[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Ben flashlayarak yapmistim ve sorunsuz hallettim.
bu sirada tesekkurler Salih abi butun emeklerin icin

Direk zip dosyasının flaşlanabileceğini zannetmiyorum(direk install zip seçeneğinden) zaten içinde recovery.img den başka birşey yok o yüzden flaşlanırken hata verir ama xda'da direk cwm üzerinden flaşlanabilir 6.0.4.5 sürümünü görmüştüm

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

Stalker0

Üye
Direk zip dosyasının flaşlanabileceğini zannetmiyorum(direk install zip seçeneğinden) zaten içinde recovery.img den başka birşey yok o yüzden flaşlanırken hata verir ama xda'da direk cwm üzerinden flaşlanabilir 6.0.4.5 sürümünü görmüştüm
Dsotum romu nasıl restore ediceğimi anlatırmısın ?
Edit: Tamamdır beyler kendim halletim romu yapandan da Allah razı olsun çok güzel...

Son düzenleme:
Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
Salih abi eline sağlık.. ama şunu soormak istiyorum bir öncekinde arayüz ve android surum (4.2.2) bunda biraz gerilemiş gibi hani sebebi nedir ? söyleyebilir misin ?

tayren

tayren

Üye
:)

Son düzenleme:
bayfeat

bayfeat

Üye
performans çok iyi tekrar teşekkürler şarda cm 9 a yakın :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
İndirdigin zip li dosyayi. Zipten cikart klasör olarak sd karta at cwm son surümü indir tlfna kur cwm den wipe data wipe cache wipe dalvık cache yap mounth storageden format sytem format data ve format cache yap backup and restoreden sd kartı secıp restore yap tlf nu yeniden baslat
Dsotum romu nasıl restore ediceğimi anlatırmısın ?
Edit: Tamamdır beyler kendim halletim romu yapandan da Allah razı olsun çok güzel...
amin sadece edıtleme yaptım
Salih abi eline sağlık.. ama şunu soormak istiyorum bir öncekinde arayüz ve android surum (4.2.2) bunda biraz gerilemiş gibi hani sebebi nedir ? söyleyebilir misin ?
Bir sebebi yok ama tercih meselesi istediginiz bır ozelık varsa eklerim tsklr yorumlarınız ıcın
performans çok iyi tekrar teşekkürler şarda cm 9 a yakın :)
Rıca ederım

aJHier

aJHier

Üye
bravia engine 2 de yüklü sanırsam ?

cadde19

cadde19

Üye
hocam performans ayarlarından birşey yapmamıza gerek varmı

cadde19

cadde19

Üye
eyvallah hocam

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
linkte sıkıntı var usta

WMuharremW

Üye
Kardeşlerim zip olarak dosyayi indirdim zarchiver ile çikarticam system.tar.a dosyasini cikartirken hata aliyorum yard eder misiniz?

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
Salih abi ricam şu senden 4.2.2'de ki gibi tuş kilidi koyabilir mısın buna acaba :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Yarın atarım kardesım

Üst Alt