usta eline sağlık çok başarılı ve güzel bir rom olmus..ama bi sorunla sürekli karşılaşıyorum ekran kilidi yaptıkdan snra tekrar açmak isterken beyazlaşıyo ve acayip bi görüntü oluyo bikaç saniye snrada eski haline geliyor romu tekrardan kurmama rağmen sorun halen gitmedi yarımcı olurmusun sana zahmett.
Ekran kilidini tekrar açınca ekranda gölgelenme - dalgalanma oluyor sanki ekran bozuk. Biraz kararmış olan ekran biraz da gecikme ile açılıyor.
▬ Bu gibi şikayetleri yazalım ki Yenilensin yahut birsonraki rom için iyileştirilmiş bir rom çıksın karşımıza.
Uğraşıp da yapan arkadaşın ellerine emeğine sağlık. Sonuçta zaman ve emek harcanmış.
Bazi sorunlarin duzeltilmesi mumkun ancak bazilarini arco duzeltebilir yeni cm11 guncellemesini bekliyorum onun uzerinde bir calisma yapicam
İlgin için teşekkürler.
Şu iki uygulamayı çok sık kullanmaktayım :
Bluetooth ve
ses kayıt kısmı.
Bluetooth için birşey yapabilir misin rica etsem. Hem işim gereği hemde iş harici bluetooth'u kullanmam gerekmekte. Bu rom ile bu iletişimi kuramadım. Daha önce de bu sıkıntıyı belirtmiştim. Bu konuda küçük uygulama mı yükleyeceğiz yahut ne gibi bir çözüm önerin olur. Son çare başka bir rom yüklemem gerekecek ki bunu istemiyorum.
Ses kayıt için : sesi kaydettik dur'a bastık fakat kayıt listesi ekranda yok. bu listeye klasör bazında karta girerek ulaşıyorum ki bu epey zaman alıyor.