Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya dediğin gibi yükledim harbi harfine ama telefon kaldı samsung galaxy wonder cyanogenmod yazısında
Bysalih41
Üye
Konu Sahibi
sd cartı biçimlendirdikten sonra at clockworkmod klasorunu
utku0658
Üye
CM11 Final ne zaman gelir dersin? Bir tahmin var mı hocam?
Bysalih41
Üye
Konu Sahibi
Bu hafta
ayvalıkonur
Üye
kurulumu anlamadım yardımcı olurmusunuz? ilk sayfadan recovery-clockwork-6.0.4.5-ancora dosyasını ve 383 mb lık clockworkmod zipli dosyayı indirdim. sonrası nasıl?. cwm yi telefona yükledikten sonra ne yapmam gerektiğini anlayamadım
Bysalih41
Üye
Konu Sahibi
Cwmyi tlfna yukle sonra clockvorkmod dosyasini zipten cikar sd carta at
Hocam bi kere sormustum ama yapamadım ya bi yardımcı ol.
Bu bataryanın yanına nasıl % ikonunu ekleyecegiz xposed de bulamadım ya bu yardım et gozunu seveyim hocam4.2.2 icin bu arada hocam yanlış anlaşılmasın
Bysalih41
Üye
Konu Sahibi
Cwm yi baslat wipe data wipe cache yap advencedden wipe dalvik cache yap mounth and storageden format system format data format cache yap backup and restoreden restore yap
sorunu çözdüğüne sevindim fakat ben cm10.1'i uzun bir süreliğine kullandım ve batarya ikonlarından yüzdeli ikon vardı hatırlayabiliyorum
ayarları kurcala bulursun
editorun çözüldü dediğine göre gereken ayarı bulmuşsun
sorunu çözdüğüne sevindim fakat ben cm10.1'i uzun bir süreliğine kullandım ve batarya ikonlarından yüzdeli ikon vardı hatırlayabiliyorum
ayarları kurcala bulursun
editorun çözüldü dediğine göre gereken ayarı bulmuşsun
Cwm yi baslat wipe data wipe cache yap advencedden wipe dalvik cache yap mounth and storageden format system format data format cache yap backup and restoreden restore yap