Orjinal N8 belle yuklemesi ve hackli uda dosyasi

Sponsorlu Bağlantılar

cargo3230

cargo3230

Üye
kurtuluş kardeşim ben hala senin 3.4 ü kullanıyom 3.5 e geçmedim bu yeniye zaten geçmem olumsuz yorum yapmışsın 3.5 e de geçesim yok gibi çok alıştım kullandığıma geçmemi tavsiye edermisin 3.5 e çok fark varmı arasında...:hmmm

bide kardeşim ben hep üstüne flashlıyom 3.4 ün üstüne 3.5 flashlamak sorun yaratmaz de mi ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş kardeşim ben hala senin 3.4 ü kullanıyom 3.5 e geçmedim bu yeniye zaten geçmem olumsuz yorum yapmışsın 3.5 e de geçesim yok gibi çok alıştım kullandığıma geçmemi tavsiye edermisin 3.5 e çok fark varmı arasında...:hmmm

bide kardeşim ben hep üstüne flashlıyom 3.4 ün üstüne 3.5 flashlamak sorun yaratmaz de mi ?
sorun yaratmaz.bence alistiysan yuklemene gerek yok siz kullanmaya devam edin zaten az kaldi orjinal gelince yuklersin.
ama yukleyip kacma arada aramiza gelde yuzunu goremesemde begenilerini gorelim :D

----------Eklendi @ 22:43:17 ---------- Yazıldı @ 22:41:31 ----------

şimdilik gerek yok orjinali çıksın el atarım ben
oneri kime yapildi bilmiyorum ama sen el atbakalim.

cargo3230

cargo3230

Üye
cevabın için sağolasın
devamlı takipteyim hakkın ödenmez ellerin aklın dert görmesin benim için maxi ' nin s^3'ün bir numarasısın :oke:

aşikar53

aşikar53

Üye
nokia seninle güzel :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi bi cfw daha yaparsın artık sevmezsin sen bos durmayı :naughty:

Terms

Üye
Paylaşım ve çalışmaların için tsk.

Telefonun sistem özelliklerine girdiğimde CWF yapan kişinin adını görmek istemiyorum.

Sizinkini kurdum daha önce TR ve emekler için ayrıca teşekkürler.
Telefonu çevirince yarım dönme harikaydı sonra delitebelle den alıntı ile fırıldak gibi dönüyor bence hoş değil.

Asıl sorun sizin CWF lere neden Garantibankası şifrematik kurulamıyor.
Sertifika hatası veriyor?

Sn.Kurtuluş40

Lütfen soruya cevap verebilirmisiniz?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sn.Kurtuluş40

Lütfen soruya cevap verebilirmisiniz?
arkadasim cfw yapan nokia ben degilim ben sadece modifiye ekliyorum yani bazi ozellikler ekliyorum.
burda yayinlanan orjinal dosyalardir yani hack yapilmamis dosyalardir.
ikinci paylastim hacklidir ayrica yuklediniz dosyanin sertifikasi bitmis olabilir.
tekrar hackli dosyayla yuklemediyseniz onunla flash atmaniz gerekiyor.
ve sorulara yanit beklemeyin yetisemiyorum ama begeni birakirsaniz otomatik geliyor ve bakip cevap yazabiliyorum.
Peki sadece benimkinemi yuklenmiyor digerlerinide denedinizmi?

• Beğen
Tepkiler: Terms

Terms

Üye
Daha önce ivo3.1 ve flighttahir kullanıyordum.
yukleniyordu.

111.20.203 e yukleniyordu.
111.30.607 ile beraber sizin 2 tane denedim yuklenmedi.

111.30.607 sizinkinden başka denemedim. Sizinki delite alıntısına kadar çok hoş ve sade idi.

Bu orjınal dediğiniz denedim belki yuklenir diye yine yuklenmedi.
Aldığım hata "Yuklemeye çalıştığınız programın sertifikası bu cihaz tarafından desteklenmiyor"

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daha önce ivo3.1 ve flighttahir kullanıyordum.
yukleniyordu.

111.20.203 e yukleniyordu.
111.30.607 ile beraber sizin 2 tane denedim yuklenmedi.

111.30.607 sizinkinden başka denemedim. Sizinki delite alıntısına kadar çok hoş ve sade idi.

Bu orjınal dediğiniz denedim belki yuklenir diye yine yuklenmedi.
Aldığım hata "Yuklemeye çalıştığınız programın sertifikası bu cihaz tarafından desteklenmiyor"
tamam demek istedigim orjinal ama euro2 degil tam anlamiyla euro3 karisik o yuzden benim konumdada eski surumu kaldirmadim cunku yeni yayinladim eksiklikler var yok degil ondan calismamistir.hatta fmobi bir alt versiyon bile calismadi bir ustu calisiyor.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bu belle ile hafıza 50 mb kalıyor diyenlerden hero of sparta yı kaldıran oldu mu? onu telefon hafızasından kaldırınca baya yer açılacaktır malum oyunun dosyası baya büyük ;)

emre.koc

emre.koc

Üye
ben kaldırdım kardeşim.sadece onu kaldırdım orjinal hali suan 132 mb ayrıca içinde 2-3 taneden fazla programda var .

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bu belle ile hafıza 50 mb kalıyor diyenlerden hero of sparta yı kaldıran oldu mu? onu telefon hafızasından kaldırınca baya yer açılacaktır malum oyunun dosyası baya büyük ;)

demo hali 49mb lık bir setup
açıkcası neden böyle bir yazılıma oyunu dahil edip sürüm haline getirmişler çözemedim ayrı bir güncellemeye çevirseler bari de isteyen yüklese sadece

bekir23

Üye
arkadaşlar ben o belle kurdum türkçe sekilde kuramadım nasıl kurulucak yardım bekliyorum.

cemkaya

cemkaya

Üye
c6 yuklenmiş hackli 5230 a belle yuklenirmi v50,6,002

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
hero of spartayı nasıl sildin EMRE.KOC kardeşim acil söyle 10 liram gitti orjinal oyuna.Dalacam telefona yoksam... :D

SuaT6027

SuaT6027

Üye
vay be bu belle cıktı dıye heyecanlanmıstık yaaa :D 0609 ayrı bır guzel ama buna gore degıl mı arkadaslar?

Habercii4

Habercii4

Üye
:tşk:

Üst Alt