[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Upload ediliyor

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Rja ederm umarim begenirler hizli sarj mukemmel ses kalitesi guzel kamera daha net neyse bakacaz :)

Bu arada gostermis oldugun emek ve gayret icin tesekkurler kardesim saolasin
Ben tsk ederim tek amacim paylasmak

• Beğen
Tepkiler: tayren
tayren

tayren

Üye
Rja ederm :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
@hasaneness kardesim senden test sonucunu bekliyorum :)

• Beğen
tayren

tayren

Üye
Salih kardesim rom super herhangibi sorun yok kamera da ki hata duzelmis galeri daha iiyi olmus boyle tesekkurler :)Musait bi zamanda yayinla istersen :))

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
@hasaneness de test ediyor oda onayliyorsa yayinlarim

drag10

drag10

Üye
beyler bu xperia kilit ekranını sadece nasıl editleriz

Wolf389

Wolf389

Üye
Arkadaşlar buna ben hone7xup+turboboost kernel yükledim şarj birazdaha hızlı gidiyor bide swap expander programından 1 gb ram yaptım ama pek faydası olmadı gibi yardım

hasaneness

hasaneness

Üye
Arkadaşlar buna ben hone7xup+turboboost kernel yükledim şarj birazdaha hızlı gidiyor bide swap expander programından 1 gb ram yaptım ama pek faydası olmadı gibi yardım
Oyle programlar cihazi hardbrick yapabiliyor dikkatli olmani oneririm

Wolf389

Wolf389

Üye
Oyle programlar cihazi hardbrick yapabiliyor dikkatli olmani oneririm
şimdi touchwi3 romu denedim gerçekten harika sıfır kasma orta tuşa basınca ekran geç gelmi felan hepsi gitmiş harika olmuş ama bysalih in yaptığı romda görsel açıdan çok iyi hangisini önerirsin

• Beğen

WMuharremW

Üye
Salih Abi v3 ü ne zaman yayinlicaksin?

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
şimdi touchwi3 romu denedim gerçekten harika sıfır kasma orta tuşa basınca ekran geç gelmi felan hepsi gitmiş harika olmuş ama bysalih in yaptığı romda görsel açıdan çok iyi hangisini önerirsin

CM 10.1 4.2.2 V3 öneririm ben şahsen Enes kankim de onu önerir zaten.. Kurulumundan vs hepsini anlatmış Salih abim zaten..

Galaxy W i8150 Wonder - [ROM][4.2.2][CM10.1Build3] BysaliH-v1.2.Şarj+Perf+S4 launc,[yeni vers.][08.03.2014] - MaxiCep

• Beğen

Üst Alt