[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

WMuharremW

Üye
Evet kullanıyorum .Diger romlarda kullanmadıgım halde uzun dayanıyordu bunda greenify ile bile boşta dayanmıyor. Acaba batarya kalibrasyonu yapılmadığından olabilir mi?

clgnkral

clgnkral

Üye
Hocam klavyesi hoşuma gitmedi değiştirmek istiyorum. Ama rom güzel eline sağlık. Performans ve şarjı deniyorum.

drag10

drag10

Üye
Kardesim ben herseyi anladimda en sonda romu nasil restore etcez vede rom yok verdigin linkte cwm fln var anlatirmisinf

hasaneness

hasaneness

Üye
Kardesim ben herseyi anladimda en sonda romu nasil restore etcez vede rom yok verdigin linkte cwm fln var anlatirmisinf
Link konunun en altinda indir yazisinda
Restore etmek icin backup and restore secenegine girip restore from sdcar0 yada restore from sdcard1 e tikliyosun(backup telefon hafizasindaysa sdcard0 , hafiza kartindaysa sdcard1) ve daha sonra roma tikliyosun ismi gozukecektir ve yese basiyosun o kuracaktir bikac dakika icinde

tayren

tayren

Üye
:)

Son düzenleme:
tayren

tayren

Üye
Hocam klavyesi hoşuma gitmedi değiştirmek istiyorum. Ama rom güzel eline sağlık. Performans ve şarjı deniyorum.

Bu uygulamayı indir telefona na kur ayarlardan android klavyeci sec

salih kardeşimden alıntıdır :)

• Beğen
Tepkiler: clgnkral
clgnkral

clgnkral

Üye
tayren kardeşim sağol şimdi deniyorum.
Tmmdır :evet:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: tayren
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Salih Hocam şuan cm9 Final var ikisini kıyaslarsak hangisi yüklenmeli? Şarj ve stabillik olarak?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Görünüm önemli tabi hocam ama sarjı su gibi gidiyosa önemi olmaz.
Cm9 kadar olmazsa bile hani ona yakın gibi yüklerim sarj konusunda çok kararszm rom çok iyi görünüyo emeğine sağlık

clgnkral

clgnkral

Üye
Kardeş 30 dkda % 1 şarj gibi birşey gidiyor. Ama kesin konuşmayayım yarın tam anlamıyla deniyecem. Yarın romun nasıl olduğunu söylerim.Kardeş senide sürekli rahatsız ediyorum kusura bakma. Bu romda iki sorunum var;
1.si fotoğraf çektiğin anda ekran yeşil oluyor ama fotoda sorun olmuyor.
2.si fotoğraf çekerken çıkan şu sesi engellemek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: tayren
tayren

tayren

Üye
Kardeş 30 dkda % 1 şarj gibi birşey gidiyor. Ama kesin konuşmayayım yarın tam anlamıyla deniyecem. Yarın romun nasıl olduğunu söylerim.
Kardeş senide sürekli rahatsız ediyorum kusura bakma. Bu romda iki sorunum var;
1.si fotoğraf çektiğin anda ekran yeşil oluyor ama fotoda sorun olmuyor.
2.si fotoğraf çekerken çıkan şu sesi engellemek istiyorum.

estf. ne rahatsızlığı :) yardımcı oluyorsam sevinirim yeşilllenme sorunu normalde de var zaten google play da MX CAMERA pro ve bazı hd kamera programları var indir kullan tavsiye ederim :) ses için yapabilcek tek sey cihazı sessize almak:)

clgnkral

clgnkral

Üye
estf. ne rahatsızlığı :) yardımcı oluyorsam sevinirim yeşilllenme sorunu normalde de var zaten google play da MX CAMERA pro ve bazı hd kamera programları var indir kullan tavsiye ederim :) ses için yapabilcek tek sey cihazı sessize almak:)
Programa bi bakim Sağol:)

Üst Alt