[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

tayren

tayren

Üye
Bence sökme sen ufak parcalar var ekrana bagli soket on kamera soketi hoparlor ve ahize baglatilari sensor elinde vRsa malzeme sıkıntı olmas yoksa zorlanirsin

• Beğen
Tepkiler: WMuharremW

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Yok bisey yapmadim söktüm tekrar taktim ama nafile artik pazartesi goturcem. Yarin acil oluyor mu Samsung teknik servisleri bir bilginiz varmi ?

tayren

tayren

Üye
Tanidik yok ama ist umraniye ve sarigazide var servisler google a samsung servis yaz ist cikar
Yok bisey yapmadim söktüm tekrar taktim ama nafile artik pazartesi goturcem. Yarin acil oluyor mu Samsung teknik servisleri bir bilginiz varmi ?
Pazar kapali diger gunler acik ama pazartesi gotur daha iyi

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Ümraniye yi biliyorum wonder i oraya iki kere goturdum adamlara telefonu kotuliyorum ekrani degistiriyolsr bataryayi yeniliyip veriyorlar super bi durum tavsiye ederim :)) ben simdi bu s3 ü yarin gotursem hiç su mevzusunu soylemesem mi ? Soyliyimmi ya da ? Ben telefon bi anda kapanmis bi daha da acilmamis diyecektim ama ne yapsam ?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Ümraniye yi biliyorum wonder i oraya iki kere goturdum adamlara telefonu kotuliyorum ekrani degistiriyolsr bataryayi yeniliyip veriyorlar super bi durum tavsiye ederim :)) ben simdi bu s3 ü yarin gotursem hiç su mevzusunu soylemesem mi ? Soyliyimmi ya da ? Ben telefon bi anda kapanmis bi daha da acilmamis diyecektim ama ne yapsam ?
Yalan söylediğin hemen anlaşılır telefonun içinde gizlenmis bi parca varmis ona bakınca sudan bozuldugu belli oluyo hem sen telefonu açmışsın garantisi bitti artık garanti dahilinde açılmamış ve garanti belgene işlenmemis o yüzden garantiden ümidini kes

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Telefonu actigimi basil anlasinlar hic bisey yapmadim aldim vidalari söktüm tekrar taktim olay bu .ben su işini soylerim

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Hocam belli oluyor daha önce açılıp açılmadığı vidalardan istersen götür ama sana kullanıcı hatası olduğunu rapor şeklinde verceklrr

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Salih kardesim bak hadi bekliyoruz sabir kalmadi bizde :D
Upload ediliyor
Hocam v2 çıksın deneyim hemen :) Daha 1 hafta olmadı rom işine gireli rahat 10 rom yükledim ve bu romda kaldım en son. Şuanlık gayet güzel ama v2 de fotoğraf çekerken ses çıkarmasını kaldırsak ve yeşil olmasını düzeltebilirsen çok güzel olacak :)
Biraz bahsedeyim romdan google play baglanti hatssi giderildi kamera uygulamasi degisti problem yok status bar transparan yapildi sarj iyilestirmeleri yapildi build prop duzenlemeleri yapildi luncher ve temayi degidtirmedim en iyisi cunku bence s4 ekran kilidi ve boot animasyonu eklendi

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve tayren
tayren

tayren

Üye
Upload ediliyor
Biraz bahsedeyim romdan google play baglanti hatssi giderildi kamera uygulamasi degisti problem yok status bar transparan yapildi sarj iyilestirmeleri yapildi build prop duzenlemeleri yapildi luncher ve temayi degidtirmedim en iyisi cunku bence s4 ekran kilidi ve boot animasyonu eklendi

oy oy oy eline yüreğine sağlık kardeşim :)

tayren

tayren

Üye

her harükarda su işleyen cihaz bellidir yada düşen ya da hasar gören :)
Yalan söylediğin hemen anlaşılır telefonun içinde gizlenmis bi parca varmis ona bakınca sudan bozuldugu belli oluyo hem sen telefonu açmışsın garantisi bitti artık garanti dahilinde açılmamış ve garanti belgene işlenmemis o yüzden garantiden ümidini kes

aynen
Sagol seninde kardesim
sağol kardeşim ben bişe yapamadım ki

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
her harükarda su işleyen cihaz bellidir yada düşen ya da hasar gören :)

aynen
sağol kardeşim ben bişe yapamadım ki
Yapmiyacagin anlamina gelmez :) test et cikicak romu yeter hata bildisen yeter benim icin

• Beğen
Tepkiler: tayren
tayren

tayren

Üye
Yapmiyacagin anlamina gelmez :) test et cikicak romu yeter hata bildisen yeter benim icin

adamsın :):evet:
Arkadaşlar Merhaba,

Cm10 v-1.2 Final romu ile tekrar karşınızdayım. Performans ve şarj açısından şu anadek kullandığım en iyi rom olduğunu çok rahat söyleyebilirim. Görünüm açısından s4 launcher ile xperiaz1 karışımı birşey uyguladım umarım beğenirsiniz.

ROMUN ÖZELİKLERİ

2014-03-03 BysaliH.v1.2.

• Cm10 final (eol 9) baz alınarak düzenlendi.
  • Hurtsky rev5 kernel eklendi.
  • Touchwiz (S4 Luncher ve S4 tema eklendi).
  • S3 tarzı status bar ve ikonlar eklendi.
  • Xperia duvar kağıtları eklendi.
  • Xperia z1 bildirim sesleri eklendi.
  • Xperia z1 zil sesleri eklendi.
  • Xperia z1 Boot animation eklendi.
  • Xperia uygulamaları sisteme dahil edildi.
  • Xperia z1 tuş takımı eklendi.
  • Xperia z1 widgetleri sisteme eklendi.
  • Xperia z1 ekran kilidi eklendi.
  • Romdaki her bölüm türkçeleştirildi.
  • Kamera ve video oldukça kaliteli.
  • Şarj için düzenlemeler yapıldı.
  • Xposed modül yükleyici sisteme eklendi.
  • Gereksiz uygulamalar gizlendi.
  • Performans ayarlamaları yapıldı.
  • Radyo programı eklendi. ( Türkçe )
  • Greenify programı sisteme eklendi. (sistem uygulaması haline getirildi.)
  • Sistemde kurulu bütün uygulamalar güncellendi.
  • Romdaki gereksiz uygulamalar kaldırıldı (hafif gapps güncel )
  • Es dosya yöneticisi sistem uygulaması olarak eklendi.
  • Walkman player sisteme eklendi.
  • Aklımda olanlar bunlar şimdilik.
ROMDAN BİRKAÇ GÖRÜNTÜ

KURULUM

• Cwm Son sürüm kullanın [ ]
      • İndirdiğiniz dosyayı zipten çıkartın.
      • Clockworkmod mod klasörünü sd kartın anadizinine atın.
      • Telefonu recovery modda başlatın.
      • Wipe data / Wipe cache / advenced /wipe dalvik cache yapın.
      • Mounth and Storageden format data /cache ve system yapın.
      • Backup and restore bölümünden romu restore yapın.
[ ]

ÖNEMLİ

Google playda hata alan olursa hesaptan cıkıp tekrar giriş yapsınlar sorun devam ederse verileri temizlesinler

müzik çalar da ve internette kendinden çıkma hatası alıyodu cihaz bazen galba ram sıkışınca oluyo o da

WMuharremW

Üye
Salih abi cm10.1 tabanlı romun yeni versiyonu ne zaman çıkacak?

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Telefonu actim yani normal olarak gece ugrastim ekran gozukuyo ama cok dusuk bi oranilr yani zar zor ekran gozukuyo islem yapabildim bunun ekrani gitmis yani icinde ki film mi degisecek ne degisir ?

tayren

tayren

Üye
Telefonu actim yani normal olarak gece ugrastim ekran gozukuyo ama cok dusuk bi oranilr yani zar zor ekran gozukuyo islem yapabildim bunun ekrani gitmis yani icinde ki film mi degisecek ne degisir ?

Ekran filmi degisebilir biliyosun ekranlar 2 tabakadan meydana geliyor ön panel touch arka panel iletken

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Acaba ne kadara patlar ?

Üst Alt