Orjinal N8 belle yuklemesi ve hackli uda dosyasi

Sponsorlu Bağlantılar

mıttık

Üye
orjinal sürüm olduğu için 25.007 den geçilebilir eğer telefon açılmazsada pr1.0 downgrade ı ile bi dead atıp yüklersiniz belleyi sorun olmaz n8 de downgrade mümkün olduğu için bazı konularda fazla düşünmeye gerek yok :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
sıkıntı downgrade yapmak değil net bakımından sıkıntı var eski yazılımı indiremeyebilirim o yüzden...

pRime.

pRime.

Üye
teşekkürler kurtuluş hocam.

mıttık

Üye
sıkıntı downgrade yapmak değil net bakımından sıkıntı var eski yazılımı indiremeyebilirim o yüzden...

o zaman pek yüklemeni tavsiye etmem oluşabilecek sorunların her ne kadar çözümü olsada o çözümlere ulaşabilecek imkanın olmadan bir işe yaramazlar sen orjinalini bekle nokia suite de yada en kötü naviden germany i bekle onlarda sorun çıkmama garantisi var en azından

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evvet arkadaslar dead phone RM-596_011.007_02.01_Euro_2_79.92_prd.rofs2 bundan orjinal belle turkce yukledim ve acilis kapanis muzikleri guzel.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
peki bu 11.5 in yani scandinavia yazılımının navifirm dışında temini varmıdır?

----------Eklendi @ 21:16:10 ---------- Yazıldı @ 21:15:17 ----------

kurtulus abi 25.007 den geçiş varmı?

mıttık

Üye
eğer tek sorun 11.5 ise bekle senin için upload edeyim 2-3 dk. sonra link veririm

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
şu an indiriyorum onu teşekkür ederim mıddık yalnız kurtuluş abi nasıl flash yapmış euro 2 falan yazıyo ya anlamış değilim?

mıttık

Üye
eğer daha önce belle yüklediysen aynı şekilde at bilmiyorsan kurtulus abinin anlatımları mevcut sistem modifikasyon bölümünde

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ya benim anlamadığım şimdi bu official bunudamı sızıntılar gibi flashlamak lazım...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi bi editlersin artık tam sürümü :naughty: güzel haberlerini bekliyoruz abi :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
edit bekliyoruz bakalım...

mıttık

Üye
ya benim anlamadığım şimdi bu official bunudamı sızıntılar gibi flashlamak lazım...

aslında bu orjinal olduğu için phoenix direk tanıyabilir products/rm-596 nın içine at dene eğer phoenix tanırsa bas flashı eğer tanımazsa sızıntılar gibi yükle sonuçta buda sızıntı diğerlerinden farkı nokia serverından hackerlıkla değil navifirmden yasal yollarla alınmış olması şu an için dünyada orjinal belle güncellemsi yayınlanmış değil yoksa

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
externalde gözüküyor.peki olaki dead a düşerse scandinavia kurtarırmı beni?

Lenneth

Üye
Şu an kullandığım sızıntı ile pek fark yok sanırım.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki bu 11.5 in yani scandinavia yazılımının navifirm dışında temini varmıdır?

----------Eklendi @ 21:16:10 ---------- Yazıldı @ 21:15:17 ----------

kurtulus abi 25.007 den geçiş varmı?
v25 dznzmzdim kusura bakma navifirm harici ben atarim size.

----------Eklendi @ 20:46:56 ---------- Yazıldı @ 20:46:30 ----------

Şu an kullandığım sızıntı ile pek fark yok sanırım.
:yuru:yuru

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
abi deada düşse sıkıntı olurmu yani bu scandinavia kurtarırmı beni?

man20

man20

Üye
ya çocuklar nie yüklüosunuz ki demo belleyi bekleyin orjinelini daha sağlıklı. ne kadar orjinal desenizde orjinel değil burdaki link demosuyla aynı. böle yükleye yükleye telefonunuzun performansını düşürüyorsunuz ve çabuk eskiyor bekleyin orjinelini yükleyin ocakta geliyor zaten büyük ihtimal

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt