Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet kullanıyorum .Diger romlarda kullanmadıgım halde uzun dayanıyordu bunda greenify ile bile boşta dayanmıyor. Acaba batarya kalibrasyonu yapılmadığından olabilir mi?
clgnkral
Üye
Hocam klavyesi hoşuma gitmedi değiştirmek istiyorum. Ama rom güzel eline sağlık. Performans ve şarjı deniyorum.
Link konunun en altinda indir yazisinda
Restore etmek icin backup and restore secenegine girip restore from sdcar0 yada restore from sdcard1 e tikliyosun(backup telefon hafizasindaysa sdcard0 , hafiza kartindaysa sdcard1) ve daha sonra roma tikliyosun ismi gozukecektir ve yese basiyosun o kuracaktir bikac dakika icinde
kardeş görünüm istersen bu rom iyi, performansıda güzel ama şarjı biraz fazla gider cm9 a göre
gss_adnan
Üye
Görünüm önemli tabi hocam ama sarjı su gibi gidiyosa önemi olmaz.
Cm9 kadar olmazsa bile hani ona yakın gibi yüklerim sarj konusunda çok kararszm rom çok iyi görünüyo emeğine sağlık
Kardeş 30 dkda % 1 şarj gibi birşey gidiyor. Ama kesin konuşmayayım yarın tam anlamıyla deniyecem. Yarın romun nasıl olduğunu söylerim.Kardeş senide sürekli rahatsız ediyorum kusura bakma. Bu romda iki sorunum var;
1.si fotoğraf çektiğin anda ekran yeşil oluyor ama fotoda sorun olmuyor.
2.si fotoğraf çekerken çıkan şu sesi engellemek istiyorum.
Kardeş 30 dkda % 1 şarj gibi birşey gidiyor. Ama kesin konuşmayayım yarın tam anlamıyla deniyecem. Yarın romun nasıl olduğunu söylerim.
Kardeş senide sürekli rahatsız ediyorum kusura bakma. Bu romda iki sorunum var;
1.si fotoğraf çektiğin anda ekran yeşil oluyor ama fotoda sorun olmuyor.
2.si fotoğraf çekerken çıkan şu sesi engellemek istiyorum.
estf. ne rahatsızlığı yardımcı oluyorsam sevinirim yeşilllenme sorunu normalde de var zaten google play da MX CAMERA pro ve bazı hd kamera programları var indir kullan tavsiye ederim ses için yapabilcek tek sey cihazı sessize almak
estf. ne rahatsızlığı yardımcı oluyorsam sevinirim yeşilllenme sorunu normalde de var zaten google play da MX CAMERA pro ve bazı hd kamera programları var indir kullan tavsiye ederim ses için yapabilcek tek sey cihazı sessize almak