[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi

Stalker0

Üye
Dostum google play'den uygulama inmiyor birde ekran kilidi resmi değişmiyor nasıl hallederim ?

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Dostum ram kullanımı fazla gibi geldı bana 120-80 arası degısıyr bosta ram

hasaneness

hasaneness

Üye
Dostum google play'den uygulama inmiyor birde ekran kilidi resmi değişmiyor nasıl hallederim ?
Google playin onbellegini sil ayarlar hesaplardan gmail hesabini kaldirip tekrar gir duzelmesi lazim

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
tayren

tayren

Üye
salih kardesim cm11 e farkliliklar katarak daha kullanisli bi rom yapilsa daha mi iyi olur yoksa cm10 a yaptiginiz bu rom mu daha iyi

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
salih kardesim cm11 e farkliliklar katarak daha kullanisli bi rom yapilsa daha mi iyi olur yoksa cm10 a yaptiginiz bu rom mu daha iyi
Cm11 de bazi hatalar var bunlarin giderilmesi gerekiyor su an icin cm10 biraz daha iyi tabi bu benim dusuncem ama cm11 hatalari giderilirse final cikarilsa cm11 romun ustune rom olmaz

tayren

tayren

Üye
Peki kardeşim şimdilik bu roma devam emeğin için tesekkürler :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Ali Egemen
tayren

tayren

Üye
Hayırlı haberler bekliyoruz kardesim iyi çalışmalar kolay gelsin rast gele işin saol

• Beğen
Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
dostlar bi sıkıntı var bende wallpaper sola kayıyor durmadan.. wallpaper wizardii ile kayma hallediliyor da.. bu herhangi bir geçişte veya uygulama kapatınca ekran 2-3 saniye kasıyor resim kayıyor sonradan kendine geliyor.. az bir süre ama insanı deli etmeye yetiyor belli süre sonra..

edit : romu silip yukledim her adımı iyice uyguladım Salih abinin dediği gibi yaptım zaten.. hani tamamen bi sıfırlama yöntemi var mı ? varsa o şekilde komple formatlayayım telefonu. yardımlarınız için teşekkür ederim..

• Beğen
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu cozmussun :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Egemen
en-sel

en-sel

Üye
Hocam anlamadiğim bi durum var ben ne zaman 4.1.2 yüklesem ekran kilitlenirken parlama oluyo bu yüzden vaz geçmek zorunda kaliyorum

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
İdare et kardesim

abi ya kusura bakma 4.2.2 bulduk bide üzerine tatlı istiyorum gibi oldu.. ellerine sağlık hakikatten on numara rom.. 4.1.2'den daha çekici bi arayüz var (bence) ama sende kırmadın beni elden geçireceksin bi sağolasın gerçekten..

not : oyun oynamadım hiç daha yarım saat önce bi denedim.. eskiden giriş ekranında kasan oyunu 2 saat oynamışım.. ve en fazla efektin olduğu anlarda bile hissettim sayılmaz kasılmayı ellerine sağlık cidden ya :)

edit : gençler bu romda gayet kaliteli ben arayüz için yorum yaptım zaten Salih Abi beni biliyor :) hani yanlış anlaşılma olmasın bu romuda kullandım gayet güzel ama arayüz olarak 4.2.2 daha güzel (bence).. .

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle
Hocam anlamadiğim bi durum var ben ne zaman 4.1.2 yüklesem ekran kilitlenirken parlama oluyo bu yüzden vaz geçmek zorunda kaliyorum
Wipe ve formatlarin hepsini yaparsan sorunun ortadan kalkacagini dusunuyorum

tayren

tayren

Üye
Bak bide odin ile telefona stock rom kur sonra cwm yukle sonra romu ama once cwm den herseyi sil system format data ve cache format dalvick cache wipe leri de yap :)En son download mod a al ve stock kur

Son düzenleme:

Üst Alt