[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41
themotto

themotto

Üye
Active display ozelligi nedir?
Şimdi asıl gerçek active displayin olayı şu ; hani mesaj geliyor vs ekranda bildirim oluyor ya. İşte active display de ekranın tamamı aktifleşmiyor da sadece bildirim gelen kısım aktifleşiyor. ( ki çok da güzel görünüyor "bence" ) Ama normalde bizim telefonda kullanılan ekran bunu desteklemediği için, biraz benzetme bir uygulama yapılmış ki o da şöyle işliyor , bildirim geldiğinde normal A.D. de ekranın sadece bir kısmı aktifleşiyor ya, bu biizm telefonda olanda ise ekranın bildirim olan kısmı normal renk diğer kısmı siyah oluyor. Haliyle görüntü olarak yüksek oranda benziyor. Darkcm kullandığım sıralarda sevdiğim bir özellikti :)

T.serdar

Üye
Şimdi asıl gerçek active displayin olayı şu ; hani mesaj geliyor vs ekranda bildirim oluyor ya. İşte active display de ekranın tamamı aktifleşmiyor da sadece bildirim gelen kısım aktifleşiyor. ( ki çok da güzel görünüyor "bence" ) Ama normalde bizim telefonda kullanılan ekran bunu desteklemediği için, biraz benzetme bir uygulama yapılmış ki o da şöyle işliyor , bildirim geldiğinde normal A.D. de ekranın sadece bir kısmı aktifleşiyor ya, bu biizm telefonda olanda ise ekranın bildirim olan kısmı normal renk diğer kısmı siyah oluyor. Haliyle görüntü olarak yüksek oranda benziyor. Darkcm kullandığım sıralarda sevdiğim bir özellikti :)
Darkcm yukledim.birazdan romu deneyecegim :)

proflex35

proflex35

Üye
Abiler lutfen bi yardimci olun sizce kurmalimiyim suan cm10 dayim

proflex35

proflex35

Üye
Nasil yani abi saf derkenBi link atabilirmisin abi atarsan minnettarkalirim

clgnkral

clgnkral

Üye
saf cm11 yüklemeni tavsiye etmem onun yerine bu romu yükle. Emin ol saf cm11den daha iyi bi rom.

T.serdar

Üye
Arkadaslar hurtsky 1.4fixed surumu cikmis sakin yuklemeyin telefon 3 dkkada bir kapaniyor bilgi veriyim dedim :)

themotto

themotto

Üye
safcm11 iyidir :)
Bir önceki sürümdeki sms sorunu hariç hiç şaşmadım saf cm11 den (ki onda da darkcm ye geçmiştim oda güzel) ama şu da var bir arkadaşım ilk defa root yapacaktı romlar hakkında bilgisi yoktu ona romları gösterdim @Bysalih41 kardeşimin romunu beğendi , hala bu romu kullanıyor memnunmuş romdan :) Dene yani ikisinide.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
safcm11 iyidir :)
Bir önceki sürümdeki sms sorunu hariç hiç şaşmadım saf cm11 den (ki onda da darkcm ye geçmiştim oda güzel) ama şu da var bir arkadaşım ilk defa root yapacaktı romlar hakkında bilgisi yoktu ona romları gösterdim @Bysalih41 kardeşimin romunu beğendi , hala bu romu kullanıyor memnunmuş romdan :) Dene yani ikisinide.
Tsklr kardesim

drag10

drag10

Üye
allem ettim kallem ettim sorunu buldum çözdüm. fakat geçişlerde bazen takılmalar farkettim. rom için kullanım tavsiyesi verebilecek varmı. :)
Sorunu nasil cozdun kardesim bendede ayni sprun var

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Temiz kurulum yapmak birde indirilen clocwork klasorunu sd karta atarken baska ayni isimde olan klasor olmadigindan emin olmak sorunu cozecektir

trayegeyn

trayegeyn

Üye
tam hatırlayamadım sanırım zip dosyasını tele atıp kurmuyoduk onun yerine içindekini atıyoduk tele dosyayıı yani öyle hatırlıyorum bi dene istersen

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
tam hatırlayamadım sanırım zip dosyasını tele atıp kurmuyoduk onun yerine içindekini atıyoduk tele dosyayıı yani öyle hatırlıyorum bi dene istersen
Zipten cikarip tlfna atmak gerek

ahmet.sekmen83

Üye
selam ben bu foruma yeni girdim rom atmayi
okuyarak ogrendim rom atmak gercekten cok zevkli degisik yazilim kullanmak guzel sizin bu emekleriniz icin allah razi olur insallah
yalniz benim bir sorunum var pc olmadigi icin linki wonderle indirmeye calistim ama olmadi cm11 indirebilecem bir linke atarmisin simdiden tesekurlerhocam bir sorunda sarjim cok hizli
bitiyor diye batarya aldim yine cok hizli bitiyor
nasil bataryayi kalipre ederim candy crush oynadimda ful sarjda denedim 2.5 saat gidiyor ne yapmaliyim lutven yardim

• Beğen
Tepkiler: aJHier
aJHier

aJHier

Üye
selam ben bu foruma yeni girdim rom atmayi
okuyarak ogrendim rom atmak gercekten cok zevkli degisik yazilim kullanmak guzel sizin bu emekleriniz icin allah razi olur insallah
yalniz benim bir sorunum var pc olmadigi icin linki wonderle indirmeye calistim ama olmadi cm11 indirebilecem bir linke atarmisin simdiden tesekurlerhocam bir sorunda sarjim cok hizli
bitiyor diye batarya aldim yine cok hizli bitiyor
nasil bataryayi kalipre ederim candy crush oynadimda ful sarjda denedim 2.5 saat gidiyor ne yapmaliyim lutven yardim

Eger Saf Cm11 kurucaksan;
Burdaki Son versiyonu ve Gapps'ı Kur.
şarjın kalibre ile Çok alakası olcagını sanmıyorum ama süresini arttırmak için
Greenify Kurabilirsin,(telefon kapalı iken yani ekran , uygulamarı uyutur)
Gereksiz uygulamarı silbilirsin.(senin için gereksiz olanları örn:Wispherpush vb)
ART'da kullabilirsin telefonu.
Ben Dün neredeyse 6-7 Saat 2048 oynadım Sarjım yüzde 50 gitti.

merica06

merica06

Üye
Cm11 icin kernel tavsiye edebilrmisiniz sarj ve performans acisindan guzel olsun simdiden tesekkurlerBide bu art olayi nasil anlatabilirmisiniz?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Khan 1.9

T.serdar

Üye
Arkadaslar tarayiciyi sildim bir kac uygulamayi sildimde geri dondurmek icin romu tekrar flashliyimmi? Hangi islemleri yapmam lazim biri yardim etsin :)

Üst Alt