Maalesef cihazına doğrudan erişimim olmadığı için ve bu sorunla hiç karşılaşmadığım için pek fazla yardım edemeyeceğim ama istersen odinle stock kurmayı dene
bysalih romlarınız baya güzel ve kullanışlı oluyor olumsuz yorumlara aldanmayın ben zaten sizin oynadığınız cm 10.1 kullanıyorum kaynakla oynayabildiğinizi gördüm romdaki hataları giderip betaya taşırsanız 4.4.2 çok kullanışlı olur çünkü arco 1,5 aya yakındır güncellemiyor
Kaynak kolla oynama nerden çıkıyor
Backup olan romlar arconun romunukuruyorlar üstüne kernel gapps tema bide build.prob Isim yedek alıp rom diye konu açıyorsun taman önce rom dediğin kurulmalı ilk nu yapsınlar sonra konu açılsın
Kimse kusura bakmasın backup rumlarının pc bile gerekmiyor
Backup rom yayinlamamin sebebi telefonda test etmis olmam ve bazi ayarlari yapmamdir sen ben yaparim diyorsan sana flashlanabilir dosyayi upkoad ederim
samsung usb driverları yükledin değilmi ayrıca windows 8 ve üstü kullanmıyorsun değilmi(çünkü samsung usb driverları windows 8 ve üstünde çalışmıyorlar)eğer ikiside tamamsa ve cihazı download moda alıncada telefonunu görmüyorsa korkarım softbrick(hardbrick olduğunu düşünmüyorum nede olsa recovery ve download mode açılıyor)
Sansa bende şimdi cm11 yükleyip editleme ile uğraşacaktım bu arada bu testi de yaparım yukarıda gördüm terminal emülatör den birşeyler yazılacakmış tekrardan yazarsan sevinirim.
Sansa bende şimdi cm11 yükleyip editleme ile uğraşacaktım bu arada bu testi de yaparım yukarıda gördüm terminal emülatör den birşeyler yazılacakmış tekrardan yazarsan sevinirim.
su yazın ve enter'a basın daha sonra cat /proc/cmdline yazın ve enter'a basın karşıniza console ile başlayan bir satır gelicek o satırın sonundaki lcd_hw yazısının sonundaki rakamı buraya bildirin
Not:cat ifadesinden sonra boşluk var unutmayın ayrıca bu testi yapmak için illa cm11 kullanmanıza gerek yok tüm romlarda deneyebilirsiniz
Teşekkürler demekki lcd türü rev1 benimkide aynısı bu demektirki beyaz nokta ve ekran kayması sorunu lcd türüyle alakalı değil ama nedense bu sorunlar bende ve birkaç arkadaşta olmazken diğer arkadaşlarda oluyor hala anlamış değilim sorunun neyden kaynaklandıgını