaman portlanacakmış bilen varmı

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaslar sailfish os ne zaman portlanacakmış bilen varmı

Sailfish işletim sistemini kim ne zaman bizim cihaza portlarsa o zaman ve ayrıca sailfish şuan nexus4 ve nexus7 haricinde hiçbir cihaza portlanmadi ve sailfish daha yeni çıktı + bizim cihaz için geliştirici kalmadığı için seneye portlarlar gibi görünüyor

cadde19

cadde19

Üye
Peki ubuntu tahminice ne zaman gelir

aLon3AnqeL

Üye
Adi bakalım bide biz deniyelim :tşk:

Son düzenleme:
sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaşlar greenify pro versiyonu kullanmanızı öneririm pro versiyonla birlikte sistem uygulamalarınıda uyutabiliyorsunuz örneğin google play store ve google play hizmetleri bu sayede hem boş ram artıyor hemde pil ömrü artıyor ayarlar>uygulamalar>çalışanlarda sadece android klavye çalışıyor böylelikle ram yarı yarıya boş kesinlikle tavsiye ederim gerçekten çok yararlı bir uygulamaUbuntu os androidden tamamen farklı olduğu için portlanması uzun zaman alabilir ama üzerinde şuan çalışılıyor

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar duvar kağıdı nasıl tam ekran yapılıyor yada hangi uygulama gerekli yardımcı olabilir misiniz normalde yapınca ekran çözünürlüğü düşüyor

05erkan05

Üye
arkadaşlar gapps linki hata veriyo ne yapmam gerekiyor

ozakin70

ozakin70

Üye
Arkadaşlar duvar kağıdı nasıl tam ekran yapılıyor yada hangi uygulama gerekli yardımcı olabilir misiniz normalde yapınca ekran çözünürlüğü düşüyor
Uzun basip duvarkagidindan sectigin resimle olur galeriden girersen olmaz kirpar

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Arkadaşlar Nova Launcher kullanırsanır durum çubuğunu ve alt panelide şeffaf hale getirebilirsiniz. Ben kullanıyorum gayette başarılı. Birde son çıkan romda başta uygulama yükleniyor ancak bir süre sonra nasıl oluyorsa uygulama yüklemek istediğimde Yükle butonu çalışmıyor. Lütfen yardımcı olun! Bunun yüzünden iki defa kurulum yaptım.

herodark16

Üye
Beyler telefon sim kartını görmüyo napabilirim yardım pm atınBeyler yardımmmmm

sir mordred

sir mordred

Üye
Beyler telefon sim kartını görmüyo napabilirim yardım pm atınBeyler yardımmmmm

1-sim kartın bozuk olabilir
2-telefonun bozuk olabilir
3-romu temiz yüklememiş olabilirsin

Hatayı en doğru şekilde teşhis etmek için:

1-başka bir sim kartını dene bakalım önceki sim kartın bozukmu değilmi anlayalım
2-sim kartını başka bir telefon üzerinde dene bakalım arıza telefondamı değilmi
3-önceki 2 işlemide yaptıktan sonra sonuç sorun yok ise(yani ne telefonda ne de sim kartında sorun yok ise) o zaman muhtemelen romu doğru ve temiz yüklememişsindir o yüzden kaynaklanıyordur

Mücteba

Mücteba

Üye
Arkadaşlar greenify pro versiyonu kullanmanızı öneririm pro versiyonla birlikte sistem uygulamalarınıda uyutabiliyorsunuz örneğin google play store ve google play hizmetleri bu sayede hem boş ram artıyor hemde pil ömrü artıyor ayarlar>uygulamalar>çalışanlarda sadece android klavye çalışıyor böylelikle ram yarı yarıya boş kesinlikle tavsiye ederim gerçekten çok yararlı bir uygulamaUbuntu os androidden tamamen farklı olduğu için portlanması uzun zaman alabilir ama üzerinde şuan çalışılıyor
link verirsen iyi olur :)

stackbyte

stackbyte

Üye
arco dönecek galiba github da çalışmalara başlamış gibi

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve Mücteba

Üst Alt