[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
yanlız ılk basta kurdu fabrıka ayarlarına sıfırla dedıdımdebıdaha acılmadı telefın

clgnkral

clgnkral

Üye
yanlız ılk basta kurdu fabrıka ayarlarına sıfırla dedıdımdebıdaha acılmadı telefın
cwm sürümü güncel mi? salih hocam daha iyi bilir sen onunla konuş.
Bende herhangi bir sorun olmadı.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Fabrika ayarlarindan kastin format system ise romu silmis olursun tlfndan sifirladiysan tlfn acilir ama hata verir

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
ayarlardan fabrıka ayarlarına gerı yukle dedım ama olmadı. tekrar rom kurdum gene acmıyor telefon gıttı :Swonder yazısında kalıyor 2 dakıka sonra tekrar baslatıyor samsung dıyor gene wonder dıyor cark gıbı donuyor

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Download modda aciliyorsa stock rom kur sonra cwm kur sonra custom rom

hasaneness

hasaneness

Üye
Telefonunu düzeltebildin mi Hasan? :)
Aypsin :D telefon oyle bi hal aldi ki uflesen power tusuna ekran kilidi aciliyodu :D bende cesaretimi topladim stock attim ve verdim garantiye tusu degistirmisler batarya falan ayarlamislar suan normal. Bikac gun sonra rom yuklerim :D

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Bana Xperıa Klavye Lazım Kardeslerım Nerden Bulabılırım ??Tamam Arkadaslar Duzeldı Fakat Klavye Sıkıntı :S Xperıa Klavye Lazım Olan Varmıdır...

clgnkral

clgnkral

Üye
Araştır bulursun

Son düzenleme:
trayegeyn

trayegeyn

Üye
yardım edin herşeyi yaptım galaxy w yazısında kalıyor telefon

oguzhan8686

Üye
Ayni sorun bendede oldu cozumu yok baska rom kur

trayegeyn

trayegeyn

Üye
allem ettim kallem ettim sorunu buldum çözdüm. fakat geçişlerde bazen takılmalar farkettim. rom için kullanım tavsiyesi verebilecek varmı. :)

T.serdar

Üye
Darkcm romunu deneyen varsa goruslerini alabilirmiyim arkadaslar

burak_102

burak_102

Üye
Darkcm romunu deneyen varsa goruslerini alabilirmiyim arkadaslar
active display özelliği var en önemli özellik olarak. Şarj falan yaklaşık aynı. kerneli hurtsky kullanıyorum. Sms'te aramada mobil veride sıkıntı yaşamadım. Appbar özelliği koymuşlar da ben kullanmıyorum hiç

T.serdar

Üye
active display özelliği var en önemli özellik olarak. Şarj falan yaklaşık aynı. kerneli hurtsky kullanıyorum. Sms'te aramada mobil veride sıkıntı yaşamadım. Appbar özelliği koymuşlar da ben kullanmıyorum hiç
Active display ozelligi nedir?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Xda da var kardesim musait olunca acarim

Üst Alt