Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ROM][4.1.2][CM10 Final (EOL)] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher
Arkadaşlar duvar kağıdı nasıl tam ekran yapılıyor yada hangi uygulama gerekli yardımcı olabilir misiniz normalde yapınca ekran çözünürlüğü düşüyor kırpıyor yani
samsungkullanıcısı
Üye
'Cymera' yükle sonra aç programi paylaşa bas üstten ikinci tam ekran oluyo ona bas tamamdir
Cymera programından yapınca da tam ekran olmuyor ayrıca Ana ekrana basınca da kırpıyor
Bysalih41
Üye
Konu Sahibi
Resimi 400x800 olarak yeniden boyutlandir
cadde19
Üye
Varmı bu Cymera uygulamasında boyutlandırma bulamadım da nasıl yapacağız
hayaTSensin61
Üye
teşekkürler..
cenk_iscan
Üye
@Bysalih41 elinize sağlık hoş rom olmuş.Gereksiz olan şeylerı iyi kırpmışsınız.Bir sorum olacak.Hafızayı sd kartla er değiştirmek için ne yapmamız lazım?
@Bysalih41 elinize sağlık hoş rom olmuş.Gereksiz olan şeylerı iyi kırpmışsınız.Bir sorum olacak.Hafızayı sd kartla er değiştirmek için ne yapmamız lazım?
Rom gercekten guzel ama iki sorum olacak
1- bu ekran kalibrasyonunu nasil yapcaz temple run real racing gibi oyunlarda surekli saga cekigor deli oluyorum
2-bu durum cubugunu nasil seffa yapabilirm attigin resimlerdeki gibi
1- bu ekran kalibrasyonunu nasil yapcaz temple run real racing gibi oyunlarda surekli saga cekigor deli oluyorum
Bu romu kullandım ve temple run da hiçbir ekran kalibre sorunu yaşamadım sende nasıl oldu anlamadım. Build prob da low memory ram dizisi görürsen sonundaki true kelimesini false olarak değiştir yeniden başlat saydamlık aktif olacaktır.
Bu romu kullandım ve temple run da hiçbir ekran kalibre sorunu yaşamadım sende nasıl oldu anlamadım. Build prob da low memory ram dizisi görürsen sonundaki true kelimesini false olarak değiştir yeniden başlat saydamlık aktif olacaktır.
xposed'le oluyor ben cm10 da ve cm10.1 de denedim ama stabilitesi zayıf geldi.
Cm11 finali bekliyorum ama yarin cm11 unoffical icin calismalara baslamayi dusunuyorum. Cm11 final cikinca yeni versiyon ile final yapmak amacim ayrica cm11 de neler olmasi gerektigi hakkinda fikirlerinize ihtiyacim var size gire cm11 de neler olmali
Bu arada Rom güzel gözüküyor ama bence cm10 yerine cm11'e yapsan daha iyi olur.
tabi sana kalmış.