[kurtulus40-N8-BELLE-HACKLI] orjinal N8 belle Hackli ve suprizli 09-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

hucenuyar

Üye
rompatclerden oluyomuş hallettim

• Beğen
Tepkiler: devran86

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
çok teşekkürler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler abi eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
mh.

mh.

Üye
kurtuluş hocam şimdi yukledim çok teşekurler..:oke:

• Beğen

OSMANATAKAN

Üye
kurtuluş40 09.02.2012 süper eline saglık. her kafadan bir ses cıkıyor gelişmeler ileriye dogru olur. geriye dönerek olmaz. saygılar.

• Beğen
komagenne

komagenne

Üye
Abi eline sağlık gene harikalar yapmışın süper olmuş

• Beğen
sevilay3434

sevilay3434

Üye
Kurtuluş hocam eline sağlık çok güzel olmuş. Fakta widgetlerden offline widget (Çevrimdışı açık/kapalı) açılmıyor. acaba benim n8 demi bi problem var yoksa cfw demi. 02.02.2012 tarihli cfw de çalışıyor. İlgilenirsen çok sevinirim.

----------Eklendi @ 13:47:39 ---------- Yazıldı @ 13:45:41 ----------

Ha bu arada yazmayı unuttum 07.02.2012 tarihli cfw dede çalışmıyor.

• Beğen

pzero

Üye
Çalışmanız için teşekkürler. :oke: Bi sorum olcak::nono: Yaptığınız sistemin ikonları orjinal değil, farklı. Simgeler orjinal hali yokmu ?? :yuru

beled

Üye
abi emeğine ve eline sağlık ama senin belle yi yükleyince flv leri oynatmıyor orjinal den yükleyince problem olmuyor illa vaktimi hacayıp mp4 e çevirmem gerekiyor buda zamanımı alıyor ve galeride görüntüye gelince düzenle seçenği çıkmıyor

sevilay3434

sevilay3434

Üye
Kurtuluş hocam inşallah kusuruma bakmazsın, 09.02.2012 tarihli cfw yi kullandıkça eksikliklerini yazmaya çalışıyorum. İnşallah bi sonraki çaılşmanda dikkate alırsın. Video kayıttada kayıt esnasında donmalar oluyor. Ancak kayıttan sonra izlediğimde herhangi bir problem yok.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Deneyen arkadaşlar nasıl güzel mi ona göre yükliycem? :)

sevilay3434

sevilay3434

Üye
Evet stabil çalışıyor o kadar program ve oyun yükledim banamısın demiyor. Orijinal olması ve Kurtuluş40 hocanın tecrübesi ve deneyim katkısı mükemmel yapmış cfw yi (09.02.2012 tarihli). Kullanırken dikkat ettiğim iki eksiği var daha önceki mesajlarımda yazdım. Offline widget ve video kayıtta kasılmalar. O kadar olması normaldir. O kadar eksiklik kadı kızında da vardır herhalde. Ancak video kayıt başka bir program yükleyince düzeliyor yani kasılma olmadan çalışıyor yüklemiş olduğum programda...

mıttık

Üye
Çalışmanız için teşekkürler. :oke: Bi sorum olcak::nono: Yaptığınız sistemin ikonları orjinal değil, farklı. Simgeler orjinal hali yokmu ?? :yuru

o sadece tema başka tema yükle düzelir.

deryAziz

Üye
kurtuluş bey öncelikle slmlar:)
Sizin bu belle de en iyi olduğunuzu duydum ve sizden yardım bekliyorum.
Benim n8'im var ve servise göndermiştim geldiği zaman ürün kodu 059b288 oldu ve bu ürün kodu güncelleme yapmıyor.phonix ile yüklemek gerekiyormuş.sizden ricam bu son hazırlamış olduğunuz belle'yi nasıl yükleyeceğimi ayrıntılı bi şekilde anlatır mısınız.
Şuan 022.014anna yüklü.onu da phonex ile yüklemiştim ama belleyi yapamadım.bana baştan sona indireceğim programlarla birlikte anlatırsanızz çok memnun olurum.bu belleyi bi yükleyemedim gitti ya:(
Şimdiden teşekkürler

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kurtuluş bey öncelikle slmlar:)
Sizin bu belle de en iyi olduğunuzu duydum ve sizden yardım bekliyorum.
Benim n8'im var ve servise göndermiştim geldiği zaman ürün kodu 059b288 oldu ve bu ürün kodu güncelleme yapmıyor.phonix ile yüklemek gerekiyormuş.sizden ricam bu son hazırlamış olduğunuz belle'yi nasıl yükleyeceğimi ayrıntılı bi şekilde anlatır mısınız.
Şuan 022.014anna yüklü.onu da phonex ile yüklemiştim ama belleyi yapamadım.bana baştan sona indireceğim programlarla birlikte anlatırsanızz çok memnun olurum.bu belleyi bi yükleyemedim gitti ya:(
Şimdiden teşekkürler

merhabalar lütfen imzamdaki konuyu okuyun ayrıntılı şekilde açıklama olduğunu göreceksiniz. iyi forumlar

RdvanA.

RdvanA.

Üye
eyvallaaah

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaşlar kurtuluş abi zaten herkese yardım edebilmeye uğraşıyor bizler de ona destek olmalıyız o yuzden lütfen soru yöneltmeden önce arama yapalım. sonuç alamazsak soru soralım.
bu arada tekrar hatırlatayım her türlü cfw yükleme anlatımı ve downgrade yöntemleri imzamda mevcuttur.
saygılar sevgiler

----------Eklendi @ 02:14:15 ---------- Yazıldı @ 02:10:49 ----------

teşekkürler herşey için Kurtuluş üstad

• Beğen

rmxman

Üye
c7 E DE Bİ EL ATSANIZ HOCAM...

nbjoker

Üye
Kurtuluş hocam benim 1 -2 sorunum var;
1. si telefona bi sis uygulama yüklerken telefon bazen donuyor
2. si bi menunun içindeyim diyelim ve güç tuşuna bastım telefon daha menuyu getirmeden kapanıyor
3. sü alttaki fontla yükledim yazı tipini seviyorum ama rakamlar hoşuma gitmiyor sadece saat i değiştiren bi uygulama bulmaya çalıştım ama bulamadım.
Şimdiden teşekkürler

deryAziz

Üye
imzanıza yönlendirebileceniz
Direkt bi link verebilir misiniz
Şimdiden teşekkürler

Üst Alt