Bu konuda sana katiliyorumBence cm10 g-wonder rom
Kullandiginiz cm rom varsa onu paylasirmisibiz
Cm11 de bu sorunun yaklasik 2 ay icerisinde asilacagina inaniyorumaslında şu bi gerçek, wonder donanım yetersizliği çekiyor.biz de çözüm arıyoruz![]()
Hadi bakalim heyecanla bekliyorz :-)imzamdaki konudan eski yorumlara gelirsenşz g-wonder romunu bulabilirsiniz. Ayrıca yeni bir oyun romu hazırladım . Henüz paylaşmadım yakında paylaşırım. Ancak şunu söyliyim, subway surf gibi sıkıntılı bir oyunda bile en ufak bir lag yok![]()
Dostum Ne zamana kAdar hazir olur ?rom boyutu yaklasik 100 mb (gapps dahil) cm9 tabanli bir oyun romu![]()
Farki ne diger cm9 romlarindan cok var cunkurom boyutu yaklasik 100 mb (gapps dahil) cm9 tabanli bir oyun romu![]()
Cm.10.1 e gecmeni tavsiye ederim
Çok uzun zamandır CM9 Final kullanıyorum bunun sebebi şudur Şarj en iyi giden Rom'dur + Performans + Stabil.
Yaptığım işlemler (Ben çok iyi bilen biri değilim)
1-) Cm9 Final kurdum.
2-) Titanium backup ile lüzümsuz ne varsa kaldırdım (Hava Durumu programı gibi...)
3-) Touchwiz launcher kurdum görüntü orjinal rom görüntüsünde olsun istedim çünkü çok seviyorum.
4-) Seeder gibi hızlandırma amaçlı gerekli uygulamaları kurdum.
Telefonumu internet amaçlı kullanıyorum oyun oynamam Face,Twitter,Watssapp,Line,Viber,Skype,Gmail gibi genelde görüntülü görüşmeler ve mail okurum.Bu sebeble şarjım çok az gidiyor çözümü bugün buldum yedek batarya...
çünkü hiçbir rom'un Cm9 kadar şarjı iyi gitmiyor.
Ben çok anlamam ben biliyorumda diyemem ama kendi başıma uğraşa uğraşa bu sonuca vardım.
bu versiyonun performansı gayet yeterli ama şarj su gibi gidiyor cm9 a zoluyor bizi. şuan cm 10.1 beta 3 kullanıyorum
mesaj geldiğinde mesaj uygulamasında 1 yazıyor mu veya face bildirim geldiğinde uygulama simgenin üzerinde kırmızı baloncuk halinde 1 yazıyor mu?