Orjinal N8 belle yuklemesi ve hackli uda dosyasi

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
euro 2 yi değiştirmem şartmı abi?

emre.koc

emre.koc

Üye
kardeş navifirm de euro 2 yok nerden buldun ?

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Kurtuluş abi senin cfwlerdn üstün yada kötü bi yani var mı?

bartinli8387

bartinli8387

Üye
acaba ögrenmek istedigim resmi belle yani herhangi bir ülkede telefon güncellemesinde belle mi var

emre.koc

emre.koc

Üye
euro 2 ye siz mi çevirdiniz ? bide uda dosyasının farkı ne hocam ?

sayokantürk

sayokantürk

Üye
üstad senin diğer başlık altında yayınladığın 111.030.0607 kurtulus40 belle 3.5 üzerine bu yazılım flaş atılırmı

muratkisi

Üye
hocam kusura bakmayında şidiki sürüm kodu nedir ve türkçemi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar herim birsey deniyordum ama olmadi.
ama sunu diyebilirim hic denemenizi tavsiye etmem cunku benim paylastim bunun yaninda ucak kaliyor.
ovi eski surum vede aciliyor ama kurulum yapmiyor.C hafiza yetersiz uyarisi veriyor C bosaltin yada baska hafizaya tasiyin diyor sanki nereye tasiycaksak ya bu nokia cok aptalca bir is yapiyor.neden okadar uygulamayi yuklu veriyorki ovi suit diye guncelleme servisi var ordan istege bagli verse ya ister yuklerim ister yuklemem bence hic donupte bakmayin tamam guzel ama icinde soyle doyumsuz bir efftcs atarki insanlar bari ah bu desin ama nafile effetcs bile yok.cik hicmi hic begenmedim yazik olmus guzelim belle'ye ben geri benim paylastima donus yapiyorum tercih size kalmis artik.

WebStyle

WebStyle

Üye
ama sunu diyebilirim hic denemenizi tavsiye etmem cunku benim paylastim bunun yaninda ucak kaliyor.
ovi eski surum vede aciliyor ama kurulum yapmiyor.C hafiza yetersiz uyarisi veriyor C bosaltin yada baska hafizaya tasiyin diyor sanki nereye tasiycaksak ya bu nokia cok aptalca bir is yapiyor.neden okadar uygulamayi yuklu veriyorki ovi suit diye guncelleme servisi var ordan istege bagli verse ya ister yuklerim ister yuklemem bence hic donupte bakmayin tamam guzel ama icinde soyle doyumsuz bir efftcs atarki insanlar bari ah bu desin ama nafile effetcs bile yok.cik hicmi hic begenmedim yazik olmus guzelim belle'ye ben geri benim paylastima donus yapiyorum tercih size kalmis artik.

O zaman hiç geçmeye gerek yok. İllegal'e devam :oke:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar bencede hiç gecmeyin kurtulus abinin en son paylastıgı gayet güzel ben sahsen illegale devam edcem :naughty: kurtulus abi illegalde güncellemeleri bekliyoruz abi :oke: seni sevyoruz :)

----------Eklendi @ 10:41:41 ---------- Yazıldı @ 10:35:14 ----------

arkadaslar bi de bnm anlamadıgım c hafızasnda 50 mb bos yer oluyomus öyle sacmalıkmı olur ya...:dry: kurtulus abinin cfw'de 215 mb bos alanla geliyo telefon ve ucak yani baslangıcda ram 135 mb ve 125'den asagıya pek düştügünü görmedim ben bu yüzden gayet iyi performans saglıyor...nokia cidden naptıgını bilmiyor bence..zaten N8'i eskitene kadar kurtulus abinin cfw'lere devam edicem sonrası ALLAH kerim :) kurtulus abiyi tekrar kutluyorum tam sürüm belleden daha iyi cfw yaptıgı için :oke:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve iatis
betoner

betoner

Üye
Paylaşım ve uğraşıların için teşekkürler. Şahsi tercihim Kurtulus40 Belle v3.5 23-11-11 cfw'sine geri dönmek oldu.

Tyrann

Tyrann

Üye
Kurtuluş abininki çok çok daha güzel

Terms

Üye

Paylaşım ve çalışmaların için tsk.

Telefonun sistem özelliklerine girdiğimde CWF yapan kişinin adını görmek stemiyorum.

Sizinkini kurdum daha önce TR ve emekler için ayrıca teşekkürler.
Telefonu çevirince yarım dönme harikaydı sonra delitebelle den alıntı ile fırıldak gibi dönüyor bence hoş değil.

Asıl sorun sizin CWF lere neden Garantibankası şifrematik kurulamıyor.
Sertifika hatası veriyor?

qsaw

qsaw

Üye
bizede çıkartırsın bi ara :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
c7 yede bi el at kurtuluş usta

Üst Alt