[ROM][4.1.2][CM10 Final (EOL)] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom Hakkındaki yorumunuz.?

• Kullanılan toplam oy
    15

scope_123

Üye
Şarjda cm10 daha iyi. Performansları aynı.

hasaneness

hasaneness

Üye
Ben cm10u daha indiremedim

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Saat suan 08:20 sabah saat 07:00 da sarj full idi facebookta 5 veya 10 dakika takildim sonra bide radyo dinledim simdi sarj %80 .cok cabuk azalmadımı sarj sizce

en-sel

en-sel

Üye
Saat suan 08:20 sabah saat 07:00 da sarj fu ll idi facebookta 5 veya 10 dakika takildim sonra bide radyo dinledim simdi sarj %80 .cok cabuk azalmadımı sarj sizce
Rom u deneme fırsatım olmadı şuan cm11 yüklü sabah 7.15 de %100dü şuan 09:50 ve %95 nete girip forumda takiliyorum sadece :)

• Beğen
Tepkiler: samsungkullanıcısı
samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
En-sel kullandigin romun linkini atar misin ?

hasaneness

hasaneness

Üye
[/DOUBLEPOST]
İndirmedin mi indiremedin mi link yenilendi[/quote]
Mobilden indirmeye çalıştım olmad

scope_123

Üye
Mobilden indirilmiyor site yüklemiyor sayfayı. Bende denedim mobilden ama inmedi pc den halletteim.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Mobilden indirilmiyor site yüklemiyor sayfayı. Bende denedim mobilden ama inmedi pc den halletteim.
Mobilden indirmek icin google playdan mega isimli programi telefona yuklemelisiniz. Kayit olduktan sonra indirebilirsiniz. Konudaki linke tikladiginizda sizi yonlendirdigi sitedeki goggle play simgesine tiklayin sizi programa yonlendirecektir
Mobilden indirmek icin google playdan mega isimli programi telefona yuklemelisiniz. Kayit olduktan sonra indirebilirsiniz. Konudaki linke tikladiginizda sizi yonlendirdigi sitedeki goggle play simgesine tiklayin sizi programa yonlendirecektir
[/DOUBLEPOST]
İndirmedin mi indiremedin mi link yenilendi
Mobilden indirmeye çalıştım olmad[/quote]
Yukarida yazdiklarimi uygulayip tekrar denermisin @hasaneness

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
en-sel

en-sel

Üye
Evet şuan mobil den indirdim hemen deniyorum :)

en-sel

en-sel

Üye
Hocam kurdun romu gayet hoş yazi tipi falan harika yanliz msj geldiğinde bildirim balonu yok birde hocam lock screen vidget kullaniyorum ben genelde ama bu romda kullaninca ekrani kilitleyip tekrar açiyo neden olabilir ki sizce daha önce gene cm10 da yapmişti aynisini ama diger romlarda yok

hasaneness

hasaneness

Üye
bu hatayı aldım bu sefer de

scope_123

Üye
Hangi romu kullanacağım şaşırdım bende rom denemek hastalık oldu bende bir an önce kurtulmam lazım w den :D

• Beğen
Tepkiler: yokartk
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kurdun romu gayet hoş yazi tipi falan harika yanliz msj geldiğinde bildirim balonu yok birde hocam lock screen vidget kullaniyorum ben genelde ama bu romda kullaninca ekrani kilitleyip tekrar açiyo neden olabilir ki sizce daha önce gene cm10 da yapmişti aynisini ama diger romlarda yok
Bir sonraki seferde dediklerini eklerim
bu hatayı aldım bu sefer de
Tekrar dene baglanti ile ilgili hata olabilir

scope_123

Üye
Bazı touchwiz romlarda bildirim balonu olmuyor nasıl ekleniyorsun @Bysalih41 ?

Üst Alt