[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

drag10

drag10

Üye
kardeş dediğin yere girdim orda restore from external sdcard yazıyo bide advanced resrore from external sdcard yazıyo hangıne tıklayayim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Restore external

drag10

drag10

Üye
Peki son sorum benfe cwm 6 0.1.0 var olmazmi bunda olmazsa gucel cwm nasil yuklicm

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

drag10

drag10

Üye
hocam yapamadım açılırken takılı kalıyo sonra açılmıyo yinede sağolasın peki cm 10 a göre touchwiz paketin varmı varsa paylaşırmısın

tayren

tayren

Üye
Nezaman geliyor rom bu arada :)Buyrun arkadaslar cwm odin ile yuklemek son surum galba 6.0.4.5

clgnkral

clgnkral

Üye
Upload ediliyor
Biraz bahsedeyim romdan google play baglanti hatssi giderildi kamera uygulamasi degisti problem yok status bar transparan yapildi sarj iyilestirmeleri yapildi build prop duzenlemeleri yapildi luncher ve temayi degidtirmedim en iyisi cunku bence s4 ekran kilidi ve boot animasyonu eklendi
bekliyoruz hocam :)

clgnkral

clgnkral

Üye
Romu denedim. Gece şarj ettim sabah %90 dı. Sabah 8.30 dan akşam 5 e kadar elimdeydi sürekli, bluetooth ile arabanın müzik çalarına bağlanıp müzik dinledim rahat 2 saat. Akşam 6 da şarj %5 di rom iyi ama v2 çıkmış onu denemeyi düşünüyorum.:)
O konu acildi kardesim :)
Gördüm hocam eve yeni geldim bildirimlere baktım mesaj yazdım ve baktım rom yüklenmiş.:)

• Beğen
Tepkiler: tayren
tayren

tayren

Üye
Romu denedim. Gece şarj ettim sabah %90 dı. Sabah 8.30 dan akşam 5 e kadar elimdeydi sürekli, bluetooth ile arabanın müzik çalarına bağlanıp müzik dinledim rahat 2 saat. Akşam 6 da şarj %5 di rom iyi ama v2 çıkmış onu denemeyi düşünüyorum.:)
Aynen bu rom gayet stabil di digerini deniyorumRom manyagi oldu cihaz :D

clgnkral

clgnkral

Üye
Aynen bu rom gayet stabil di digerini deniyorumRom manyagi oldu cihaz :D
Aynen kardeşim 1 haftada yüklenmedik rom kalmadı :) Sağlam bi rom bulim değiştirmeyecem. Cm 10 final sürümüne dönebilirim ama şarjından dolayı.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: tayren
tayren

tayren

Üye
Aynen

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş allah seni başımızdan eksik etmesin :) hem romla ugraşıyorsun hem de siteyle :)
Tsklr kardesim elimden gelen yardimi yaparim ama illaki eksikler oluyor test etmeme ragmen ama geri donus olursa bu konuda daha iyisini yapmaya ugrasirim elestrilere her zaman acigim

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
clgnkral

clgnkral

Üye
Tsklr kardesim elimden gelen yardimi yaparim ama illaki eksikler oluyor test etmeme ragmen ama geri donus olursa bu konuda daha iyisini yapmaya ugrasirim elestrilere her zaman acigim
Kardeşim sen bi rom ile ilgili başlangıcı yap biz elimizden geldiğince yardım ederiz eksiklikler konusunda. Bide birşey soracam bu romları nasıl değiştiriyorsun çok zahmetli iştir elbette ama meraklıyım biraz bu işlere :)

Üst Alt