farklı 2 rom denedim CM11 ikisde ancak ikinde de aynı sorunum vardı bluetooth kulaklığa bağlantı kuramadım veeee wifi modemime bağlanamadım. Ki son rom u 2 kez kurdum. batarya çıkart tak yaptım aynı şeyler devam etti hep. Halbuki orjinal rom ile sorunum yoktu. Umuyorum bu romda da ayını sıkıntıları yaşamam.
■ Farklı 2 rom denedim CM11 ikisde ancak ikinde de aynı sorunum vardı bluetooth kulaklığa bağlantı kuramadım veeee wifi modemime bağlanamadım. Ki son romu 2 kez kurdum. batarya çıkart tak yaptım aynı şeyler devam etti hep. Halbuki orjinal rom ile sorunum yoktu. Umuyorum bu romda da ayını sıkıntıları yaşamam.
bluetooth kulaklığım olmadığı için karşılaştığın bt hatasını deneyemedim maalesef ama bluetooth'la dosya alımı/gönderimi gayet iyi,sorunsuz
wifi ile iligli cm11'in ilk sürümünden bu yana hiç bir sorunla karşılaşmadım gerek evimdeki wifiye gerekse diğer tüm wifi ağlara sorunsuz bağlanıyor
yukardaki dediklerimi saf cm11 için söylüyorum son sürümünü yüklemeni tavsiye ederim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
temiz kurmanı öneririm
-cwm sürümün 6.0.4.5 olmalı
romu flaşlamadan önce aşağıdaki 3 işlemi yap
-wipe data/factory reset
-format system
-format sdcard0 --> default
daha sonra install zip'den romu flaşla
cm 11 yuklenmez.aga.omni falan varsa onu yukleyin
neden yüklenmesin sebep??
ayrıca dikkatini çekerim alıntıladığın mesaj çok uzun zaman önce atıldı kardeşim

orda belirliten hata çözüldü artık böyle bir hatayla karşılaşmıyoruz
hem cm11 kötü olsaydı oylamada diğer cm sürümlerine açık ara fark atamazdı
Galaxy W i8150 Wonder - Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET ) - MaxiCep
hayırlı akşamlar herkeseAslında bende bir tane bt kulaklık almak istiyorum fiyatlar kaçtan başlıyor bileniniz varmı arkadaşlar?
@enenengin