[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tsklr

+Furkan

+Furkan

Üye
@Bysalih41 hocam v.1.1 i indiriyorum dediginiz gibi herseyi yapıyorum sdcard0 --> default seciyorum oyle restore yapiyorum ama cyanogen mod yazısında 2-3 dk bekliyo sonra restart yapıyo hic bi turlu romu kuramadım v.1.0 da link ölmüş onuda ondan indiremedim. Galiba bu romdan mahrum kalacagim :(

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Biraz bekle o zaman kardesim

+Furkan

+Furkan

Üye
Peki hocam

-Oruc

-Oruc

Üye
ne zaman gelecek bu final beeh oooof :d

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
arco nun finalimi

-Oruc

-Oruc

Üye
evett baska final bekliorsak soylede bilelim ustam :d

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
final gelse bile cm12 çıkar

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
-Oruc

-Oruc

Üye
usta sen suan duzenleme yapiormusun bir rom uzerinde

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
ewet

+Furkan

+Furkan

Üye
Hocam romda kullandıgın s4 launcher ve temasının linkini atabilir misin sana zahmet?

Edit : İnternette arattırdım ama bulamadım

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Bi ara atarim

+Furkan

+Furkan

Üye
Bu gun atabilir misiniz hocam?

enenengin

Üye
cm11 iyi fakat şu art tam anlamıyla iyi değil olsa harika olur. Arkadaşlar elbet bir gün istediğimizi alıcaz sabrın sonu selamettir.Çok müzik dinleyen biri olduğum için cm 11 şu anlık benim için yok. Kulaklığı takıyorum hoparlörden çalıyor olacak iş değil. Yeni sürümde bu giderilmemiş olursa vay halimize.
farklı 2 rom denedim CM11 ikisde ancak ikinde de aynı sorunum vardı bluetooth kulaklığa bağlantı kuramadım veeee wifi modemime bağlanamadım. Ki son rom u 2 kez kurdum. batarya çıkart tak yaptım aynı şeyler devam etti hep. Halbuki orjinal rom ile sorunum yoktu. Umuyorum bu romda da ayını sıkıntıları yaşamam.
cm11 iyi fakat şu art tam anlamıyla iyi değil olsa harika olur. Arkadaşlar elbet bir gün istediğimizi alıcaz sabrın sonu selamettir.Çok müzik dinleyen biri olduğum için cm 11 şu anlık benim için yok. Kulaklığı takıyorum hoparlörden çalıyor olacak iş değil. Yeni sürümde bu giderilmemiş olursa vay halimize.

■ Farklı 2 rom denedim CM11 ikisde ancak ikinde de aynı sorunum vardı bluetooth kulaklığa bağlantı kuramadım veeee wifi modemime bağlanamadım. Ki son romu 2 kez kurdum. batarya çıkart tak yaptım aynı şeyler devam etti hep. Halbuki orjinal rom ile sorunum yoktu. Umuyorum bu romda da ayını sıkıntıları yaşamam.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
cm 11 yuklenmez.aga.omni falan varsa onu yukleyin

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Bysalih41 hocam bu romun üzerne khan kernel kurablrmym ve kurarsam sdswap yani hafıza değişiklği yapablrmym braz blgilendrrsen sevnrm hocam :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Kullanabilirsin problem olmaz kardesim

• Beğen
Tepkiler: gwonder_13
gwonder_13

gwonder_13

Üye
tamam hocam tesekkürler :D

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
animasyonlar touchwizmi ?

sir mordred

sir mordred

Üye
farklı 2 rom denedim CM11 ikisde ancak ikinde de aynı sorunum vardı bluetooth kulaklığa bağlantı kuramadım veeee wifi modemime bağlanamadım. Ki son rom u 2 kez kurdum. batarya çıkart tak yaptım aynı şeyler devam etti hep. Halbuki orjinal rom ile sorunum yoktu. Umuyorum bu romda da ayını sıkıntıları yaşamam.

■ Farklı 2 rom denedim CM11 ikisde ancak ikinde de aynı sorunum vardı bluetooth kulaklığa bağlantı kuramadım veeee wifi modemime bağlanamadım. Ki son romu 2 kez kurdum. batarya çıkart tak yaptım aynı şeyler devam etti hep. Halbuki orjinal rom ile sorunum yoktu. Umuyorum bu romda da ayını sıkıntıları yaşamam.

bluetooth kulaklığım olmadığı için karşılaştığın bt hatasını deneyemedim maalesef ama bluetooth'la dosya alımı/gönderimi gayet iyi,sorunsuz
wifi ile iligli cm11'in ilk sürümünden bu yana hiç bir sorunla karşılaşmadım gerek evimdeki wifiye gerekse diğer tüm wifi ağlara sorunsuz bağlanıyor

yukardaki dediklerimi saf cm11 için söylüyorum son sürümünü yüklemeni tavsiye ederim

temiz kurmanı öneririm
-cwm sürümün 6.0.4.5 olmalı

romu flaşlamadan önce aşağıdaki 3 işlemi yap

-wipe data/factory reset
-format system
-format sdcard0 --> default

daha sonra install zip'den romu flaşla
cm 11 yuklenmez.aga.omni falan varsa onu yukleyin

neden yüklenmesin sebep??
ayrıca dikkatini çekerim alıntıladığın mesaj çok uzun zaman önce atıldı kardeşim ;)
orda belirliten hata çözüldü artık böyle bir hatayla karşılaşmıyoruz :bira:

hem cm11 kötü olsaydı oylamada diğer cm sürümlerine açık ara fark atamazdı
Galaxy W i8150 Wonder - Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET ) - MaxiCep

hayırlı akşamlar herkeseAslında bende bir tane bt kulaklık almak istiyorum fiyatlar kaçtan başlıyor bileniniz varmı arkadaşlar? :)

@enenengin

• Beğen
Tepkiler: enenengin

Üst Alt