[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

byozzy

Üye
rehber uygulmasında sim kartta bulunan numaraları göremiyorum. Rehberde düzenleme yapma açısından da seçenekler kısıtlı. bunu nasıl çözebilriz

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Rehber ayarlarinda

tayren

tayren

Üye

byozzy

Üye
Görüntülenecek kişilerde simkart cıkmıyor

tayren

tayren

Üye
Gmail girisi gplay girisi yaptn mi

byozzy

Üye
Evet yaptım. Google de kayıtlı olan numaraları geri yükledim. Ama sim kart seceneği yok

tayren

tayren

Üye
Yani rehbere giriyosun numara ve isim gorunmuyo hic dogru mu

byozzy

Üye
Telefon hafızasında olanları görüyorum. Ama sim kartta olanları göremiyorum. Gösterilmesi için bir secenek de yok

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Rehbere gir secenekler ekran gorunumu sim sec

byozzy

Üye
O secenek yok işte sim i sec diye bir sey cikmiyor

tayren

tayren

Üye
Secenek gosterilecek kisiler tümü sec

byozzy

Üye
Olmadı malesef. Rehberi Toplu silme seceneğini de bulamadım.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi

Bu uygulamayi kur tmmdir

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
@Bysalih41 tebrik ederim seni kardeşim az çok takip ediyorumda konularında seni. gerçekten sorun yaşayan diğer arkadaşlara verdiğin destek olsun gerçekten takdire şayan teşekkürler :bira:

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41, hasaneness ve tayren
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
@Bysalih41 tebrik ederim seni kardeşim az çok takip ediyorumda konularında seni. gerçekten sorun yaşayan diğer arkadaşlara verdiğin destek olsun gerçekten takdire şayan teşekkürler :bira:
@sir mordred usta bu konularda bilginin benden fazla oldugunu biliyorum kisaca ben haddimi biliyorum elimden gelen her yardimi tabiki esirgemem tipki senin gibi yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve tayren
tayren

tayren

Üye
Fazlasiyla kardesimm :) buradaki cogu kisi hep yardimci oluyo arkadaslara saolun :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada henuz yayinlamadigim cm10 v3 u test icin yardimci olan ve test eden @tayren arkadasimiza tsklr :)

• Beğen
Tepkiler: tayren ve hasaneness

Üst Alt