KeSeGeN
Üye
imzanıza yönlendirebileceniz
Direkt bi link verebilir misiniz
Şimdiden teşekkürler
buyrun
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...dness-n8e-kurulum-resimli-anlatim-580985.html
imzanıza yönlendirebileceniz
Direkt bi link verebilir misiniz
Şimdiden teşekkürler
1-sis yuklemeleri sorunu bende yok.Kurtuluş hocam benim 1 -2 sorunum var;
1. si telefona bi sis uygulama yüklerken telefon bazen donuyor
2. si bi menunun içindeyim diyelim ve güç tuşuna bastım telefon daha menuyu getirmeden kapanıyor
3. sü alttaki fontla yükledim yazı tipini seviyorum ama rakamlar hoşuma gitmiyor sadece saat i değiştiren bi uygulama bulmaya çalıştım ama bulamadım.
Şimdiden teşekkürler
Hocam bi yorum bekliyorum benim telefonda mı bi aksilik var acaba ?
o kirmiziyi silip yukle ilk yukleme yapiyorsaniz update yapin.Üstat ben anlattıklarınızı harfi ile yaptım ama
Optionsdan silinecek 2kırmız i dosya diyorsunuz ya
O bende bi tane görünüyo
Bu yüzden flash atmıyo
Hata raporu veriyo
Lütfen yardım

1-sis yuklemeleri sorunu bende yok.
2-guc tusu cabuk gorev yapiyor oda baslat (reboot) kaynaklaniyor.
3-onu denemedim belki digital.ttf degistirirsey olabilir.
----------Eklendi @ 18:38:33 ---------- Yazıldı @ 18:37:17 ----------
o kirmiziyi silip yukle ilk yukleme yapiyorsaniz update yapin.
sonraki flash atmanizda rubushing yapin.
aynı olay oluyo.başka bi yol varmı?ozaman phoenix eski surumdur 2011 yukleyincevap bekliyorum üstatlar
Neden options kisminda silinecek bi tane kırmızı öğe görünüyo.
Onu silince de flash olmuyo.ne yapmam lazım.downgrade yapsam telefonun ilk versiyonuna döndükten sonra direkt belleye geçiş yapabilir miyim ki.böyle bi yol olabilir mi.
Lütfen acil cevap.herkese derman oldunuz.inşallah bize de vardır bi derman
----------Eklendi @ 19:50:34 ---------- Yazıldı @ 19:47:15 ----------
Onu da denedim üstataynı olay oluyo.başka bi yol varmı?
ozaman phoenix eski surumdur 2011 yukleyin

gormeden bir karar veremem olmadi pohoenix tekrar kurun ustune guvenlik duvar ve vuri proyu kapatip kurun deneyin.Yok üstadım.
Sizin verdiğiniz phonix linkinden yükledim.downgrade yapıp ilk sürüme dönüp sonra belle ye geçme gibi birşey yapılabilir mi üstat peki.
Bunun bi yolu yok mudur![]()
urun kodu eski s3 lerde kaldi simdi onlarda bile istediniz cfw yukleyebilirsiniz hatta yabanci begendiniz cfw turkce atip yukleme bile yapiliyor zaten simdiye kadar sizintilara yaptimizda oydu.hocam sorun telefonun ürün kodu ile ilgili olabilir mi.örneğin siz
059b288 ürün kodlu n8e belle yükleme yaptınız mı.sorun bu mu sizce.
tamam hocam yaptım 2012phonix ile.
urun kodu eski s3 lerde kaldi simdi onlarda bile istediniz cfw yukleyebilirsiniz hatta yabanci begendiniz cfw turkce atip yukleme bile yapiliyor zaten simdiye kadar sizintilara yaptimizda oydu.
sorunsuz yuklenir pc'den kaynaklaniyor olabilir.
allah razı olsun,çoooooooooook tesekkürler
Hocam herşey çok hoş güzel olmuş.tek sorun olarak video oynatma var.flv videolari ve avi formatlı videolari oynatmıyo.internetten video izlerken flash istiyo.avi videolarinı hiç oynatmıyo.bi çözüm var mıdır üstadım
allah razı olsun,çoooooooooook tesekkürler
Hocam bu video sorununa çözüm yok mu
Flv video bende iynatiyor ama sorununuz nedir bilmiyorum .
Onunla ilgili bir mod buldum ama eenemeden birsey diyemem bakalim.

Linkte sorun var 5 sn bekliyorum reklamı geç diyorum mediafire.com a atıyo![]()

üstat internette flv oynatıyo sorunsuz.ama yüklenen flv ve avı videolari oynatmıyo.bulduğunuz modu deneyip paylaşır mısınız.bu sorunun çözümü de mutlaka sizde vardır

ah iste deneyip paymasmak okadar kolay degil herseyi yeni bastan yapmak gerekiyor.
ben flv indrirp deniyorum klipleri aciyor.
sizde nasil bir flv varki![]()