[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

-Oruc

-Oruc

Üye
EEE dedigim gibi kardesim super bir rom yapmissin insallah v3 daha daha guzel olur merakla ve hemen bekliorumm v3 u

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tmm kardesim tsklr

• Beğen
Tepkiler: -Oruc

enenengin

Üye
Ekran kilidinin sistem dosyası hangi klasörde? Bu ekran kilidini nasıl degistirebiliriz arkadaşlar? Yardımcı olabilecek var mıdır?

■ ■ Evet ekran kilidini iptal etmek istiyoruz. Cebi kullanacağımız zaman herhangibir tuşa yahut aç / kapa ma tuşuna basınca ekran gelsin. Telefon bekleme modunda iken de ekran kapansın tuş killidi olmasın.

brk3736

Üye
Cok tesekkurler. Suana kadar kullandigim en iyi rom

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tsklr kardrsim

Otroligt

Otroligt

Üye
Ya hiçbir uygulama inmiyor Google playden. Verileri temizle işi nasıl oluyor acaba bilmiyorum da :/

serif-23

serif-23

Üye
arkadaşlar ben pek. anlamadim yeni tyeni yapyorumda bu isleri simdi ben bu romu telefondan nasil kurarim birisi ayrintili olarak anlatirsa cok iyi olur tesekkurler simdiden

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Konu da yaziyor kardesim cwm yukle adimlari takip et

enenengin

Üye
Bu romda swype klavyeyi kaldırdın mı hocam. Yok ise yüklersek çalışır sanırım. Neden soruyorum çünkü dokunmatik ekranlarda swype klavye kullanıcısıyım ve basmalı klavye kullanamıyorum.
son sorum ise 3g kamerası çalışıyormu? Görüntülü görüşme yapabilirmiyiz. Bazı sürümlerde ne 720P çekebiliyorsun ne de 3g görüntülü görüşmeden söz ediliyor.

■ ■ Evet ekran kilidini iptal etmek istiyoruz. Cebi kullanacağımız zaman herhangibir tuşa yahut aç / kapa ma tuşuna basınca ekran gelsin. Telefon bekleme modunda iken de ekran kapansın tuş killidi olmasın.

Yukarıdaki yorum için cevap istiyoruz.
Geçici bir uygulama buldum ancak bazen işe yaramıyor açıkçası. BatteryBot Pro Program budur. Süresiz tuş kilidini açıp kapatmak bizim tercihimize kalmalı. Bu konuda nasıl yardımlarınızı bekliyoruz.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim stock rom haricinde hicbir romda 3g gorusme yok swype klavye eklenebilir tus kilidi ay kamera ile ilgili herhangi bir problem yokarlardan iptal edilebilir

mem034

Üye
Bu roma önerebileceğin şarj,performans eşit şekilde kernel var mı hocam ? Varsa link atabilirmisin.
+ performans ayarları önerebilirmisin hocam

+Furkan

+Furkan

Üye
Selamun Aleykum

Arkadaşlar buralarda yeniyim ama bilmediğim şey yok diyebilirim telefon kurduyum kısacası :)

Salih abi senin 4.4.2 romunu kullanıyorum tek kelimeyle müthiş. Yukleme islemini dogru yapmama ragmen menu gecislerinde ve uygulamayı acarken donarak acılıyor.

Edit: Greenify kurulu cogu uygulama uyutuluyor

Yardımcı olursanız sevinirim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim soyledigin romu gorsel olmasi ve akici olmasi yonunde duzenlemistim bu nedenle soyledigin takilma ilk acilista olur oda launcher kaynakli acar acmaz menuye girmede gecikme var ama 3 sn sonra bir problem yokHonryx up kernel yada hurtsky

• Beğen
Tepkiler: +Furkan
+Furkan

+Furkan

Üye
4.4.2 ye uyumlu honeyx up kernel atabilir misin hocamrHa bide 4.4.2 romun için batarya ikonunda % yok nasıl ekleyebilirim yardımcı olursan memnun olurum hocam

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar arayuz durum cubugunda honey x kernel cm10 icin ben bu rom icin soyledigini sandim 4.4.2 icin kesinlikle trim destekli khan kernel

+Furkan

+Furkan

Üye
Aman ya çook ozur hocam 4.2.2 diyecektim 4.4.2 kullanmıyorum maalesef

4.2.2 icin onerebileceginiz bir kernel var mı hocam varsa ismini yada linkini atar mısınız?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Hurtsky rev2 xda da var kardesim

• Beğen
Tepkiler: +Furkan
+Furkan

+Furkan

Üye
Cok sagolun hocam :)Peki bu 4.2.2 roma % yi nasıl ekleyebilirim hocam bi el atarsan mutlu olurum

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar arayuz durum cubugundan

Üst Alt