[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

Wolf389

Wolf389

Üye
Salih abi şarjı ve performansı gerçekten iyi olan bi rom söyleyebilir misin

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tsklr kardesim

Wolf389

Wolf389

Üye
arkadaşlar bu rom için şarj+performans kernle varmı

tayren

tayren

Üye
Sarj ve performans gayet iyi ozelligi bol olan cihazin sarji az gider islemcisi 1.4olan bu cihaz icin bu rom simdilik iyi bi dene istersen

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
Sarj ve performans gayet iyi ozelligi bol olan cihazin sarji az gider islemcisi 1.4olan bu cihaz icin bu rom simdilik iyi bi dene istersen

Mert abiye katılıyorum :) işlemcisi sayesinde romlarda pek sıkıntı vermiyor W. Dediğim gibi ben 4.2.2 kullanıyorum şimdi Salih abi 4.2.2 v3 çıkarsın CM11'e geçecek asıl o zaman film kopacak :)

• Beğen
Tepkiler: tayren
onwake

onwake

Üye
Salih abi rom çok güzel olmuş. (En beğendiğim tarafı : Görselliği ve İnternet hızı) Kilit ekranını "Kaydırma" yapınca Varsayılan duvar kağınıdı nı kullanmıyor. Aynı duvar kağıdı kalıyor. Romda Fast Reboot atınca google hesabından çıkıyor ve tüm rehber falan gidiyor. Şarjı helyum gazı gibi :)
Ama genel olarak bakışta rom iyi. Eline sağlık.

Bir sorum olacak: CM9'a bu romdaki StatusBar(Bildirim barı)'ı ekleyemezmiyiz ? Çok iyi olurdu ?????Şimdi farkettim Geri tuşu ile uygulama kapatınca "Uygulama durduruldu" falan yazmıyor bu " , " işaret çıkıyor.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tsk ederim cm11 uzerinde calisiyorum bir haftayi bulur malum is hayati her soruya aninda cevap veremedigim icin kuduruma bakmayin

onwake

onwake

Üye
Tsk ederim cm11 uzerinde calisiyorum bir haftayi bulur malum is hayati her soruya aninda cevap veremedigim icin kuduruma bakmayin
Cm9a bu statusbarı ekleyebilirmiyiz ? Onu soyleyeydin bari abi.

tayren

tayren

Üye
Mert abiye katılıyorum :) işlemcisi sayesinde romlarda pek sıkıntı vermiyor W. Dediğim gibi ben 4.2.2 kullanıyorum şimdi Salih abi 4.2.2 v3 çıkarsın CM11'e geçecek asıl o zaman film kopacak :)
Tesekkurler Alim :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Filmin kopmasina az kaldi :)

• Beğen
Tepkiler: tayren
onwake

onwake

Üye
Hayırdır film falan :) ne filmi o :)))) kopuyosunuz gencler ? :D

NextWorld

NextWorld

Üye
Teşekkürler başarılı bir ROM:maxicep:

Bysalih41