[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41

umutyalcnkaya

Üye
ya dediğin gibi yükledim harbi harfine ama telefon kaldı samsung galaxy wonder cyanogenmod yazısında

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
sd cartı biçimlendirdikten sonra at clockworkmod klasorunu

utku0658

Üye
CM11 Final ne zaman gelir dersin? Bir tahmin var mı hocam?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Bu hafta

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
kurulumu anlamadım yardımcı olurmusunuz? ilk sayfadan recovery-clockwork-6.0.4.5-ancora dosyasını ve 383 mb lık clockworkmod zipli dosyayı indirdim. sonrası nasıl?. cwm yi telefona yükledikten sonra ne yapmam gerektiğini anlayamadım

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cwmyi tlfna yukle sonra clockvorkmod dosyasini zipten cikar sd carta at

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
Cwmyi tlfna yukle sonra clockvorkmod dosyasini zipten cikar sd carta at
Cwm yi yükledim. ikl sayfadaki 3 maddyi uyguladım. restore bölümünü anlamadım.. orda kaldım ne yapmam lazımsamsung galaxy w yazısı takılı kalıyor açılmıyor.. restore yi yapamıyorum galiba
ya dediğin gibi yükledim harbi harfine ama telefon kaldı samsung galaxy wonder cyanogenmod yazısında
aynen bendede takılı kaldı alaxy wonder cyanogenmod yazısında

+Furkan

+Furkan

Üye
Hocam bi kere sormustum ama yapamadım ya bi yardımcı ol.

Bu bataryanın yanına nasıl % ikonunu ekleyecegiz xposed de bulamadım ya bu yardım et gozunu seveyim hocam4.2.2 icin bu arada hocam yanlış anlaşılmasın

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cwm yi baslat wipe data wipe cache yap advencedden wipe dalvik cache yap mounth and storageden format system format data format cache yap backup and restoreden restore yap

+Furkan

+Furkan

Üye

Bu bataryanın yanına nasıl % ikonunu ekleyecegiz xposed de bulamadım ya bu yardım et gozunu seveyim hocam4.2.2 icin bu arada hocam yanlış anlaşılmasın

Edit : SORUN ÇÖZÜLDÜ.

sir mordred

sir mordred

Üye

Edit : SORUN ÇÖZÜLDÜ.

sorunu çözdüğüne sevindim fakat ben cm10.1'i uzun bir süreliğine kullandım ve batarya ikonlarından yüzdeli ikon vardı hatırlayabiliyorum
ayarları kurcala bulursun
edit:sorun çözüldü dediğine göre gereken ayarı bulmuşsun :)

+Furkan

+Furkan

Üye
sorunu çözdüğüne sevindim fakat ben cm10.1'i uzun bir süreliğine kullandım ve batarya ikonlarından yüzdeli ikon vardı hatırlayabiliyorum
ayarları kurcala bulursun
edit:sorun çözüldü dediğine göre gereken ayarı bulmuşsun :)

Yüzdeli derken sadece sayı vardı 75 gibi .Ama 75% yapabildim sonunda gravitybox ile

+Furkan

+Furkan

Üye
murat_3230

murat_3230

Üye
cm 11 final çıkacakmı acaba.....

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Eli kulagindadir

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
Cwm yi baslat wipe data wipe cache yap advencedden wipe dalvik cache yap mounth and storageden format system format data format cache yap backup and restoreden restore yap
teşekkürler.. oldu..

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Rics ederim

-Oruc

-Oruc

Üye
guzel bi rom deniyecegim

Üst Alt