[Rom][cm10 Final][S4 Launcher][S5 Tema][Stabil+Cok akici+Sarj] BysaliH.v.1.3

Sponsorlu Bağlantılar

T.serdar

Üye
hocam romun çok başarılı ellerine saglık 2 gundur kullanıyorum gerçekten çok iyi çok kaliteli animasyon ve görsellik bakımından çok çekici :) performansdan yana hiçbir sıkıntı yaşamadım. gayet akıcı ve kullanışlı birde görsellikleri kendimize göre ayarlayabilmemeiz o extra bir güzellik :) başarılarının devamını dilerim hocam. :) araba gibi modifiye ediyorsunuz telefonları helal olsun valla :D
Kardesim arka planda birkac uygulama calistirip gecislerin nasil oldugunu soylermisin :)

T.serdar

Üye
Salih hocam bu roma honyx kernel kursak performansi nasil olur gordugum kadariyla kernel cyngen modun :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
hocam romun çok başarılı ellerine saglık 2 gundur kullanıyorum gerçekten çok iyi çok kaliteli animasyon ve görsellik bakımından çok çekici :) performansdan yana hiçbir sıkıntı yaşamadım. gayet akıcı ve kullanışlı birde görsellikleri kendimize göre ayarlayabilmemeiz o extra bir güzellik :) başarılarının devamını dilerim hocam. :) araba gibi modifiye ediyorsunuz telefonları helal olsun valla :D
Tsklr kardesim begendigine sevindim
Salih hocam bu roma honyx kernel kursak performansi nasil olur gordugum kadariyla kernel cyngen modun :)
Bu perfmansi alamazsin kardesim

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
aynen ustat ya kamera sıkıntılı fotograf çekiyorum fotograflar açılmıyor telefonu yeniden başlatıyorum düzeliyor kastınmı tlefonu kamera galeri yanıtmermedi diyip kamera açılmıyor bilgin olsun ustat

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tmm tsklr

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

byozzy

Üye

Öncelikli emeğinize sağlık. Bir kaç isteğim olacaktı. Ayarlar menüsü değiştirilebilme imkanı var mı acaba, küçük olunca biraz sıkıntı oluyor. Birde yine sizin paylaşmış olduğunuz CM10.1 Build 3 v.1.2 romunda bulunan özelliklerinden bazılarınıda bu roma ekleme imkanınız var mı, örneğin s4 tarzı ekran kilidi, s4 boot anımation, kamera programı, Xposed modül yükleyici, Greenify programı, birde evernote programı. Romdaki gereksiz uygulamalar.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tabii eklenebilir

cntr555

Üye
Güzel ve kullanışlı mod...Yanlız, Telefon menüsünde hızlı arama (bazı kişileri tuşlara atama) kısmını bulamadım...bunun için ayrı programmı yüklemek gerekiyor???

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Mod eklemek gerek

emregenc1907

Üye
Hocam bir önceki versiyon 1.2'de türkçe klavye vardı "ş,ü,ğ" gibi harfler içeriyordu ancak bunda göremedim o klavyeyi buna cwm'den flaşlayabilir miyiz apk olarak upload etsen ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Flaslanabilir aksam upload ederim

emregenc1907

Üye
Teşekkür ederim bir de google play store'dan uygulama yüklerken yeterli depolama alanı yok uyarısı alıyorum verileri temizledim ancak bi işe yaramadı normal sd karttan apk yüklerken sorun yok var mıdır bir çözümü?

Edit:Şimdi de indirilemiyor 403 hatası aldım nasıl iş anlamadım

Son düzenleme:
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Gogle play apk sini uzerine kur

emregenc1907

Üye
Hallettim hocam sağolasın şu klavyeyi upload edicem demiştin ama ne zamana gelir ?

Son düzenleme:

hayaTSensin61

Üye
Sa sistem dahilinde kilitlerde circle kilit var onu nasil yaptigini sorabilirmiyim hocam

Üst Alt