[ROM][4.1.2][CM10 Final (EOL)] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom Hakkındaki yorumunuz.?

• Kullanılan toplam oy
    15
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Final yaza kalabilir çünkü cyanogenmod official cm11 romları şuan m3 snapshot versiyonunda(monthly versiyonlar yani aylık versiyonlar) daha sonra m4 çıkabilir yada cm direk rc versiyona geçebilir daha sonra rc2 ve sonra final ve arconun şuanki yoğunluğuna bakarsak yaza kalma ihtimali çok yüksek gibi görünüyor ama arco bi şu cm10.1'den kurtulsa(bence yeterince stabil artık final gelmesi lazım) cm11 için daha fazla zamanı olacaktır
Tmm usta tsklr bilgi icin

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

sir mordred

sir mordred

Üye
Kesinlikle uzun bir zaman alacaktir bende ayni kanaatteyim ne diyelim gec olsun guc olmasin.

Gerçi arco cm11 romu için alfa beta aşamaları yapmadı onun yerine sürüm tarihli isimlendirme yaptı bu da demek oluyorki arco istediği zaman romu EOL(end of life) statüsüne kavuşturabilir yani final versiyonuna.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Gerçi arco cm11 romu için alfa beta aşamaları yapmadı onun yerine sürüm tarihli isimlendirme yaptı bu da demek oluyorki arco istediği zaman romu EOL(end of life) statüsüne kavuşturabilir yani final versiyonuna.
Umarim dedigin gibi olur

sir mordred

sir mordred

Üye
Umarim dedigin gibi olur

İnşallahO değilde bugün başıma çok kötü bir olay geldi yaklaşik 2 haftadır laptop'umun ekranı kırıktı bende internet üzerinden yeni ekran aldım(yaklaşik 120 tl idi) eski ekranı çıkardım tam yeni ekranı soketine takacam şanssızlık o ya batarya üstündeymiş(hala nasıl bataryayı üstünde unuttum anlamış değilim) soketi takar takmaz kısa devre oldu herhalde (küçük bi alev çıktı) bugün yeni soket aldım(bi 40 tlde ona gitti) yeni soketi yeni ekranla birlikte laptopa taktım(bu sefer bataryayı çıkardım :)) ama bu seferde bilgisayarı açtığımda ekran pembe geliyor(bios ekranı) galiba anakartı üzerinde bişeyleri yaktım(yüksek ihtimalle ekran kartını bu da bana baya bi paraya malolacak offf )

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve hasaneness

scope_123

Üye
Seytanin isi isteBisey sorucam bi rom yukledim yapan kisi otomatik swap yaparak cikarmis romu ama ben swap istemiyorum build prob dan buldum ilgili yeri ama hangi seyi dgistircem bulamadim nasildi o islem ?

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Seytanin isi isteBisey sorucam bi rom yukledim yapan kisi otomatik swap yaparak cikarmis romu ama ben swap istemiyorum build prob dan buldum ilgili yeri ama hangi seyi dgistircem bulamadim nasildi o islem ?

Eğer satırın sonunda 0,1 gibi değer varsa 0 ise 1 yap, 1 ise 0 yap kaydet daha sonra tekrar başlat

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Cm11 icin uzun zaman alabilir diyorlar usta bunun yerine 10.1 i gelistirsen daha iyi olmaz mi hem versiyon olur yoksa ben 10.1 i simdiki haliyle kullanmam 10.1 icin yardimci olursan bize sevinirim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Sarj jonusundami

scope_123

Üye
Cm10 1 henuz normalden daha fazla sarj yiyor. Bence daha gelistirilmesi lazim sarj konusunda.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cm11 final ciksa yeter bize fazlasiyla final cikinca sarj icin kerneller cikar cm11 e yogunlasmalari gerek

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Yav o cikana kadar sen cm10.1 de eksikleri gidersen ?

drag10

drag10

Üye
kardeişm şimdi ben dosyayı indirdim bir sürü şey çıktı ve bende cm 9 yüklü direk üstüne mi atcam tekrar rom u baştan kurcam mı bi de winrardan çıkarıp mı ana dizine atcam yoksa zipli mi detaylı anllatırmısınız yapanlardan biri

hasaneness

hasaneness

Üye
kardeişm şimdi ben dosyayı indirdim bir sürü şey çıktı ve bende cm 9 yüklü direk üstüne mi atcam tekrar rom u baştan kurcam mı bi de winrardan çıkarıp mı ana dizine atcam yoksa zipli mi detaylı anllatırmısınız yapanlardan biri
Dostum zilli halini telefonunda hafızasına at ve discovery modunda wipe data wipe cache wipe dalvik cache format system işlemlerini yap ve install zıp from dan zipli dosyanı bul ve flashla bu kadar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Zipli dosyayi cikar sd cartin ana dizinine at cwm ye gec wipe data wipe cache wipe dalvik cache yap sonra mountg storegeden format system formsd data format cache yap backup and redtoreden restore yap

drag10

drag10

Üye
zipliyi çıkarıyım mı zipli mi atayım bi kara verin :D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Zipliyi cikar

drag10

drag10

Üye
şu an cm9 yüklü tekrardan cm 9 u yükleyeyim mi yoksa direk üstüne atayım mı

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ustune atma temiz kurulum yap wipeleri ve formatlari uygula

drag10

drag10

Üye
kardeşim çok soru sordum ama bu sonuncu kızma :D dosyayı hafıza kartına mı telefona mı atcaz

Üst Alt