■■■
EVEEEEEEEEEEEETTTT
Bu rom'u kurdum ve ilk günüm. Wifi den bağlanamadığım içindir ki herhangi bir program kuramadım henüz. Görsel olarak resimlerde gördüklerinizinde fazlası var. En önemlisi de çok hızlı bir rom. orjinal rom ile arasında nerede ise dağlar kadar fark var desem yalan olmaz. Bysalih41 arkadaşımızın eline sağlık.
▬Klavyesi swype klavye gibi parmağınızı sürünce yazı yazabiliyorsunuz. kamerası da gayet güzel, bir ayar ile tek dokunuş ile ard arda 5 çekim yapılabiliyor ki bu sadece 1 tanesi.
▬Üst Panel görsellik hız gayet yerinde. Şarjını ise sonraki günlerde tekrar satırlara düşerim. wifi yi gösteremedim ama mobil internet çalışıyor. 3g kamerayı denemedim henüz. tuş kilidini ise ayarlardan kaldırabiliyorsunuz.
▬Mesaj hanesinde ; msj yazdığınız kısım minicik.ve enter yapınca alt satıra kaymıyor
▬Şimdiki ( galeri ) albüm'e girince tüm resimler karşınızda hepsi aynı boyutta , sadece aylara bölünmüş ve son çektiğiniz fotoğraf ise sol köşede ve büyükçe.
☻ Ses kaydı yaptıktan sonra kayıt k-listesini göremedim. Nereye kaydetti bilemiyorum artık. Benzer bir durum kamerada da var. çektiğinizi göremiyorsunuz . kameradan çıkıp albüm den bakmanız lazım !
▬ Bluetooth kulaklığımı kullanamıyorum artık " Pin veya Passkey kodu yanlış ... " ibaresini gördüm karşımda.
▬ Son olarak google play den hiçbirşey kuramıyorum.
EKSİ VE ARTI 'larını yazayım ki düzeltilme ihtimali varsa düzeltisin akıllarda soru işareti kalmasın ki tereddütte olan arkadaşlara ise yol gösterici olsun maksadı ile bu satırları okudunuz. Tekrardan arkadaşımızın eline emeğine sağlık olsun.