Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Upload ediliyor
Biraz bahsedeyim romdan google play baglanti hatssi giderildi kamera uygulamasi degisti problem yok status bar transparan yapildi sarj iyilestirmeleri yapildi build prop duzenlemeleri yapildi luncher ve temayi degidtirmedim en iyisi cunku bence s4 ekran kilidi ve boot animasyonu eklendi
Romu denedim. Gece şarj ettim sabah %90 dı. Sabah 8.30 dan akşam 5 e kadar elimdeydi sürekli, bluetooth ile arabanın müzik çalarına bağlanıp müzik dinledim rahat 2 saat. Akşam 6 da şarj %5 di rom iyi ama v2 çıkmış onu denemeyi düşünüyorum.
Romu denedim. Gece şarj ettim sabah %90 dı. Sabah 8.30 dan akşam 5 e kadar elimdeydi sürekli, bluetooth ile arabanın müzik çalarına bağlanıp müzik dinledim rahat 2 saat. Akşam 6 da şarj %5 di rom iyi ama v2 çıkmış onu denemeyi düşünüyorum.
Tsklr kardesim elimden gelen yardimi yaparim ama illaki eksikler oluyor test etmeme ragmen ama geri donus olursa bu konuda daha iyisini yapmaya ugrasirim elestrilere her zaman acigim
Tsklr kardesim elimden gelen yardimi yaparim ama illaki eksikler oluyor test etmeme ragmen ama geri donus olursa bu konuda daha iyisini yapmaya ugrasirim elestrilere her zaman acigim
Kardeşim sen bi rom ile ilgili başlangıcı yap biz elimizden geldiğince yardım ederiz eksiklikler konusunda. Bide birşey soracam bu romları nasıl değiştiriyorsun çok zahmetli iştir elbette ama meraklıyım biraz bu işlere