euro 2 yi değiştirmem şartmı abi?
evet ozaman turkce olmazeuro 2 yi değiştirmem şartmı abi?
hayir henuz guncelleme yok navifirmden yayinlaniyor bu demekki 2 haftaya kadar gelir.acaba ögrenmek istedigim resmi belle yani herhangi bir ülkede telefon güncellemesinde belle mi var
uda hacklidir ama size bir haber vercem birazdaneuro 2 ye siz mi çevirdiniz ? bide uda dosyasının farkı ne hocam ?
uda hacklidir ama size bir haber vercem birazdan
arkadaslar herim birsey deniyordum ama olmadi.
ama sunu diyebilirim hic denemenizi tavsiye etmem cunku benim paylastim bunun yaninda ucak kaliyor.
ovi eski surum vede aciliyor ama kurulum yapmiyor.C hafiza yetersiz uyarisi veriyor C bosaltin yada baska hafizaya tasiyin diyor sanki nereye tasiycaksak ya bu nokia cok aptalca bir is yapiyor.neden okadar uygulamayi yuklu veriyorki ovi suit diye guncelleme servisi var ordan istege bagli verse ya ister yuklerim ister yuklemem bence hic donupte bakmayin tamam guzel ama icinde soyle doyumsuz bir efftcs atarki insanlar bari ah bu desin ama nafile effetcs bile yok.cik hicmi hic begenmedim yazik olmus guzelim belle'ye ben geri benim paylastima donus yapiyorum tercih size kalmis artik.

kurtulus abi illegalde güncellemeleri bekliyoruz abi
seni sevyoruz 
kurtulus abinin cfw'de 215 mb bos alanla geliyo telefon ve ucak yani baslangıcda ram 135 mb ve 125'den asagıya pek düştügünü görmedim ben bu yüzden gayet iyi performans saglıyor...nokia cidden naptıgını bilmiyor bence..zaten N8'i eskitene kadar kurtulus abinin cfw'lere devam edicem sonrası ALLAH kerim
kurtulus abiyi tekrar kutluyorum tam sürüm belleden daha iyi cfw yaptıgı için 
arkadaslar herim birsey deniyordum ama olmadi.
ama sunu diyebilirim hic denemenizi tavsiye etmem cunku benim paylastim bunun yaninda ucak kaliyor.
ovi eski surum vede aciliyor ama kurulum yapmiyor.C hafiza yetersiz uyarisi veriyor C bosaltin yada baska hafizaya tasiyin diyor sanki nereye tasiycaksak ya bu nokia cok aptalca bir is yapiyor.neden okadar uygulamayi yuklu veriyorki ovi suit diye guncelleme servisi var ordan istege bagli verse ya ister yuklerim ister yuklemem bence hic donupte bakmayin tamam guzel ama icinde soyle doyumsuz bir efftcs atarki insanlar bari ah bu desin ama nafile effetcs bile yok.cik hicmi hic begenmedim yazik olmus guzelim belle'ye ben geri benim paylastima donus yapiyorum tercih size kalmis artik.
bizede çıkartırsın bi araarkadaslar herim birsey deniyordum ama olmadi.

c7 yede bi el at kurtuluş usta