[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41

enenengin

Üye
romu flaşlamadan önce aşağıdaki işlemleri yaptım.

-wipe data/factory reset
-format system
-format sdcard0 --> default

daha sonra install zip'den romu flaşladım. Ancak kaç farklı rom varsa aynı sıkıntılarım devam etmekte.
bakalım son olarak linkini verdiğin saf cm11 için deneyeceğim.
Bİrde whatsapp tan fotoğraf göndermek istediğimde hafıza dolu gibisinden uyarı verip gönderme yapmamakta. Bunun için 2sd0 dan birşeyler silersem göndermeyi tekrarladığımda bu defa sadece bu seferlik atıyor. Gün içerisinde 10 -20 civarında fotoğraf göndermek gibi bir zorunluluğum var işim gereği.
Son olarak ise çekilen fotoğraflar ve ses kayıtlarını sd0 karta atıyor. bunları nasıl
hafıza kartına gösterebiliriz. Kurcaladım böyle bir ayar yok.
Bu şekilde romlar kurulması (aynı pc ler gibi) telefona zarar vermez kanısındayım. Yanlış isem düzeltilmesini isterim.

bluetooth kulaklıklar kalitesine özelliğine göre 50 - 60 tan başlar ucu açıktır. Şuan nokia bh-214 kullanmaktayım. Ancak samsunga ait çift kulaklıklı 3000 modelini tavsiye ederim. bunu kullanmıştım çok memnun idim.açılıp kapanırken sesli olarak açıldı kapandı uyarısını duyarsınız, müzik dinlerken 3 farklı ses kalitesinde dinleyebiliyorsunuz , ayrıca aç-kapa düğmesi sürgülü basılı tutmanıza gerek kalmıyor şuanki nokia gibi değil.Kulaklığı değiştirme imkanınız da sonsuz!

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bayfeat

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
şarj nasıl gidiyo bi bilgilendirirmisin salih ustabu status barı beğenmedim Bysalih41 uymlu s4 gibi bi status bar linki verirmisin bn bulamadım googlede

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cm11 icin portlanmadi henuz

kralcan93

Üye
hocam rom u kurdum herşey gayet güzeldi fakat twitter da iken bi anda yeniden başlattı kendini ve cm yazısının orda kaldı. ne yapmamaı önerirsiniz

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
hocam rom u kurdum herşey gayet güzeldi fakat twitter da iken bi anda yeniden başlattı kendini ve cm yazısının orda kaldı. ne yapmamaı önerirsiniz
şarj konusunda nasılsın kardeşim :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Wipe cache dalvik cache duzelmesse wipe data

ertu55

ertu55

Üye
hocam bunu yüklerken hangi gapps dosyasını yükleyecez onuda verseydin

neyse ben buldum dostum installation aborted hatası alıyorum yüklenmiyor neden acaba

Son düzenleme:
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
sd cartı biçimlendir sonra clockwormod klasorunu sd carta at

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
gwonder_13

gwonder_13

Üye
hocam harfi harfine uyguluyorum işlemleri olmuyor yüklemiyor acemide değilm v1.0 yüklemştm br ara v1.1 yükleyemyomm :(açılışta takılıp kalıyor

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Formatlarin hepsini yap data system cache dalvikleride yap oyle dene

+Furkan

+Furkan

Üye
Yok hocam bende dediklerini yaptm acılısta kalıyor tel acılmıyor

• Beğen
Tepkiler: gwonder_13
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
ben sorunsuz açmıştım tek denemede :)

gwonder_13

gwonder_13

Üye
en azından tek ben değlmşm hocam tekrar denedm ilk defa bir romukuramadm belkide teldn kaynaklı bilemyorum ama sd karta format atmadm oda gerekli mi

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Gerekli kardesim

• Beğen
Tepkiler: gwonder_13
gwonder_13

gwonder_13

Üye
tamam hocam dur birde öyle deneyeym sd kart 0 telin 1,70lik kısmı oluyor demi hocam ben hafıza değşklği yapmıştm vold stapla hafıza kartına format atmaz demi ?yok hocam denedm olmuyo malsef genede ilgn için saol kardeşm :/

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
tamam hocam dur birde öyle deneyeym sd kart 0 telin 1,70lik kısmı oluyor demi hocam ben hafıza değşklği yapmıştm vold stapla hafıza kartına format atmaz demi ?yok hocam denedm olmuyo malsef genede ilgn için saol kardeşm :/
bende de açılışta takılı kalıp yüklenmemişti.. telefondan hafıza kartını çıkarıp format atıp tekrar denedim oldu.

hala dua ediyorum arkadaşa çok güzel rom.. tekrar teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tsklr

+Furkan

+Furkan

Üye
bende de açılışta takılı kalıp yüklenmemişti.. telefondan hafıza kartını çıkarıp format atıp tekrar denedim oldu.

Hafıza kartını çıkardığını soylemişsin.

Formatı sdcard0 olarak mı attın yoksa kartı bicimlendirdikten sonra mı çıkardın?

gwonder_13

gwonder_13

Üye

bende anlamadm kardeşm gerçten ya

erdemgok33

erdemgok33

Üye
mrblar dostum restore şeklindeki romu kuramıyorum install zıp şekline çevirirsen çok iyi olurr kolay gelsin

Üst Alt