[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tarayici apk sini tekrar yukle

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tmm kardesim

sezgin_bss

Üye
Genel anlamda güzel bir rom olmus ama üzerinde çalışılması gerek.. Sanırım sorunların çoğu final sürümün olmaması.. Cm10 tabanlı olan rumunu kullandım o beklentileri büyük ölçüde karsılıyor..

Laglar var. Çok fazla reset atıyor.. Uygulamalarda sıkıntı oluyor..

Eleğinize sağlık..

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Genel anlamda güzel bir rom olmus ama üzerinde çalışılması gerek.. Sanırım sorunların çoğu final sürümün olmaması.. Cm10 tabanlı olan rumunu kullandım o beklentileri büyük ölçüde karsılıyor..

Laglar var. Çok fazla reset atıyor.. Uygulamalarda sıkıntı oluyor..

Eleğinize sağlık..
Tskler kardesim

murat_3230

murat_3230

Üye
salih abi rom çok güzel fazla laglar var bunu nasıl hallederiz abi lütfen acil yardım....

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Yeni vers yayinlamayi planliyorum yakinda

murat_3230

murat_3230

Üye
abi merakla bekliyoruz takılmalar için ne yapalım bi program varmuıdır abi....

Wolf389

Wolf389

Üye
dediğiniz şekilde kuruyorum boot ekranında kalıyor ve kendini yeniden başlatıp duruyor yardım

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Sifirdan kurulum yap

murat_3230

murat_3230

Üye
evet aynısı bende de oldu adam akıllı biri şu konuyu baştan anlatsın ben romu çok beğendim ama temiz bir şekilde kurdum bi türlü açılmıyor lütfen yardım....

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yeni sürüm çıkmış arco tarafından onla ilgilenirseniz sevinirim salih kardeş birde rom nasıl sorunları varmı beta sayılırmı en azından 4.2.2 kadar sorunsuzmu?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tmm kardesim

murat_3230

murat_3230

Üye
evet aynısı bende de oldu adam akıllı biri şu konuyu baştan anlatsın ben romu çok beğendim ama temiz bir şekilde kurdum bi türlü açılmıyor lütfen yardım salih abiiii...

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cwmnin son surumunu kur 6.0.4.5 sonra dosyayi indir zip ten cikar clockworkmod isimli klasoru sd carta at baska ayni isimde klasor olmasin tlfnu recoverydebaslat wipe data cache yap advenced den wipe dalvik yap sonra geri gel mounth and storageden format system format data format cache yap geri gelip backup and restoreden restore yap eger sd carta attiysan restore sd1 yap bitince tlfnu yeniden baslat tamamdir

Wolf389

Wolf389

Üye
Konuya açıklık getiriyim @Bysalih41 dediklerinin hepsini harfi harfini uyguladım boot ekranında kaldı sonra tekrar recovery den tekrar yükledim ve yine boot ekranında kaldı bekledim belki açılır diye telefon kendi kendine reboot attı ve bu sefer rom açıldı arkadaşlar bide böyle deneyin

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Konuya açıklık getiriyim @Bysalih41 dediklerinin hepsini harfi harfini uyguladım boot ekranında kaldı sonra tekrar recovery den tekrar yükledim ve yine boot ekranında kaldı bekledim belki açılır diye telefon kendi kendine reboot attı ve bu sefer rom açıldı arkadaşlar bide böyle deneyin
tmm kardesim sorunu cozdugune sevindim

murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar benim telde biri beni arayınca ekranda çok geç ışık yanıp gösteriyo çözümü nedir bilen varmıdır.....

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Deneyenler icin sarj nasil gidiyor bi bilgi verirmisiniz bide oyunlarda nasil

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Duzenleyen biri olarak soylim cok agir oyunlarda takilma yasayabilirsin sarji ise cm11 ile ayni

Üst Alt