[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41
bayfeat

bayfeat

Üye
Kodları doğru girdiysen kesinlikle birşey çıkar yanlış girdiysende en azından cant found türünden bi yazı çıkar tekrar dene

Terminal emulator

su enter'a basın
cat /proc/cmdline enter'a basın

hocam dediğiniz gibi yapıyorum herhangibi birşey gelmiyor "127|root@ancora:/#" bu yazı geliyor dediğinin aynısını yapıyorum

nameoflord

Üye
Olmuyo kardes donuyo kaliyo oyle

sir mordred

sir mordred

Üye
hocam dediğiniz gibi yapıyorum herhangibi birşey gelmiyor "127|root@ancora:/#" bu yazı geliyor dediğinin aynısını yapıyorum

Bu seferde başka bir hata galiba terminal emülatörün çalışmıyor :( kodları doğru girdiğinde şöyle bir görüntüyle karşılaşman gerekiyordu
Olmuyo kardes donuyo kaliyo oyle

Maalesef cihazına doğrudan erişimim olmadığı için ve bu sorunla hiç karşılaşmadığım için pek fazla yardım edemeyeceğim :( ama istersen odinle stock kurmayı dene

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
bysalih romlarınız baya güzel ve kullanışlı oluyor olumsuz yorumlara aldanmayın ben zaten sizin oynadığınız cm 10.1 kullanıyorum kaynakla oynayabildiğinizi gördüm romdaki hataları giderip betaya taşırsanız 4.4.2 çok kullanışlı olur çünkü arco 1,5 aya yakındır güncellemiyor
Tsklr elimden geldigince
Kaynak kolla oynama nerden çıkıyor
Backup olan romlar arconun romunukuruyorlar üstüne kernel gapps tema bide build.prob Isim yedek alıp rom diye konu açıyorsun taman önce rom dediğin kurulmalı ilk nu yapsınlar sonra konu açılsın

Kimse kusura bakmasın backup rumlarının pc bile gerekmiyor
Backup rom yayinlamamin sebebi telefonda test etmis olmam ve bazi ayarlari yapmamdir sen ben yaparim diyorsan sana flashlanabilir dosyayi upkoad ederim
Sonucta bi emek meselesi bizler icin zamanini ayirip ugrasiyorlar
Romlarin goruntulerine bakarlarsa emegi gorebilirler sabah 4 lere kadar ugrasiyorum bir kac gunumu aliyor ana yinede tsklr en azindan kiymey bilen var

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye

Bayfeat romu temiz kurduğundan eminsin değilmi(wipe data,wipe dalvik cache,format system,format sdcard0 default) çünkü terminal emülatörün çalışmıyor gözüküyor

nameoflord

Üye
Kardes odin gormuyo cihazi

sir mordred

sir mordred

Üye
Kardes odin gormuyo cihazi

samsung usb driverları yükledin değilmi ayrıca windows 8 ve üstü kullanmıyorsun değilmi(çünkü samsung usb driverları windows 8 ve üstünde çalışmıyorlar)eğer ikiside tamamsa ve cihazı download moda alıncada telefonunu görmüyorsa korkarım softbrick(hardbrick olduğunu düşünmüyorum nede olsa recovery ve download mode açılıyor)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cwn ile ilgili problem usta odin ile cwm yuklerse duzelucektir driver bulamadiysa kies kursun

sir mordred

sir mordred

Üye
Beyaz nokta ve ekran kayması sorunlarıyla karşılaşan diğer arkadaşlar @hasaneness ve @scope_123 testi sizde yapıp sonucu buraya rapor edermisiniz?

scope_123

Üye
Beyaz nokta ve ekran kayması sorunlarıyla karşılaşan diğer arkadaşlar @hasaneness ve @scope_123 testi sizde yapıp sonucu buraya rapor edermisiniz?
Sansa bende şimdi cm11 yükleyip editleme ile uğraşacaktım bu arada bu testi de yaparım yukarıda gördüm terminal emülatör den birşeyler yazılacakmış tekrardan yazarsan sevinirim.

sir mordred

sir mordred

Üye
Sansa bende şimdi cm11 yükleyip editleme ile uğraşacaktım bu arada bu testi de yaparım yukarıda gördüm terminal emülatör den birşeyler yazılacakmış tekrardan yazarsan sevinirim.

@hasaneness @scope_123

Terminal emulatörden ilk önce

su yazın ve enter'a basın daha sonra
cat /proc/cmdline yazın ve enter'a basın karşıniza console ile başlayan bir satır gelicek o satırın sonundaki lcd_hw yazısının sonundaki rakamı buraya bildirin

Not:cat ifadesinden sonra boşluk var unutmayın ayrıca bu testi yapmak için illa cm11 kullanmanıza gerek yok tüm romlarda deneyebilirsiniz

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
Usta bende 1 yaziyor salihin cm10 romunu kullaniyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
sir mordred

sir mordred

Üye
Teşekkürler demekki lcd türü rev1 benimkide aynısı bu demektirki beyaz nokta ve ekran kayması sorunu lcd türüyle alakalı değil ama nedense bu sorunlar bende ve birkaç arkadaşta olmazken diğer arkadaşlarda oluyor hala anlamış değilim sorunun neyden kaynaklandıgını :duvar2::cnfsd:

• Beğen

scope_123

Üye
lcd hw 1

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
Şu laptop'um bi yapılsada bi başlasam şu kernel çalışmalarıma...

• Beğen

scope_123

Üye
Tekrar cm 11 e döndüm launcher falan flashladım beyaz nokta şu an yok. program kaldırmadım bakalım ne olacak beyaz nokta çıkacak mı

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: scope_123, hasaneness ve sir mordred