[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
Hocam anlamadiğim bi durum var ben ne zaman 4.1.2 yüklesem ekran kilitlenirken parlama oluyo bu yüzden vaz geçmek zorunda kaliyorum

parlama derken kilit animasyonunu mu diyorsun acaba ?

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
Hayir hayir ekran kilitlendikten hemen sonra ekran kararip tekrar aciliyo ekrani kapatigimda ekran karariyo ardindan aciliyo tekrar

anladım bro. yanlış anlama hani bende o animasyonu pek sevmiyordum da.. belki ondandır diye düşündüm.. çok ilginç ama.. istersen format system data sdcard 0 (tel hafızası) sıfırla yaparken belki orada kalan bir parça bile etkiliyor olabilir.. (yedek al ama sıfırlanacak tel hafızan)

en-sel

en-sel

Üye
anladım bro. yanlış anlama hani bende o animasyonu pek sevmiyordum da.. belki ondandır diye düşündüm.. çok ilginç ama.. istersen format system data sdcard 0 (tel hafızası) sıfırla yaparken belki orada kalan bir parça bile etkiliyor olabilir.. (yedek al ama sıfırlanacak tel hafızan)
Tekrar dnicem sagol dostum

en-sel

en-sel

Üye
Şuan kurdum tekrar sorun yok şimdilik teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Egemen
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Hocam son bir hafta da değiştirdiğim rom un haddi hesabı yok bir türlü karar veremedim ondan ona geçip duruyorum :cool:
Once bir romdan ne bekledigini belirlemelisin perf mi sarj mi bunu belirledikten sonra yuklemelisin su an kullandigim ve paylasmayi dusundugum romdan gayet memnunum sarj cm9 a gore biraz dusuk ama kitu degil gorunum mukemmel perf cok iyi test ediyorun su anda bitince yayinliycam

en-sel

en-sel

Üye
Once bir romdan ne bekledigini belirlemelisin perf mi sarj mi bunu belirledikten sonra yuklemelisin su an kullandigim ve paylasmayi dusundugum romdan gayet memnunum sarj cm9 a gore biraz dusuk ama kitu degil gorunum mukemmel perf cok iyi test ediyorun su anda bitince yayinliycam
Performans cok önemli değil oyun vs cok isim yok yanlız şu s4 sitili hoşuma gidiyor tabi bildirim çubuğu da

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
BySalih usta yeni rom gelecek mi? Hangi romu yapacaksın bilgi verir misin?

WMuharremW

Üye
Selamun aleyküm kardeşlerim romu kurdum performans görünüş çok iyi ancak şarj çok çabuk bitiyor. Özellikle telefon boştayken. Başka cm 10 tabanlı romlarda telefon boştayken belki 5 saatte yüzde 1-2 azalırken bunda 20 dk yarım saatte bir yüzde bir azalıyor sorun neyden kaynaklanıyor ? Bilen varsa yardımcı olsun şimdiden Allah razı olsun.

hasaneness

hasaneness

Üye
Selamun aleyküm kardeşlerim romu kurdum performans görünüş çok iyi ancak şarj çok çabuk bitiyor. Özellikle telefon boştayken. Başka cm 10 tabanlı romlarda telefon boştayken belki 5 saatte yüzde 1-2 azalırken bunda 20 dk yarım saatte bir yüzde bir azalıyor sorun neyden kaynaklanıyor ? Bilen varsa yardımcı olsun şimdiden Allah razı olsun.
Greenify adli programi kullaniyormusunuz?

Üst Alt