[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
Şaka değil çok ciddiyim ben.Bugun eski rom'uma geri döndüm. Bu romun görselliği gerçekden harikaydı fakat beni tatmin etmedi. Sizlerde greenify etkili ise kullanmaya devam edin. Belkide benim telde sıkıntı yapmıştır :)

çok ilginç ya.. normalde ben şarjı ucu ucuna 1 gün dayandırıyordum.. greenify sayesinde yine 1 gün gidiyor ama neti kapamıyorum çekinmeden kullanıyorum telefonu :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Grenify uygulamasi tlfnu kullanmadiginizda islem yapip arka planda calisan uygulamalari uyutur bu sayede bekle suresi uzamis olur ama siz tlfnu surekli kullaniyorsaniz cok. Faydasini goremezsiniz

utku0658

Üye
Hocam emeğiniz için teşekkürler ellerinize sağlık. Fakat bir sorunum var. Yukardaki işlemlerin her bir adımını yaptım son adımda "Backup and restore bölümünden romu restore yapın." aşamasında "restore from /storage/sdcard0" ve "restore from/storage/sdcard1" seçenekleri var. İkisinde de seçince "Couldn't open directory. No files found." uyarısı veriyor. Ne yapmam gerekiyor acil bilgi verebilir misiniz?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tsklr clockwork klasorunu atmalisin sd carta zipten cikarip

• Beğen
Tepkiler: utku0658

utku0658

Üye
Teşekkürler

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
Hocam emeğiniz için teşekkürler ellerinize sağlık. Fakat bir sorunum var. Yukardaki işlemlerin her bir adımını yaptım son adımda "Backup and restore bölümünden romu restore yapın." aşamasında "restore from /storage/sdcard0" ve "restore from/storage/sdcard1" seçenekleri var. İkisinde de seçince "Couldn't open directory. No files found." uyarısı veriyor. Ne yapmam gerekiyor acil bilgi verebilir misiniz?

Ama hangi sd'ye attıysan onu formatlama yeniden.

hayaTSensin61

Üye
cm 11 inide beklerim

emrah166

Üye
Oyun ve sarj performansi nasil?

trayegeyn

trayegeyn

Üye
kullanıyorum 2 gündür.sabah telefon kafayı yedi mesajlarda falan. kapandı bastım açılmadı şansıma sonra açıldı. şarjı bir anda %45ten %5e düştü ki bataryam sağlamdır eminim. şimdide google play store yok. kusura bakma hocam ama geçişlerde arada takılma yaşadım bazen kafayı yiyor kendi kendne biyerlere girip çıkıyor. gece kaldıracağım büyük ihtimal touchwiz e dönerim yada cm11 e geçerim. :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Hangi romdan bahsediyoruz

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tmm

karahun

karahun

Üye
linkden indirilmiyor lütfen başka bir yere upload eder misiniz ?*linkden indirilmiyor lütfen başka bir yere upload eder misiniz ?*

mesutgaga

mesutgaga

Üye
linki degiştirebilirmisiniz

emregenc1907

Üye
Hocam ben bu romu yükledim ancak Depolama birimi ayarlarında dahili hafıza'yı kullan seçeneğini göremedim önceki kullandığım cm9 rom üzerinde vardı bu özellik bunda nasıl yapacağız bir yolu var mıdır ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Xposed modul uygulamasi ile yapilabilir

emregenc1907

Üye
Nereden temin edebilirim ya da nasıl ayarlamak mümkün o dediğin uygulamayı ilk defa duydum bi yardımcı olabilir misin ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Google ye yaz indir Swap modulunu kur

Üst Alt