[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

tayren

tayren

Üye
Tsklr kardesim elimden gelen yardimi yaparim ama illaki eksikler oluyor test etmeme ragmen ama geri donus olursa bu konuda daha iyisini yapmaya ugrasirim elestrilere her zaman acigim
Saol kardesim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sen bi rom ile ilgili başlangıcı yap biz elimizden geldiğince yardım ederiz eksiklikler konusunda. Bide birşey soracam bu romları nasıl değiştiriyorsun çok zahmetli iştir elbette ama meraklıyım biraz bu işlere :)
Biraz java dili bilmek gerekir apk lari ve romu sign yapmak imzalamak yani sistemde ki klasorleride iyi bilmek gerekir vss zahmetli biraz

clgnkral

clgnkral

Üye
clgnkral

clgnkral

Üye
Kardeş birde bişey dicem cm 10 sürüm kaynaklı sanırım kilidi açmak için power tuşuna basıyorsun ekran aydınlanıyor ama dikkatli bakarsan önce düşük parlaklıkla sonra biraz daha parlak oluyor.

tayren

tayren

Üye
Yenisinde suan oyle bise yok ki

clgnkral

clgnkral

Üye
Yenisini şimdi indiriyorum :)

sir mordred

sir mordred

Üye
Kardeş birde bişey dicem cm 10 sürüm kaynaklı sanırım kilidi açmak için power tuşuna basıyorsun ekran aydınlanıyor ama dikkatli bakarsan önce düşük parlaklıkla sonra biraz daha parlak oluyor.

Sorun tam olarak ne biraz açarmısın? ekran açılırken beyaz ekranlamı karşılaşıyorsun(eğer öyleyse bu eskiden çok bilinen ve arco'nun çözemediği bir hataydı ta ki ION ile kernel tabanı değişinceye kadar ION romlarda artık böyle bir sorun yok)

clgnkral

clgnkral

Üye
Sorun tam olarak ne biraz açarmısın? ekran açılırken beyaz ekranlamı karşılaşıyorsun(eğer öyleyse bu eskiden çok bilinen ve arco'nun çözemediği bir hataydı ta ki ION ile kernel tabanı değişinceye kadar ION romlarda artık böyle bir sorun yok)
Sorun beyaz ekran hatası değil tuş kilidini açmak için ilk power tuşuna basıktan sonra ekran açılıyor önce biraz parlaklık düşük sonra düzeliyor.

en-sel

en-sel

Üye
Sorun beyaz ekran hatası değil tuş kilidini açmak için ilk power tuşuna basıktan sonra ekran açılıyor önce biraz parlaklık düşük sonra düzeliyor.
Evet dostum sorunun bende de vardı malesef yükleme adımlarına dikkat et wipeleri yaptığından eminol

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

clgnkral

clgnkral

Üye
Evet dostum sorunun bende de vardı malesef yükleme adımlarına dikkat et wipeleri yaptığından eminol

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok kardeş her adım tamam ama sorun zaten yeni rom yükleyecem.

en-sel

en-sel

Üye
Sonucu bildirirmisin
Salih hocam @clgnkral arkadaşımızın problemi bende de oluyordu ilk kurmamda hatta size de bildirdim lockscreen vidget kullanıyordum ondan oluyor du sonra romu tekrar kurdum en başından vidgetti kullanınca gene yapıyordu sonra vidgeti kaldırdım sorun düzeldi bu sorun daha önce ki 4.1.2 denemelerimde de karşıma çıkmıştı

clgnkral

clgnkral

Üye
Salih hocam @clgnkral arkadaşımızın problemi bende de oluyordu ilk kurmamda hatta size de bildirdim lockscreen vidget kullanıyordum ondan oluyor du sonra romu tekrar kurdum en başından vidgetti kullanınca gene yapıyordu sonra vidgeti kaldırdım sorun düzeldi bu sorun daha önce ki 4.1.2 denemelerimde de karşıma çıkmıştı
Kardeşim bunu kullan salih ustanın yaptığı yeni rom ben beğendim gayet güzel 30dk geçti %1 şarj bile yemedi ve o sorun bu romda yok
Galaxy W i8150 Wonder - [ROM][4.2.2][CM10.1Build3] BysaliH-v1.2.Şarj+Perf+S4 launc,[yeni vers.][08.03.2014] - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: tayren
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tsklr kardesim

drag10

drag10

Üye
ya beyler yapıyorum dedğinizi cwm nin son sürümünüde kullandım ama açılırken donuyor

Üst Alt