[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

+Furkan

+Furkan

Üye
Anlatamadım hocam :)

Pil ikonunun yanında sadece sayı yazıyor % yide eklemek istiyorum nasıl yapabilirim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Xposed uygulamasini ve xblast modulunu yukle modul turkce goruceksin

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
+Furkan

+Furkan

Üye
Tesekkurler hocam

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

-Oruc

-Oruc

Üye
hocam v3 nerde yahuu :d

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Su an cok yogunum kardesim kisa zamanda cm10.1 ve cm11 rom duzenlemeyi planliyorum

• Beğen
Tepkiler: +Furkan
issa blt

issa blt

Üye
öncelikle çok güzel ve başarılı bir rom olmuş usta çok sağolasın..ama benim bi sıkıntım ekranı kilitledikden snra takrardan acınca boyle beyaz bi ekran geliyo parlak bişey sonra düzeliyo sebebi nedir acaba?

• Beğen
+Furkan

+Furkan

Üye
öncelikle çok güzel ve başarılı bir rom olmuş usta çok sağolasın..ama benim bi sıkıntım ekranı kilitledikden snra takrardan acınca boyle beyaz bi ekran geliyo parlak bişey sonra düzeliyo sebebi nedir acaba?

Bendede aynı sorun oluyordu kardesim sanırsam lockscreenden kaynaklanan bi sorun. Sırf o yuzden salih hocamın 4.2.2 romunu kullanıyorum. O beyaz sey olmasa belki onu kullanırdım.

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve issa blt
issa blt

issa blt

Üye
birkaç gün bu şekil kullanıcam düzelmezse bende diğer roma geçerim :)

enenengin

Üye
■■■
EVEEEEEEEEEEEETTTT
Bu rom'u kurdum ve ilk günüm. Wifi den bağlanamadığım içindir ki herhangi bir program kuramadım henüz. Görsel olarak resimlerde gördüklerinizinde fazlası var. En önemlisi de çok hızlı bir rom. orjinal rom ile arasında nerede ise dağlar kadar fark var desem yalan olmaz. Bysalih41 arkadaşımızın eline sağlık.
▬Klavyesi swype klavye gibi parmağınızı sürünce yazı yazabiliyorsunuz. kamerası da gayet güzel, bir ayar ile tek dokunuş ile ard arda 5 çekim yapılabiliyor ki bu sadece 1 tanesi.
▬Üst Panel görsellik hız gayet yerinde. Şarjını ise sonraki günlerde tekrar satırlara düşerim. wifi yi gösteremedim ama mobil internet çalışıyor. 3g kamerayı denemedim henüz. tuş kilidini ise ayarlardan kaldırabiliyorsunuz.
▬Mesaj hanesinde ; msj yazdığınız kısım minicik.ve enter yapınca alt satıra kaymıyor
▬Şimdiki ( galeri ) albüm'e girince tüm resimler karşınızda hepsi aynı boyutta , sadece aylara bölünmüş ve son çektiğiniz fotoğraf ise sol köşede ve büyükçe.
☻ Ses kaydı yaptıktan sonra kayıt k-listesini göremedim. Nereye kaydetti bilemiyorum artık. Benzer bir durum kamerada da var. çektiğinizi göremiyorsunuz . kameradan çıkıp albüm den bakmanız lazım !
Bluetooth kulaklığımı kullanamıyorum artık " Pin veya Passkey kodu yanlış ... " ibaresini gördüm karşımda.
▬ Son olarak google play den hiçbirşey kuramıyorum.

EKSİ VE ARTI 'larını yazayım ki düzeltilme ihtimali varsa düzeltisin akıllarda soru işareti kalmasın ki tereddütte olan arkadaşlara ise yol gösterici olsun maksadı ile bu satırları okudunuz. Tekrardan arkadaşımızın eline emeğine sağlık olsun.

Son düzenleme:
  • Beğen

savo35

Üye
camera yı açtığımda kullanılabilir harici depolama yok yazıyo nasıl helledecez bi yardım edermisiniz

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yorumlariniz icin tskr ederim kisa zamanda onerilirizi degerlendirmeye calisacagim cm10.1 beta 4 uzerinde bir calisma yapiyorum olumlu olumsuz yorumlariniz icin hepinize tskr ederimCwmden sd0 ve sd1 ext4 seklinde formatlayip denermisin

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
+Furkan

+Furkan

Üye
Arkadaslar yorumlariniz icin tskr ederim kisa zamanda onerilirizi degerlendirmeye calisacagim cm10.1 beta 4 uzerinde bir calisma yapiyorum olumlu olumsuz yorumlariniz icin hepinize tskr ederimCwmden sd0 ve sd1 ext4 seklinde formatlayip denermisin

Hocam senin bu romunda xperia lockscreeni cm lockscreen ile nasıl degistirebiliriz ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Flaslanabilir look secren ile yapilabilir

unor

Üye
iyi günler ben bu romu yükledim ancak telefonumun sinyal yok nasıl yapacağım....

enenengin

Üye
Bu romda 2. günüm
▬Ses kaydı işleminde; Ses kaydını tamamladıktan sonra yazıtığımız kayda ulaşamıyoruz. Kayıt cihazında iken Liste çıkmıyor. SES KAYIT KALİTESİ VASAT !!
▬ Çekilen fotoğrafları kamera açıkken göremiyoruz.
▬ Arayüz orjinale göre çok çok farklı ( görsellik ve hızı çok iyi) alışmak zaman alacaktır.
▬ Albüm ise ( Resim Galerisi ) çok harika olmuş. Albümü açınca karşınıza resimler minik karecikler halinde çıkıyor iki parmağınızla büyüte biliyor küçültebiliyorsunuz. Zaten bu bakış aylara ayrılmış ve en son çekilmiş fotolar ise diğerlerine göre çok daha büyük ve başta.
▬ Çalan sesleri değiştirmek baya bir uğraştırıyor.
▬Çalan ses önce kısık sonra da yüksek bi şekilde çalabiliyor. bunu ayarlardan yapabilirsiniz.
▬ Telefonu restart yapabiliyorsunuz. En keyif verici yanı da bu zaten.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tsklr

issa blt

issa blt

Üye
usta eline sağlık çok başarılı ve güzel bir rom olmus..ama bi sorunla sürekli karşılaşıyorum ekran kilidi yaptıkdan snra tekrar açmak isterken beyazlaşıyo ve acayip bi görüntü oluyo bikaç saniye snrada eski haline geliyor romu tekrardan kurmama rağmen sorun halen gitmedi yarımcı olurmusun sana zahmett.

• Beğen
Tepkiler: enenengin

Üst Alt